CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Cuaca Panas: Sekolah Di Perlis, Jerantut, Temerloh Diarah Tutup Isnin

10-4-2016 08:32 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 8494| Komen: 72

Description: Ekoran cuaca panas melampau, semua sekolah di Perlis serta daerah Jerantut dan Temerloh di Pahang diarah tutup selama sehari pada Isnin.


Oleh : TS LOO


Ekoran cuaca panas melampau, semua sekolah di Perlis serta daerah Jerantut dan Temerloh di Pahang diarah tutup selama sehari pada Isnin iaitu 11 April.


Menurut kenyataan Kementerian Pendidikan, keputusan itu dibuat selepas mendapati suhu di negeri dan daerah terbabit melebihi 37 darjah Celsius selama lebih 72 jam.


"Bagaimanapun ia hanya melibatkan ketidakhadiran murid sahaja dan penutupan tersebut tidak perlu diganti."



"Operasi pentadbiran sekolah kecuali aktiviti Pengajaran dan Pembelajaran (PdP) hendaklah berjalan seperti biasa,"  demikian menurut kenyataan itu pada Ahad.- CARI Infonet






sumber berita : http://www.moe.gov.my/my/pemberitahuan
16

Bagus
19

Marah
12

Terkejut
16

Sedih
19

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (99 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MissNigga 10-4-2016 08:34 PM
biler ler cuaca nak balik ke normal nie ....

rimassss ar ... membahang sampai ke malam ....
Quote idril 10-4-2016 09:04 PM
siannya nyr la budak2....

kita ni di ofis ada ekon sedap la sikit....

tatau la bila berakhir.... taun2 akan datang lg panas ada larrrrr
Quote Suchi 10-4-2016 09:06 PM
Pahang mmg panas yahamat, iols blk kg 2 minggu lps ya ampun mendidih rasa. Pdhal rumah kt kg separuh batu separuh papan. Kt dapur papan, biasa tak panas sgt nak plak kalo mlm hari sejuk menggigil tp kali ni terasa gak bahangnya.kucing2 melepak kt lantai simen kt luar umah.. Pastu tak berenti2 minum air. Jarang tgk kucing tak berenti duk minum air ni siap melepek tepi bekas air. Ade gak yg g melepak kt bilik air.
Pastu minggu lps g bentong ade hal kt sana, nk otw blk jln jem pulok ditambah ngn cuaca yg panas membahang adehhhhhh.
Quote imransulaiman 10-4-2016 09:09 PM
Kawan kat Perlis whatsapp petang tadi cakap dah 43°C
Quote Changa 10-4-2016 09:11 PM
very the el nino sekarang...
air sungai kelantan yang selama nya berwarna teh tarik itu sekarang dah bertukar warna sepatut nya iaity greenish grey sebegitu.

sepanjang riwayat hidup akak  itu lah pertama kali akak lehat warna air sungai kelantan tidak keruh warna teh tarik.
Quote alesandra 10-4-2016 09:39 PM
kalo berterusan sampai bulan puasa gini..masaklah
Quote LoveSungmin 10-4-2016 09:51 PM
Kat temerloh mmg panas.. Balik kejap pun dah x tahan..
Quote Goshgosh 10-4-2016 09:53 PM
Ahkak ni dah la tgh pregnant lg mcm dugong kepanasan terdampar di tepian pantai gitu org pregnant ni 2x ganda panasnya
Quote noor2 10-4-2016 09:54 PM
Sat ni shah alam tgh hujan tp still Panas.
Quote noor2 10-4-2016 09:55 PM
MissNigga replied at 10-4-2016 08:34 PM
biler ler cuaca nak balik ke normal nie ....

rimassss ar ... membahang sampai ke malam ....

Hujan la nih.....hujan mcm x berapa sudi nk hujan
Quote MissNigga 10-4-2016 10:14 PM
noor2 replied at 10-4-2016 09:55 PM
Hujan la nih.....hujan mcm x berapa sudi nk hujan

hujan turun pun cam sekadar melepas batuk kat tangga jer kak nor...

sumpah .. tak perasan hujan turun kat luar .. sebab dalam umah still rasa bahang
Quote noor2 10-4-2016 10:16 PM
MissNigga replied at 10-4-2016 10:14 PM
hujan turun pun cam sekadar melepas batuk kat tangga jer kak nor...

sumpah .. tak perasan hujan ...

Hehe...dah berhenti pun
Quote MissNigga 10-4-2016 10:21 PM
noor2 replied at 10-4-2016 10:16 PM
Hehe...dah berhenti pun

mmg betol ar .. cuaca panas tahun ni mmg panas giler babeng ...jogging setiap petang ... udara sekitar terasa membahang ....
Quote noor2 10-4-2016 10:28 PM
MissNigga replied at 10-4-2016 10:21 PM
mmg betol ar .. cuaca panas tahun ni mmg panas giler babeng ...jogging setiap petang ... udara sek ...

X sanggup kaka jogging dah....dah berapa minggu x jogging. ..kang hilang bnyk air....bahaya...dah la kaka makin kurang berat sbb selera mkn kurang cuaca panas ni.
Quote pasemboq 10-4-2016 10:39 PM
manjanya sis...ummah ereb aman2 jah pi sekolah even 40 deg.
tak heranlah tanahair penuh dgn spoiled brat and pondan
Quote Decaffeinated 10-4-2016 10:49 PM
panas aku boleh tolerate tapi please lah jangan humid...

Quote susukambingbest 10-4-2016 10:55 PM
Goshgosh replied at 10-4-2016 09:53 PM
Ahkak ni dah la tgh pregnant lg mcm dugong kepanasan terdampar di tepian pantai gitu org pregnant ni ...

Kesiannya akk.. Org prggy ni mmg pnas lain mcm, akk pkai la kool fever
Quote HarizWoo 10-4-2016 11:02 PM
Panas takpe jangan banjir. tak perlu tutup pun sekolah.kalau panas kayuh basikal tuh laju2 hilang panas, takpun masuk dlam peti ais.
Quote honeybee1802 10-4-2016 11:14 PM
Ipu putrajaya mcm neingkat jek siang tadi...

Lihat semua komen(72)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-9-2023 11:22 PM GMT+8 , Processed in 0.166232 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top