CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3743|Reply: 26

Lee Chong Wei Menang Mudah, Mara Ke Separuh Akhir!

[Copy link]
Post time 17-8-2016 08:45 PM | Show all posts |Read mode
Oleh : TS LOO



sumber foto: bharian.com



Seperti mana yang dijangkakan, pemain perseorangan badminton negara Datuk Lee Chong Wei menang mudah secara 'straight set' ke atas pemain dari Chinese Taipei, Chou Tien Chen dalam perlawanan suku akhir sebentar tadi.


Dengan kemenangan 21-9, 21-15 menyaksikan Chong Wei mengekalkan rekod sempurna ke atas Tien Chen apabila memenangi semua lima perlawanan.


Lawan yang bakal menanti Chong Wei di separuh akhir Jumaat ini samada musuh tradisinya Lin Dan dari China atau pun pemain India, K Srikanth. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2016 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Jumpa lin dan lagi sepertinya..
Selamat tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2016 09:45 PM | Show all posts
.. so pingat gangsa dah guarantee ...

3 perak - dari cina lahnat
1 gangsa - dari mulayu berkerak
1 gangsa - dari cina lahnat

Cina 4 - Mulayu 1 ....
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2016 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nokiaman at 17-8-2016 10:01 PM
pyropura replied at 17-8-2016 09:45 PM
.. so pingat gangsa dah guarantee ...

3 perak - dari cina lahnat


Da cina bagi..masih nak ckp lahanat..
Pejadah ko ni..lahanat...
Melayu sampai kluaq air jubo pon tak boleh menang emas
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2016 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Syabas LCW.
Baiteway DAP awal2 dah sokong Lin Dan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2016 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 17-8-2016 09:45 PM
.. so pingat gangsa dah guarantee ...

3 perak - dari cina lahnat

Pandelela kira la sekali
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-8-2016 09:03 AM | Show all posts
pyropura replied at 17-8-2016 09:45 PM
.. so pingat gangsa dah guarantee ...

3 perak - dari cina lahnat

gangsapun blum tentu lg makcik oi...kalau kalah dgn lindan, pastu kalah lagi....mkn bubur loo
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 09:05 AM | Show all posts
ngan lin dan ada badi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2016 09:27 AM | Show all posts
nak ikutkan chinese teipei tu sbnrnya mmg power dulu LCW susah nak nak makan dia ni
tp xtau nape set pertama dia mcm xde fokus nak ikutkan LCW xde saiko pon
atau mmg kali ni LCW tgh top form
lin dan suka main saiko dgn LCW, bila dah tercicir nanti mula buat hal pastu bila dpt mata jerit kuat2
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 09:50 AM | Show all posts
menang mudah ye...hmmm tggu mlm esok
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 18-8-2016 09:50 AM
menang mudah ye...hmmm tggu mlm esok


Lin dan masa olimpik seolah2 kebal, kejohanan lelain dia mcm memain je nk tolong serlahkan chen long
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 10:07 AM | Show all posts
RED 666 replied at 18-8-2016 09:59 AM
Lin dan masa olimpik seolah2 kebal, kejohanan lelain dia mcm memain je nk tolong serlahkan chen  ...

yup....nampak kesungguhan dia utk menang..
keupayaan lindan ni sebenarnya sgt2 jauh dari apa yg dia pamerkan
yg aku kagum sgt....dia boleh control throtle


Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
sigh jmpa lin dan abis la lcw......bwk blk bronze je la
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 10:34 AM | Show all posts
bila semi final ?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 10:36 AM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 10:56 AM | Show all posts
see you soon, wei wei

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2016 03:30 PM | Show all posts
aku baca tajuk sekali tadi ---> mara ke akhir.. baca kali kedua, mara ke separuh akhir rupanya..

baru nak hooray, lcw kalahkan lin dan.. berangannnn...

tunggu malam ni.. er, ke malam esok..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 03:41 PM | Show all posts
bunga_lestari replied at 18-8-2016 03:30 PM
aku baca tajuk sekali tadi ---> mara ke akhir.. baca kali kedua, mara ke separuh akhir rupanya..

...

malam esok..7.30 pm lcw vs ld, 10.30 men double
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 17-8-2016 09:45 PM
.. so pingat gangsa dah guarantee ...

3 perak - dari cina lahnat

Cina berkerak cuma satu pingat saja kalo sukan bapok tak dikira. Itu pun kategori wanita
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Masuk semi dijamin pingat ke? Hmmm
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

16-4-2024 12:06 AM GMT+8 , Processed in 0.092370 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list