CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

12:43PM: Bacaan IPU Shah Alam Turun Sedikit

4-10-2015 12:44 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 11217| Komen: 69

Description: Shah Alam mencatatkan bacaan Indeks Pencemaran Udara (IPU) berbahaya iaitu 308 dan yang tertinggi setakat 9 pagi ini.
Oleh Fyruz Hanna



Bacaan IPU jam 9 pagi di Shah Alam yang menunjukkan ia berada pada tahap berbahaya (IPU: 308) kini menurun sedikit kepada 299 iaitu kepada paras (sangat tidak sihat).

Bacaan ini diambil setakat jam 11 pagi menerusi laman rasmi yang dikeluarkan.

Lima kawasan yang lain masih mencatatkan bacaan sangat tidak sihat ialah Batu Muda Kuala Lumpur (258), Petaling Jaya (246), Banting (245), Pelabuhan Klang (244) dan Putrajaya (236).

Selanjutnya di : bharian
2

Bagus
3

Marah
2

Terkejut
9

Sedih
1

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (22 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cap_ayam 4-10-2015 11:11 AM
esok anak periksa UPKK .. belum keluar lagi apa2 announcement kan pasal cuti sekolah?
Quote noor2 4-10-2015 11:17 AM
Ya ampun......tingginya
Quote shahx 4-10-2015 11:19 AM
kalo guna singapore punya alat mau jd ipu 600..
Quote qronaldo7 4-10-2015 11:19 AM
Makin terok. Ujan pliss
Quote ohnoLia 4-10-2015 11:19 AM
noor2 replied at 4-10-2015 11:17 AM
Ya ampun......tingginya

Yes sis noor ganda dua.... situationnya very bad
Quote bellaa 4-10-2015 11:22 AM

snap sikit gambo. nak tengok
Quote naina 4-10-2015 11:28 AM
Teruknyaaaa.cuti lagila nmpknya sok.
Hmm nk lari negeri mana ya yg xde jerebu
Quote qronaldo7 4-10-2015 11:30 AM
bellaa replied at 4-10-2015 11:22 AM
snap sikit gambo. nak tengok

Nanti ade yg snap tu. Hehe
Quote MissNigga 4-10-2015 11:32 AM
mmg hazab hokeyyyyy ...
pepagi bangun .. jenguk luar .... jerubu tebal every where
Quote ice_sky92 4-10-2015 11:33 AM
Korang jaga diri baik-baik.
Quote Madel 4-10-2015 11:40 AM

Keadaan jerebu di Shah Alam
crd :BH
   
Quote Madel 4-10-2015 11:42 AM
   Kampung sungai burung tanjong karang selangor

Kiriman : Mohamad Aiman
Quote amyza 4-10-2015 11:44 AM
Cuti sekolah lagi ke?
Syok tu mmg syok tp nak periksa hujung thn.
Quote bianglala 4-10-2015 11:46 AM
cap_ayam replied at 4-10-2015 11:11 AM
esok anak periksa UPKK .. belum keluar lagi apa2 announcement kan pasal cuti sekolah?

kalau ada Twitter boleh follow Mahdzir Khalid. https://twitter.com/mahdzirkhalid

Saya akan membuat pengumuman terkini berkenaan isu jerebu kira-kira pukul 11.30am nanti. Harap bersabar.

FB Dato' Seri Mahawangsa Mahdzir Khalid





Quote Ha_Neul 4-10-2015 11:48 AM
teruknye.. kena pakai topeng darth vader uols
Quote redz85 4-10-2015 11:49 AM
shahx replied at 4-10-2015 11:19 AM
kalo guna singapore punya alat mau jd ipu 600..

salah tu.. singapore nya kiraan half of it..  kira macam ikut matawang..
Quote revolusi_30 4-10-2015 11:49 AM
Dah 1130hrs dah


Mana pengumuman ..?
Quote dodolgemok 4-10-2015 11:50 AM
Oemgee oemgee hazardous suda. Bila mau katup office ni
Quote bit 4-10-2015 11:52 AM
Tahun 2017 baru nak beli alat bacaan sama Singapore uolls. Sementara tu kita semua sihat shj

Lihat semua komen(69)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 01:56 PM GMT+8 , Processed in 0.063485 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top