CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Zamani Jemput Datuk Siti Tonton Konsert Kurnia Slam

5-5-2016 11:25 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 34664| Komen: 147

Description: Zamani Ibrahim berhasrat menjemput penyanyi nombor satu negara Datuk Siti Nurhaliza untuk ...


Oleh Fyruz Hanna

Vokalis kumpulan Slam, Zamani Ibrahim  berhasrat menjemput penyanyi nombor satu negara Datuk Siti Nurhaliza untuk menonton konsert mereka pada 14 Mei ini.

Jemputan tersebut sebagai satu penghormatan tanpa mempunyai maksud lain kerana sebagai rakan artis dan difahamkan Datuk Siti memang meninati kumpulan Slam sejak dahulu.

"Saya memang berharap agar Siti sudi datang menyaksikan konsert kami kerana difahamkan dia meminati kumpulan Slam sejak kami tampil dengan album pertama pada 1993.



"Bukan beliau sahaja, kami juga akan menjemput barisan artis samada yang sama-sama mencipta nama bersama kami dahulu atau yang baru untuk menyaksikan serta memeriahkan konsert mega ini.

"Mereka perlu hadir sebagai tanda sokongan terhadap Slam. Selepas 18 tahun penganjuran Konsert Unplugged Slam yang berlangsung di Stadium Negara pada 3 Ogos 1996, kami kini tampil dengan konsert yang menampilkan kepakaran anggota Slam sepenuhnya," katanya kepada Harian Metro.

Konsert Kurnia Slam yang bakal berlangsung di Star Expo Center, Kenanga Wholesale City (KWC).

baca selanjutnya: Hmetro
10

Bagus
3

Marah
10

Terkejut
6

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (34 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote eely_shana 4-5-2016 09:09 PM
Uishhhh...laling. siap ada benang lain utk story ni
Quote sepitsiput 4-5-2016 09:10 PM
Drpd jemput tokti..baik jemput saari amri .

Tokti kesah ke nk dtg? Karang bgadoh lakibini gara2 throwback
Quote jalfa 4-5-2016 09:10 PM
tempat jatuh lagi dikenang...inikan pula bekas pacar
Quote Orix 4-5-2016 09:22 PM
Ada Apa Dengan Siti ?
Quote eely_shana 4-5-2016 09:24 PM
Orix replied at 4-5-2016 09:22 PM
Ada Apa Dengan Siti ?

Penghormatan sesama rakan artis uols
Quote sayang_mulut 4-5-2016 09:25 PM
omg marketing strategy ke apa ni??
Quote dewimalam78 4-5-2016 09:30 PM
Edited by dewimalam78 at 4-5-2016 11:20 PM

Psst...iols pernah tgk 1 gambar santai tokti bersama zamani dan 2/3org kwn depa zaman dahulu kala.
Quote net_level 4-5-2016 09:40 PM
sepitsiput replied at 4-5-2016 09:10 PM
Drpd jemput tokti..baik jemput saari amri .

Tokti kesah ke nk dtg? Karang bgadoh lakibini gara2 t ...

saari who?
kenala jemput retis benchmark supaya dapat spotlight dekat media chuols...
Quote Madel 4-5-2016 10:06 PM
Agak2 kalau dedulu jodoh depa berdua ni kuat..skrg depa dah ada anak or tak
Quote de_ikea 4-5-2016 10:09 PM
Ni ala2 reunion sekolah lah tp iols percaya ct dgn zamani takkan terbit cinta reunion
Quote fazamania 4-5-2016 10:12 PM
Siti.. Ko pegi je lah bawak laki ko tgk konsert slam tu.. Zamani pon dah move on.. Ko pon dah kawen dan gemok.
Quote Chekpa 4-5-2016 11:02 PM
net_level replied at 4-5-2016 09:40 PM
saari who?
kenala jemput retis benchmark supaya dapat spotlight dekat media chuols...

Khennnnnn uols.. Jemput saari apa la sgt.. Media n fans pun x ada nak peduli pun..
Jemput siti sah2 media wat coverage besar2 plus ada kemungkinan fans serbu siti nk bergambar overshadow slam gituuuu
Hahaha
Quote mice_cheese 4-5-2016 11:09 PM
Mek iti ape lagi.. Dtg ler support
Quote mamastoney 4-5-2016 11:11 PM
dewimalam78 replied at 4-5-2016 09:30 PM
Psst...iols pernah tgk 1 gambar tokti bersama zamani dan 2/3org kwn depa zaman dahulu kala. :lo ...

tepek sini la chuols...
Quote lazim 4-5-2016 11:11 PM
picca zamani xde ke? iols nk tgh he makin segar atau kembali persis jerangkung?
Quote hyie 4-5-2016 11:11 PM
hade ct kesah? harus abg k jeles hokeh
Quote mamastoney 4-5-2016 11:13 PM
de_ikea replied at 4-5-2016 10:09 PM
Ni ala2 reunion sekolah lah  tp iols percaya ct dgn zamani takkan terbit cinta reunion

meols pun caye jugak....kikikiki
Quote mamastoney 4-5-2016 11:17 PM
adesss abangadek.....berani ke agaknya abangadek.bertentang mata dengan ct lija waktu konsert tu nanti, dan adakah ct lija akan diberi tempat khas yg betul2 depan stage, harapnya abangadek tak terjatuh dr stage masa nyanyi nnt.... hati2 abangadek!
Quote harisbee 4-5-2016 11:29 PM
dewimalam78 replied at 4-5-2016 09:30 PM
Psst...iols pernah tgk 1 gambar santai tokti bersama zamani dan 2/3org kwn depa zaman dahulu kala. : ...

dlm mimpi lew toh....tidak pun dlm majalah tabloid....

Lihat semua komen(147)


ADVERTISEMENT


Artikel Terpanas Minggu ini

ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 02:29 AM GMT+8 , Processed in 0.119353 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top