CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4779|Reply: 33

Pegawai SPRM Yang Disyaki Dera Isteri & Anak Ditahan Polis

[Copy link]
Post time 29-10-2016 02:49 PM | Show all posts |Read mode
sumber foto: internet



Memetik laporan Bernama, pegawai Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) yang dipercayai mendera isterinya telah ditahan di Batu Berendam, Melaka, malam tadi.


Menurut kenyataan yang dikeluarkan PDRM, Ketua Polis Johor, Datuk Seri Wan Ahmad Najmuddin Mohd memaklumkan, lelaki berusia 37 tahun itu ditahan kira-kira jam 8 malam itu dan akan dibawa ke Mahkamah Majistret Segamat esok, untuk permohonan reman.


Tambah beliau, kes tersebut akan siasat mengikut Seskyen 506 Kanun Keseksaan kerana membuat ugutan jenayah, Seksyen 323 Kanun Keseksaan dan Seksyen 18 Akta Keganasan Rumah Tangga kerana dengan sengaja menyebabkan kecederaan kepada mangsa.


Terdahulu kes tersebut yang diviralkan dalam laman sosial Facebook milik seorang wanita yang mendakwa menjadi mangsa keganasan rumahtangga.


Suspek yang berkhidmat di SPRM Segamat itu juga didapati tidak hadir bertugas dan mempunyai kes narkotik di Muar pada tahun lalu.- CARI

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-10-2016 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
X pyh ckp bnyk. Lupuskn je org mcm ni. Kalo dia tiba2 hilang tanpa dpt dikesan, tade sapa nk hirau pun.
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dah viral baru sprm nak siasat peg dia..cehhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
good job sprm :
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 03:23 PM | Show all posts
Buat umpan boyak..
boleh ilang without a trace
buang duit buang masa
keluar masuk court
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 03:29 PM | Show all posts
Mengada la reputz cari ni nak bukak thread baru
Awat x sambung kat tthread yg sedia ada
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tangkap pastu suh jilat tapak kaki peg yg menyiasat.. dasar dayus.. sedap je ko dera anak bini
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamak ka nih?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-10-2016 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
koliang mualaf
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
X guna punya jantan....g le mereput...
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Takyah nk blurkan sgt muka tu.1 malaysia dah  kenal ko
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa jenis perangai meniaya org yg lemah
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Esok lusa msti byk lagi kes dia kuar .... kes rasuah ke , kes mintak duit kopi ke .... sebab muka pun jenis belagak nunjuk kuasa .....
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 05:27 PM | Show all posts
kesian pariah ni tak sempat beraya.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 05:45 PM | Show all posts
jfq replied at 29-10-2016 03:29 PM
Mengada la reputz cari ni nak bukak thread baru
Awat x sambung kat tthread yg sedia ada

kenapa dia yang melanggar peraturn buka thread di CI

dia kakitangan, patut dia alert
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 06:40 PM | Show all posts
Jantan keparat.. Sila meninggal
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-10-2016 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap bakal mereput dlm penjara.
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
patot die yg terjun jambatan pp.
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
tembak mati aje
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka : cekap polis kejap aje dapat sauk lelaki bajingan ni. Pasni merasalah 8-9 round dikunyitkan kat dalam nanti
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 11:57 AM GMT+8 , Processed in 0.128424 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list