CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Beregu Campuran Negara Melangkah Ke Final, Pastikan Perak Dalam Genggaman!

16-8-2016 08:18 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 12062| Komen: 139

Description: Tahniah diucapkan kepada pasangan beregu campuran negara

Tahniah diucapkan kepada pasangan beregu campuran negara, Chan Peng Soon dan Goh Liu Ying yang berjaya melangkah ke saingan akhir, selepas mencatatkan kemenangan ke atas beregu campuran China pada, Sukan Olimpik Rio 2016 pagi tadi.

Pasangan beregu tersebut melakar rekod apabila menang secara straight set 21-12 dan 21-19 ke atas Xu Chen dan Ma jin.

Malaysia akan bertemu dengan pasangan beregu Indonesia, Tontowi Ahmad dan Liliyana Natsir esok, jam 10.30 malam waktu Malaysia!

Tahniah sekali lagi diucapkan! Harapan untuk memegang sekurang-kurangnya pingat perak kini berada dalam genggaman! - CARI



Sumber: Bernama

Foto: Bernama


24

Bagus
24

Marah
28

Terkejut
28

Sedih
31

Lawak
30

Bosan

Friends Rank (165 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dizzzek 16-8-2016 08:19 AM
Edited by dizzzek at 16-8-2016 08:24 AM

lambat btoi la
baru bukak thread

Quote dizzzek 16-8-2016 08:22 AM
Quote ra5101 16-8-2016 08:23 AM
so lepas ni nak buat perbandingan apa pulak   pukul nyamuk
Quote drivethru 16-8-2016 08:26 AM
Tahniah....

Duit pencen dalam genggaman.
Quote sipendiam 16-8-2016 08:27 AM
standby lah balai polis.. ada askar pencen nak buat report
Quote jenajen 16-8-2016 08:29 AM
Quote kechikchomel 16-8-2016 08:31 AM
tahniah!!!!


sekurang2 nya perak dalam tangan.
kadang2 yang tak dijangka terjadi akan jadi
mana la tau dapat emas kan??
Quote rosasa 16-8-2016 08:33 AM
akak sempat tengok tadi, syabas beregu campuran, nampak cantik wangi Goh Liu Ying, jauh panggang dari api dengan  Liliyana
Quote lazim 16-8-2016 08:40 AM
sempat tgk sebelum gerak g kje. best drg ni reaksi atas gelnggang humble xde merak mcm koo / tan fook yang laki tu kawen dgn artis bangsa cina
Quote dizzzek 16-8-2016 08:47 AM
Quote Glass_shoes 16-8-2016 08:48 AM
dizzzek replied at 16-8-2016 08:47 AM

Pening wak jahid dgn adnan mansor nk sokong mana
Quote matamata 16-8-2016 08:48 AM
You go girl.....
Quote dizzzek 16-8-2016 08:49 AM
Glass_shoes replied at 16-8-2016 08:48 AM
Pening wak jahid dgn adnan mansor nk sokong mana

dalam rumah cakap jowo la
kat luar salam 1malaysia

Quote rashiman 16-8-2016 08:54 AM

Tahniah..
Quote supernaturalee 16-8-2016 08:56 AM
moga berjaya genggam emas pertama


termasuk LCW and pandalela
dan jgk azizul
Quote ainacute 16-8-2016 09:08 AM
tahniah team.. do your best for final
Quote shafyq 16-8-2016 09:09 AM
sybas msia..tengkitkan usaha kena 200% semangat ni.
Quote putput 16-8-2016 09:28 AM
malaysia emas 3
singapore 1
Quote sipendiam 16-8-2016 09:31 AM
kalau dpt emas mesti cuti peristiwa kan??

ayohhhhhh

Lihat semua komen(139)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

28-2-2024 04:20 AM GMT+8 , Processed in 0.160039 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top