CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Betul Ke Isteri Izzue Islam Mengandung? Jika Ya Tahniah!

5-5-2016 11:11 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 24531| Komen: 73

Description: CARI Infonet mendoakan semoga ada berita baik daripada pasangan ni...


Oleh Fyruz Hanna

Melihat kepada Instagram isteri Izzue Islam dan juga Instagram Izzue Islam sendiri, nampak seperti isterinya sedang mengandung.


Ramai juga peminat Izzue bertanyakan hal yang sama. Semuanya gara-gara gambar dalam satu anugerah yang mana didalam gambar tersebut terlihat seperti Awin Nurin sedang berbadan dua.



Walaupun sehingga kini tiada jawapan, namun CARI Infonet mendoakan semoga ada berita baik daripada pasangan ni. Mungkin sahaja mereka belum bersedia untuk mendedahkan perkara tersebut.


-CARI Infonet.
4

Bagus
10

Marah
13

Terkejut
7

Sedih
15

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (57 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote juliez 4-5-2016 03:04 PM


Kokping buka la thread Maria farida lempang anak tiri. Info semua ada dlm thread sebelah
Quote pngky 4-5-2016 03:06 PM
tengok macam berisi ler TT @fynnkakiblock, atau fesyen baju yg Awin Nurin pakai ni menampak kan dier berisi
Quote damian_lee 4-5-2016 03:06 PM
juliez replied at 4-5-2016 03:04 PM
Kokping buka la thread Maria farida lempang anak tiri. Info semua ada dlm thread sebelah

awal2 dah boleh detect kesenduan thread abam izzue ... dicaras .. MAria Farida ...

Ye ke? ... thread rebut kasut ke?
Quote idakamaruddin 4-5-2016 03:07 PM
mcm ye je peknen..

klau btl alhamdulillah n tahniah!
Quote fynnkakiblock 4-5-2016 03:09 PM
juliez replied at 4-5-2016 03:04 PM
Kokping buka la thread Maria farida lempang anak tiri. Info semua ada dlm thread sebelah

Gigih sgt nak bukak 3 benang sehari haha mohon forumer yg sedang meningkat naik @d_dalia bukak benang maria farida bersikap kejam lempang muka anak suami
Quote CrowneGlory 4-5-2016 03:09 PM
ok jah muka dia takdela buruk cuma gigi terlebih pjg..
Quote fynnkakiblock 4-5-2016 03:10 PM
pngky replied at 4-5-2016 03:06 PM
tengok macam berisi ler TT @fynnkakiblock, atau fesyen baju yg Awin Nurin pakai ni menampak kan dier ...

Gambar first tu.. Kalau buncit (gemuk) buncit di bawah bukan semua.. Ke guane?
Quote fynnkakiblock 4-5-2016 03:11 PM
CrowneGlory replied at 4-5-2016 03:09 PM
ok jah muka dia takdela buruk cuma gigi terlebih pjg..

Silap benang ke chuols??
Quote juliez 4-5-2016 03:15 PM
damian_lee replied at 4-5-2016 03:06 PM
awal2 dah boleh detect kesenduan thread abam izzue ... dicaras .. MAria Farida ...

Ye ke? ... t ...



Aah thread tu la noks. Sendu thread tu sbb org tatau TT tak update tajuk
Quote juliez 4-5-2016 03:15 PM
fynnkakiblock replied at 4-5-2016 03:09 PM
Gigih sgt nak bukak 3 benang sehari haha mohon forumer yg sedang meningkat naik @d_dalia bukak ben ...



Bukak je la. Nnt i suggest dkt mod bagi uols credit
Quote iniraidram 4-5-2016 03:16 PM
bukan bini dia ni dh brtudung ke?  
Quote chinta89 4-5-2016 03:19 PM
nyampah kat izzue sejak kesah bini dia tu.. so to awin, sikap ko sebenarnya memampuskan kerjaya laki ensem ko oke
Quote CrowneGlory 4-5-2016 03:21 PM

apsal menandakan tersilap benang pasal sebut buruk?...gitula pendapat majoriti makhluk Tuhan dlm ni...
Quote rosasa 4-5-2016 03:21 PM
tahniah kalau betul , awin bukan muda lagi nak tangguh2 ada baby ni, izzue lain lah
Quote mewo 4-5-2016 03:23 PM
Tahniah kalo da mengandung, jaga kandungan elok2.

Lepas ni duk uma jaga anak, izzue bole dapat pengurus baru.

Quote Adeakukesah11 4-5-2016 03:27 PM
Nnt habis gosip ni diciplak cmtu je oleh RK, BN, dan yg sewaktu dgn nya. Percayalah
Quote mawar_pink 4-5-2016 03:33 PM
Nmpk mcm berisi kalo peknen tahniahla.
Quote fifie_olin 4-5-2016 03:38 PM
nape dia senyum lagu tuuu
Quote Star_el 4-5-2016 03:44 PM
haha TT dah dianggap kokping Cari ek?

Lihat semua komen(73)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 01:36 AM GMT+8 , Processed in 0.096656 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top