CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lee Chong Wei Menang Mudah, Mara Ke Separuh Akhir!

17-8-2016 08:45 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 6872| Komen: 26

Description: Seperti mana yang dijangkakan, pemain perseorangan negara Datuk Lee Chong Wei menang mudah secara 'straight set' ke atas pemain dari Chinese Taipei, Chou Tien Chen dalam perlawanan suku akhir sebentar ...
Oleh : TS LOO


sumber foto: bharian.com


Seperti mana yang dijangkakan, pemain perseorangan badminton negara Datuk Lee Chong Wei menang mudah secara 'straight set' ke atas pemain dari Chinese Taipei, Chou Tien Chen dalam perlawanan suku akhir sebentar tadi.

Dengan kemenangan 21-9, 21-15 menyaksikan Chong Wei mengekalkan rekod sempurna ke atas Tien Chen apabila memenangi semua lima perlawanan. 

Lawan yang bakal menanti Chong Wei di separuh akhir Jumaat ini samada musuh tradisinya Lin Dan dari China atau pun pemain India, K Srikanth. - CARI
11

Bagus
3

Marah
8

Terkejut
7

Sedih
10

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (49 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote timurwamena 17-8-2016 09:39 PM
Jumpa lin dan lagi sepertinya..
Selamat tahniah
Quote pyropura 17-8-2016 09:45 PM
.. so pingat gangsa dah guarantee ...

3 perak - dari cina lahnat
1 gangsa - dari mulayu berkerak
1 gangsa - dari cina lahnat

Cina 4 - Mulayu 1 ....
Quote Nokiaman 17-8-2016 10:00 PM
Edited by Nokiaman at 17-8-2016 10:01 PM
pyropura replied at 17-8-2016 09:45 PM
.. so pingat gangsa dah guarantee ...

3 perak - dari cina lahnat


Da cina bagi..masih nak ckp lahanat..
Pejadah ko ni..lahanat...
Melayu sampai kluaq air jubo pon tak boleh menang emas
Quote cherub 17-8-2016 10:13 PM
Syabas LCW.
Baiteway DAP awal2 dah sokong Lin Dan.
Quote Glass_shoes 17-8-2016 10:14 PM
pyropura replied at 17-8-2016 09:45 PM
.. so pingat gangsa dah guarantee ...

3 perak - dari cina lahnat

Pandelela kira la sekali
Quote zulka 18-8-2016 09:03 AM
pyropura replied at 17-8-2016 09:45 PM
.. so pingat gangsa dah guarantee ...

3 perak - dari cina lahnat

gangsapun blum tentu lg makcik oi...kalau kalah dgn lindan, pastu kalah lagi....mkn bubur loo
Quote jofizo 18-8-2016 09:05 AM
ngan lin dan ada badi
Quote mdhelmi 18-8-2016 09:27 AM
nak ikutkan chinese teipei tu sbnrnya mmg power dulu LCW susah nak nak makan dia ni
tp xtau nape set pertama dia mcm xde fokus nak ikutkan LCW xde saiko pon
atau mmg kali ni LCW tgh top form
lin dan suka main saiko dgn LCW, bila dah tercicir nanti mula buat hal pastu bila dpt mata jerit kuat2
Quote zulka 18-8-2016 09:50 AM
menang mudah ye...hmmm tggu mlm esok
Quote RED 666 18-8-2016 09:59 AM
zulka replied at 18-8-2016 09:50 AM
menang mudah ye...hmmm tggu mlm esok


Lin dan masa olimpik seolah2 kebal, kejohanan lelain dia mcm memain je nk tolong serlahkan chen long
Quote zulka 18-8-2016 10:07 AM
RED 666 replied at 18-8-2016 09:59 AM
Lin dan masa olimpik seolah2 kebal, kejohanan lelain dia mcm memain je nk tolong serlahkan chen  ...

yup....nampak kesungguhan dia utk menang..
keupayaan lindan ni sebenarnya sgt2 jauh dari apa yg dia pamerkan
yg aku kagum sgt....dia boleh control throtle


Quote MINNIElove 18-8-2016 10:17 AM
sigh jmpa lin dan abis la lcw......bwk blk bronze je la
Quote asiadinzar 18-8-2016 10:34 AM
bila semi final ?
Quote dizzzek 18-8-2016 10:36 AM


Quote dizzzek 18-8-2016 10:56 AM
see you soon, wei wei

Quote bunga_lestari 18-8-2016 03:30 PM
aku baca tajuk sekali tadi ---> mara ke akhir.. baca kali kedua, mara ke separuh akhir rupanya..

baru nak hooray, lcw kalahkan lin dan.. berangannnn...

tunggu malam ni.. er, ke malam esok..
Quote sipendiam 18-8-2016 03:41 PM
bunga_lestari replied at 18-8-2016 03:30 PM
aku baca tajuk sekali tadi ---> mara ke akhir.. baca kali kedua, mara ke separuh akhir rupanya..

...

malam esok..7.30 pm lcw vs ld, 10.30 men double
Quote binatang 18-8-2016 03:42 PM
pyropura replied at 17-8-2016 09:45 PM
.. so pingat gangsa dah guarantee ...

3 perak - dari cina lahnat

Cina berkerak cuma satu pingat saja kalo sukan bapok tak dikira. Itu pun kategori wanita
Quote binatang 18-8-2016 03:43 PM
Masuk semi dijamin pingat ke? Hmmm

Lihat semua komen(26)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 04:46 AM GMT+8 , Processed in 0.065516 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top