CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Budak Tersadai Depan Kedai Tudung?

28-9-2015 12:03 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 15680| Komen: 128

Description: Apabila ibu-ibu yang gemar sesuatu itu mereka sanggup untuk melakukan apa sahaja...
Oleh Fyruz Hanna


Apabila ibu-ibu yang gemar sesuatu itu mereka sanggup untuk melakukan apa sahaja sehinggakan sanggup menyata impian beratur panjang demi kerana tudung.

Dan apabila anak-anak turut serta yang mana bukan minat anak, maka akan terjadilah peristiwa anak bergelimpangan sebegini.

Gambar ini dimuatnaik oleh Shahrul Anuar di salah sebuah premis Aidijuma di Mydin Mall Melaka.

Apa kata anda? -CARI Infonet.

19

Bagus
12

Marah
20

Terkejut
21

Sedih
17

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (101 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote munchkin 27-9-2015 10:41 PM
Cannot fix stupid. Bila kita cakap, nanti dikata not in her shoes, itu rezeki yg tuhan bagi bla bla bla. So biaq pi jelah those imbeciles
Quote rasmus_lady 27-9-2015 10:45 PM
Ibu yg tidak berpendidikan beginilah tingkahnya..
Quote sukacactus 27-9-2015 10:49 PM
Sorry la aku nak bertunggu tangga kat kedai camni
Mcm bodowww je
Quote M.Rose 27-9-2015 10:53 PM
Yg penting kepale bertutup dosa xde. Kompom syurga. Anak tido lantai, perangai/mulot puaka diboleh kan.
Quote HannahMontana 27-9-2015 10:54 PM
anak dia boring bukan salah mak membeli tudung , bapa mana ? xkan memanjang salahkan ibu...not nice lah
Quote mawar_pink 27-9-2015 10:54 PM
La..snggup biar anak asal dpt Tudung..
Quote M.Rose 27-9-2015 10:57 PM
Sebab perangai makcik2 camni la bijan rossy suke. Bodoh piang. Senang Kerajaan Pasola nak handle. Duit Brim buat beli tudung????
Quote chaintea 27-9-2015 10:57 PM
I beli online je
X kuasa nk beratur

Quote Bateesta 27-9-2015 10:59 PM
ini bukan kegilaan lagi........tapi dah jadi satu KEBODOHAN
Quote miss_baby 27-9-2015 11:01 PM
nampak sgt budak tu keboringan..
nasib baik dia tak lari dari situ..
Quote rospinki 27-9-2015 11:04 PM
Bdak tu dh merempan smpi baring..anak aku rajin buat perabgai camni dlu2..sejak ditarik telinga capang dia suda insof

Tp aku tkdela nk beratur mbeli tudung camtu..
Quote lasagnaklcc 27-9-2015 11:04 PM
Bdk2 kalau boring menunggu mmg biasa buat scene mcm tu. Bkn ke?
Quote rasmus_lady 27-9-2015 11:06 PM
What if klu budak tu diculik? Kena cegah la sebelum jadi.
Klu dh jadi please someone tell me agak2 uol nk blame sapa?
Quote mokcikKSKB 27-9-2015 11:07 PM
Korang ni kalau babbjudgemental mmg nomok satu.mana nak tau anak dia wat scene ke?biarlah maknya nk membeli belah...mana bapak budak tu?tak reti nk jaga anak masa mak mak nk sopin ker?
Quote olafhul 27-9-2015 11:07 PM
letih benar yer dik.
Quote rasmus_lady 27-9-2015 11:08 PM
Klu bapanya ada disitu, takkan la bahalol sgt bapanya nk biarkan anak berguling mcm tu..
Quote mokcikKSKB 27-9-2015 11:08 PM
M.Rose replied at 27-9-2015 10:57 PM
Sebab perangai makcik2 camni la bijan rossy suke. Bodoh piang. Senang Kerajaan Pasola nak handle. Du ...

Ok byklah duit brim but beli tudung dr buat beli rokok.
Quote Artemesiaa 27-9-2015 11:09 PM
Kok ye pun gigih nak beratur utk beli tudung tak payah le bawak anak sekali.  Budak2 cepat boring kang mula le macam2 perangai dibuatnya.  Sendiri jugak yang malu nanti.
Quote clarizsa 27-9-2015 11:18 PM
budak2 mmg perangai cmni....
tp klu kes ni si mak completely ignore anak dia x ptutla sbb bahaya...
tp sekadar gmbar xleh nk tau cerita..

cm anak i, klu dgn bapa nya lagi teruk perangai, guling2, pastu bila bapa nya angkat dukung,
menjerit2 pula, "lepaskan aku" byk2 kali, sbb tiru kartun ke drama ntah..
mmg pening , dgn org dok tengok2 cm budak kna culik plak, seb baik muka sama dgn bapa nya tu..

klu dgn i mmg i susah hati kalau anak buat perangai nangis jerit2 or nak larikan diri x bg i pegang..
org tgk2 cm sesuatu je...

budak2... kuat perangai...

Lihat semua komen(128)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 10:50 AM GMT+8 , Processed in 2.788899 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top