CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Jerebu: Sekolah KL,Selangor, Putrajaya, N.Sembilan, Melaka di arah tutup

15-9-2015 03:18 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 15668| Komen: 117

Description: di arah tutup pada 15 September iaitu Selasa...
Oleh : Fyruz Hanna

sumber imej:SinarHarian


Semua sekolah di Kuala Lumpur, Selangor, Putrajaya, Negeri Sembilan dan Melaka di arah tutup pada 15 September iaitu Selasa.

Ini ekoran bacaan Indeks Pencemaran Udara (IPU) mencatat bacaan melebihi paras tidak sihat iaitu 200.


Ia disampaikan oleh Menteri Pendidikan Datuk Seri Mahdzir Khalid yang disahkan oleh P. Kamalanathan dalam tweet terbaharunya lewat malam Isnin. -CARI Infonet. 
6

Bagus
17

Marah
8

Terkejut
6

Sedih
11

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (58 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote xpdckelate 15-9-2015 12:05 AM
biar betik...awat tak print skrin twitt tu
Quote imransulaiman 15-9-2015 12:05 AM
Sekolah je? Ofis tak cuti ke? Huhu...
Quote revolusi_30 15-9-2015 12:07 AM
Awani pun dah kua. Kl putrajaya
Quote hanakikan 15-9-2015 12:07 AM
So mak bapak pun cuti gak. Amik EL. Anak xde sapa nak jaga esok
Quote mesmerize 15-9-2015 12:08 AM
opis terbuka sajork bole coti.
yang bertutup berekon sila pegi keje esok ya
Quote syasya99 15-9-2015 12:12 AM
dalam the star ada cakap sekolah cuti esok

Schools in Klang Valley, three states to close

PETALING JAYA: All schools in Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Negri Sembilan and Malacca have been told to close on Tuesday due to the worsening haze.

Quote CrowneGlory 15-9-2015 12:15 AM
Rabu pun cuti...bersambung...minggu depan school holiday dah
Quote kechikchomel 15-9-2015 12:19 AM
PhotoEditor-1442247425258.jpg


xde lagi kan???
Quote samperit 15-9-2015 12:19 AM
yahooo
Quote mommymonster82 15-9-2015 12:19 AM
xpdckelate replied at 15-9-2015 12:05 AM
biar betik...awat tak print skrin twitt tu

https://twitter.com/PKamalanatha ... erp%7Ctwgr%5Eauthor

betul kompem..dah cek twit beliau
Quote GuaAnakMelaka 15-9-2015 12:21 AM
xpdckelate replied at 15-9-2015 12:05 AM
biar betik...awat tak print skrin twitt tu



Gila menteri main tweet tengah malam bgtaw sekolah cuti esok.....nasib baik aku belum tido.....

buat malu je hantar anak2 pi sekolah esok..............





Quote xpdckelate 15-9-2015 12:22 AM
mommymonster82 replied at 15-9-2015 12:19 AM
https://twitter.com/PKamalanathan?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

betul  ...

kihkih,rajin bebenau letak link
Quote syasya99 15-9-2015 12:24 AM
GuaAnakMelaka replied at 15-9-2015 12:21 AM
Gila menteri main tweet tengah malam bgtaw sekolah cuti esok.....nasib baik aku belum tido.... ...

haha..dah lama gila i tak jenguk forum..tak sesia mlm ni tiba2 rasa nak chk forum

Quote xpdckelate 15-9-2015 12:24 AM
GuaAnakMelaka replied at 15-9-2015 12:21 AM
Gila menteri main tweet tengah malam bgtaw sekolah cuti esok.....nasib baik aku belum tido.... ...

biasa la zaman gajet,nak tido pun on lagi data wasap nga twitt bleh check direct

kalu dah ter'hantar' tu pusing2 pi kedai bujang la ngeteh
Quote mommymonster82 15-9-2015 12:24 AM
Tapi cikgu2 tak cuti katanya..
Murid jer dicutikan...
Takut esok ada yang xdapat maklumat so cikgu kena gi sekolah gak..
Quote atira 15-9-2015 12:25 AM
mmg sepatutnye.Banting ngan nilai dah hampir 200

The Rakyat Post43 mins ·




HAZE UPDATE:
As of 10pm tonight, six areas have exceeded 190 on the Air Pollutant Index (API).
An API of 200 is considered 'Very Unhealthy' and schools will be ordered to close.
Banting, in Selangor, currently sits just below that with an API of 199 followed by Nilai, in Negeri Sembilan, which has an API of 197.
The other areas are Port Dickson in Negeri Sembilan (194), Port Klang in Selangor (193), Bukit Rambai in Malacca and Batu Muda in Kuala Lumpur (both 191).
Information regarding the API is available on the Department of Environment websit




Quote mommymonster82 15-9-2015 12:27 AM
xpdckelate replied at 15-9-2015 12:22 AM
kihkih,rajin bebenau letak link

hahahaha..kebetulan tgh baca twit beliau..
buka forum nampak soklan u..tu yang terus tepek..
Quote kechikchomel 15-9-2015 12:29 AM
bernama
1442248042607.jpg

Quote a'isha 15-9-2015 12:32 AM
hehe tengah malam baru umum. anak aku syok tido esok bangun kul 5 mesti terkejut kalu aku ckp cuti. sok baru bgtau la gini

Lihat semua komen(117)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 05:47 AM GMT+8 , Processed in 0.058527 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top