CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

[Edisi Jerebu] Situasi Masih Teruk Di Lapangan Terbang Subang

28-9-2015 11:19 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 11295| Komen: 60

Description: Beberapa pengguna media sosial meluahkan rasa tidak puas hati mereka di laman sosial di atas penerbangan yang ditunda di Lapangan Terbang Abdul Aziz Shah, Subang hari ini berikutan keadaan jerebu yang ...


Beberapa pengguna media sosial meluahkan rasa tidak puas hati mereka di laman sosial di atas penerbangan yang ditunda di Lapangan Terbang Abdul Aziz Shah, Subang hari ini berikutan keadaan jerebu yang semakin teruk.


Semalam, dilaporkan operasi penerbangan dijadualkan kembali normal, walau bagaimanapun masih ramai penumpang yang terkandas di lapangan terbang terbabit.


Sementara itu, penumpang menyatakan rasa kecewa mereka menerusi laman sosial, serta rasa tidak puas hati terhadap kejadian yang menimpa.


Pengguna Instagram @sybreonI’ve telah memuat naik sekeping gambar yang menunjukkan ruang balai pelepasan lapangan terbang itu dipenuhi orang ramai yang duduk menunggu penerbangan mereka.






Berita selanjut : bm.therakyatpost.com
7

Bagus
10

Marah
12

Terkejut
19

Sedih
10

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (68 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote saladin780 28-9-2015 08:20 AM
well..ko nak pilih mana satu..terkandas kat epot sebab jerebu..atau hilang kat radar sebab jerebu

Quote chinta89 28-9-2015 08:22 AM
indon kate xde sb dia nk mtx maaf isu jerebu..

kesian mereka yg terkandas...
Quote rayna_raynes 28-9-2015 08:23 AM
situasi teruk. pftttt
Quote dino 28-9-2015 08:23 AM
ni ayat ckp tak pueh hati bagai.... nak marah sapa... yindon? yindon taknak mintak maaf...
Quote chaintea 28-9-2015 08:41 AM
Jerebu wooi
Nk kesal apa nya
Quote noor2 28-9-2015 08:44 AM
Tengok gambo dah mcm stesyen bas....
Quote Emperor95 28-9-2015 09:08 AM
keselamatan harus diutamakan.
Quote stilla 28-9-2015 09:11 AM
saladin780 replied at 28-9-2015 08:20 AM
well..ko nak pilih mana satu..terkandas kat epot sebab jerebu..atau hilang kat radar sebab jerebu

...

Hilang dari radar sebab jerebu, kalau tak ,tak lah dia ormg merunggut kan?
Aku rela kansel flight balik tidur kat rumah.

Quote milot 28-9-2015 09:11 AM
Ummah xreti syukur .syukurlah ko kandas bernyawa .
Quote stilla 28-9-2015 09:12 AM
dino replied at 28-9-2015 08:23 AM
ni ayat ckp tak pueh hati bagai.... nak marah sapa... yindon? yindon taknak mintak maaf...

Yindon buat lalalalaala , ada aku kesah gitu .
Quote rospinki 28-9-2015 09:41 AM
salam jerebu..

Quote Mary_jane 28-9-2015 09:42 AM
Nak salahkan firefly atau jerebu atau indo? Kaunter salah-menyalahkan dibuka sekarang!
Quote rospinki 28-9-2015 09:45 AM
epot subang ni firefly je ke? dekat je kalu naik kot sini..penerbangan domestik bhye ler sbab jerebu berada diketinggian dimana fligt short distance fly rendah..klu yg fly jauh2 lepasla naik atas ckit.
Quote pittjie 28-9-2015 09:50 AM
rospinki replied at 28-9-2015 09:45 AM
epot subang ni firefly je ke? dekat je kalu naik kot sini..penerbangan domestik bhye ler sbab jerebu ...

berjaya air pun ikut subang jgk rasanya.

Quote batman_2007 28-9-2015 09:55 AM
Alahh. Ambik kesempatan beteeii salahkan itu ini. Tak syg nyawa ke.

Balik rumah la tdo. Huhu
Quote rospinki 28-9-2015 10:01 AM
@pittjie
ooo ada lgi rupanya..yg fly ke pulau tioman tu kan..bhaye ooo buatnya terkandas runway ke laut..berenang2 ke tepian la.
Quote penari 28-9-2015 10:11 AM
naik kete la...
Quote Athrun.Zalaa 28-9-2015 10:50 AM
Indon suckkks...
Quote becir 28-9-2015 10:52 AM
Yg kat subang tu semua plane kecik berkipas comel. Sama ke ketinggian ke time fly compare ngan jumbo jet? Ada sapa boley explain..

Lihat semua komen(60)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

28-5-2024 08:37 PM GMT+8 , Processed in 0.506550 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top