CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Semua Sekolah Semenanjung Tutup Kecuali Kelantan, Sabah, Sarawak, Labuan

4-10-2015 01:12 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 15903| Komen: 160

Description: Semua Sekolah Semenanjung Tutup Kecuali Kelantan, Sabah, Sarawak, Labuan...
Oleh Fyruz Hanna


Akibat keadaan jerebu yang meruncing, semua sekolah di Malaysia di arah tutup selama 2 hari kecuali di di Wilayah Persekutuan Labuan, Kelantan, Sarawak dan Sabah.

Pengumuman tersebut dibuat oleh Datuk Seri Mahdzir Khalid menerusi akaun Facebooknya, sebentar tadi.


6

Bagus
6

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
6

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (27 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mai-shi 4-10-2015 12:57 PM
negeri lain tak ada ke? kat ipoh ni pun pening kepala sedut asap jerebu walaupun IPU kira okay lah boleh lah ...
Quote chinta89 4-10-2015 01:00 PM
iye ke ni??? kelantan sabah sarawak je terkecuali??
Quote Mary_jane 4-10-2015 01:01 PM
Hooray anak2 cuti. Mak pak pening kepala nak letak anak kat mana.
Quote jazaa100 4-10-2015 01:04 PM
kesian bebudak yg nk periksa thun ni.....
Quote mzzenma 4-10-2015 01:05 PM
Betul ke ni @mommymonster82 ?
Quote mattzzx 4-10-2015 01:06 PM
orang disektor lain tak bagi cuti jugaa?
Quote whitequeen 4-10-2015 01:07 PM
mzzenma replied at 4-10-2015 01:05 PM
Betul ke ni @mommymonster82 ?

sahih, dh keluar dlm berita td..
Quote dodolgemok 4-10-2015 01:08 PM
Bes betul kasi 2 hari terus cuti. Mohon katup opis jua demi keadilan dan keamanan sejagat
Quote sukacactus 4-10-2015 01:14 PM
Ank2 aku, xskolah, dok umah, kejenya mintak mkn je la
Xpe la... demi kesihatan
Quote Sidinordin 4-10-2015 01:22 PM
Gd... kalu ank2 sakit lg susah...
Quote Ha_Neul 4-10-2015 01:25 PM
mau meroyan lagi cika ciki IPT yg bernafas guna insang tuh
Quote mzzenma 4-10-2015 01:25 PM
whitequeen replied at 4-10-2015 01:07 PM
sahih, dh keluar dlm berita td..

Tenkiu uolls atas pencerahan
Quote makneng 4-10-2015 01:26 PM
Sian bebudak tertinggal byk benda nk blajar dek kerana asyik coti.  Harap cuti cuti depa dok dlm rmh baca buku n tgk tv,  apa saje lah janji jgn kuar rmh
Quote tomatome 4-10-2015 01:27 PM
Untungla cuti.. bohsan evry year masalah yg sama xde pun plan utk mcegah?? Xkn asik nak cuti je kalo jerebu?? Mana pm???? Pi lah bincang ngan indon tu hang pi itali wat pe??? Takut jerebu ke???
Quote sofiazara 4-10-2015 01:29 PM
kan sekolah xde ekon. patutla cuti
sapa yg keje ekon takyahla cuti
Quote rospinki 4-10-2015 01:31 PM
Aduiii..xpela jerebu pon..risaula anak nk exam besar sekolah lak asik cuti.
Quote mzzenma 4-10-2015 01:31 PM
Tak nak wartakan cuti utk ibu2 ngandung and warga emas ke
Quote huhuha 4-10-2015 02:04 PM
Oh, baru tengahari dah buat pengumuman.
Quote huhuha 4-10-2015 02:04 PM
Selepas pengumuman, nampaknya langit makin cerah di sini.

Lihat semua komen(160)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 02:12 PM GMT+8 , Processed in 0.110439 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top