CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Pegawai SPRM Yang Disyaki Dera Isteri & Anak Ditahan Polis

29-10-2016 02:49 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 7236| Komen: 33

Description: Memetik laporan Bernama, pegawai Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) yang dipercayai mendera isterinya telah ditahan di Batu Berendam, Melaka, malam tadi.



sumber foto: internet


Memetik laporan Bernama, pegawai Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) yang dipercayai mendera isterinya telah ditahan di Batu Berendam, Melaka, malam tadi.

Menurut kenyataan yang dikeluarkan PDRM, Ketua Polis Johor, Datuk Seri Wan Ahmad Najmuddin Mohd memaklumkan, lelaki berusia 37 tahun itu ditahan kira-kira jam 8 malam itu dan akan dibawa ke Mahkamah Majistret Segamat esok, untuk permohonan reman.

Tambah beliau, kes tersebut akan siasat mengikut Seskyen 506 Kanun Keseksaan kerana membuat ugutan jenayah, Seksyen 323 Kanun Keseksaan dan Seksyen 18 Akta Keganasan Rumah Tangga kerana dengan sengaja menyebabkan kecederaan kepada mangsa.

Terdahulu kes tersebut yang diviralkan dalam laman sosial Facebook milik seorang wanita yang mendakwa menjadi mangsa keganasan rumahtangga. 


Suspek yang berkhidmat di SPRM Segamat itu juga didapati tidak hadir bertugas dan mempunyai kes narkotik di Muar pada tahun lalu.- CARI


6

Bagus
9

Marah
11

Terkejut
10

Sedih
7

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (57 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote otai_g 29-10-2016 02:51 PM
X pyh ckp bnyk. Lupuskn je org mcm ni. Kalo dia tiba2 hilang tanpa dpt dikesan, tade sapa nk hirau pun.
Quote jiji85 29-10-2016 02:59 PM
dah viral baru sprm nak siasat peg dia..cehhh
Quote sepertiitu 29-10-2016 03:18 PM
good job sprm :
Quote xAthenax 29-10-2016 03:23 PM
Buat umpan boyak..
boleh ilang without a trace
buang duit buang masa
keluar masuk court
Quote jfq 29-10-2016 03:29 PM
Mengada la reputz cari ni nak bukak thread baru
Awat x sambung kat tthread yg sedia ada
Quote whadda 29-10-2016 03:38 PM
Tangkap pastu suh jilat tapak kaki peg yg menyiasat.. dasar dayus.. sedap je ko dera anak bini
Quote mrseller 29-10-2016 03:42 PM
Mamak ka nih?
Quote apalancut 29-10-2016 03:48 PM
koliang mualaf
Quote zie_indah 29-10-2016 04:21 PM
X guna punya jantan....g le mereput...
Quote estrelle 29-10-2016 04:30 PM
Takyah nk blurkan sgt muka tu.1 malaysia dah  kenal ko
Quote missinpiece 29-10-2016 04:45 PM
Apa jenis perangai meniaya org yg lemah
Quote JENABREJAM89 29-10-2016 05:04 PM
Esok lusa msti byk lagi kes dia kuar .... kes rasuah ke , kes mintak duit kopi ke .... sebab muka pun jenis belagak nunjuk kuasa .....
Quote ChildrenOfBodom 29-10-2016 05:27 PM
kesian pariah ni tak sempat beraya.....
Quote ronapink 29-10-2016 05:45 PM
jfq replied at 29-10-2016 03:29 PM
Mengada la reputz cari ni nak bukak thread baru
Awat x sambung kat tthread yg sedia ada

kenapa dia yang melanggar peraturn buka thread di CI

dia kakitangan, patut dia alert
Quote Manjahati 29-10-2016 06:40 PM
Jantan keparat.. Sila meninggal
Quote catalina 29-10-2016 06:49 PM
Harap bakal mereput dlm penjara.
Quote pr3ttytw33ty 29-10-2016 06:52 PM
patot die yg terjun jambatan pp.
Quote fishcracker 29-10-2016 07:09 PM
tembak mati aje
Quote oak.balustrade 29-10-2016 08:05 PM
Padan muka : cekap polis kejap aje dapat sauk lelaki bajingan ni. Pasni merasalah 8-9 round dikunyitkan kat dalam nanti

Lihat semua komen(33)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 11:01 PM GMT+8 , Processed in 0.073592 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top