CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

“Dia NO Kan Mummy Macam Tu Je” – Perkongsian Video Terbaru Anak Fazura Buat Ramai Terhibur

9-12-2022 08:49 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 17408| Komen: 229

Description: Baru-baru ini, pelakon kacak Fattah Amin berada Indonesia atas urusan kerja dan terpaksa meninggalkan isteri dan anak perempuannya, Nur Fatima Aisya untuk beberapa hari.



Baru-baru ini, pelakon kacak Fattah Amin berada Indonesia atas urusan kerja dan terpaksa meninggalkan isteri dan anak perempuannya, Nur Fatima Aisya untuk beberapa hari. 

Sepanjang berada di luar negara, Fatima sering bertanyakan keberadaan Fattah dan umum mengetahui Fatima sangat rapat dengan babanya.


Menerusi satu perkongsian Fazura sebelum ini, anak perempuannya itu menangis ketika menerima vaksin dan sempat bertanyakan mengenai babanya. 

Terbaru, perkongsian Fazura mengenai Fatima dan suaminya yang baru pulang ke Malaysia mencuit hati ramai dimana anaknya itu asyik berkepit saja dengan Fattah. 




Tambah mencuit hati apabila Fatima seakan melupakan mummynya setelah kepulangan babanya dan tidak membenarkan Fazura berada dekat dengan Fattah. 

“Sampai hati anakku,” tulis Fazura. 

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet turut terhibur dengan gelagat Fatima yang melucukan itu. 




Bersabarlah Fazura, nak buat macam mana kan. Memang kebiasaannya anak perempuan akan lebih rapat dengan ayahnya. Betul tak korang? - CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Inigo-Montoya 9-12-2022 03:19 AM
comelnya timoh ikat rambut.dah besar dah
Quote Inigo-Montoya 9-12-2022 03:22 AM
tapi anak lofa pun dah besar..mesti handsome nanti
Quote stingergrumpy 9-12-2022 03:35 AM
Inigo-Montoya replied at 9-12-2022 03:22 AM
tapi anak lofa pun dah besar..mesti handsome nanti

Different strata...timoh sweet kpgmelayu.com.....bilal pulak ...encemnonmelayukpg.com
Quote miss_strangers 9-12-2022 03:43 AM
Edited by miss_strangers at 9-12-2022 08:52 AM

Aku suspect TT ni cluster batu api. Sbb suka bukak topic yg berkait dgn 2 seteru dlm porum
Quote colorpensel 9-12-2022 05:15 AM
miss_strangers replied at 9-12-2022 03:43 AM
Aku spend TT ni cluster batu api. Sbb suka bukak topic yg berkait dgn 2 seteru dlm porum

Kan!! topic sebelah pasal billie dah pandai panjat.dua2 topic baru

Btw pic bamtah pakai blazer hitam tu nampak helok sangat okeh
Quote rikuren 9-12-2022 09:29 AM
miss_strangers:    Edited by miss_strangers at 9-12-2022 08:52 AM  Aku suspect TT ni cluster batu api. Sbb suka bukak topic yg berkait dgn 2 seteru dlm porum



hahahahha

Quote Nnasda53 9-12-2022 09:32 AM
Comel je anak perempuan manja2 dgn ayah.

Quote chekacheku 9-12-2022 09:34 AM
Sukala tgk family softspoken xbingit gini..
Quote misszaitun 9-12-2022 12:37 PM
Tak ada adik lg ok la timoh.nanti ada adik mesti awak asyik kena marah pulok
Quote noorhairiahma 9-12-2022 12:39 PM
miss_strangers replied at 9-12-2022 03:43 AM
Aku suspect TT ni cluster batu api. Sbb suka bukak topic yg berkait dgn 2 seteru dlm porum

batu api neraka to be exact, zis...
Quote makcun14 9-12-2022 12:50 PM
Biasa la tu anak gegirl memang lekat ngan daddy , insyaallah ada rezeki faz and fattah dapat boy pulak lepas ni and faz dapat rasa bonding anak boy rapat  ngan mummy. Baru la adil and saksama gitcheww
Quote KBW2 9-12-2022 12:59 PM
Sejujurnya benang anak-anak retis tak perlulah lagi-lagi yang kecik-kecik ni. Apa gosipnya kat sini? Nak kena komen comel, lucu etc ke? Ni semua boleh komen kat ig tuan punya badan sendirilah kot.
Quote ashilalat 9-12-2022 01:17 PM
Bosannya forum cari sekarang..bilie buat aksi netizen terhibur, timah buat aksi netizen terhibur, piyah buat aksi netizen terhibur. Gitu je lah tajuk benang berulang2 kali sampai abang jamil mampos.
Quote Nozot 9-12-2022 01:24 PM
miss_strangers replied at 9-12-2022 03:43 AM
Aku suspect TT ni cluster batu api. Sbb suka bukak topic yg berkait dgn 2 seteru dlm porum

Adoila kluster batu api..tapi betul juga
Quote Nozot 9-12-2022 01:24 PM
KBW2 replied at 9-12-2022 12:59 PM
Sejujurnya benang anak-anak retis tak perlulah lagi-lagi yang kecik-kecik ni. Apa gosipnya kat sini? ...

Itulakan..saja nak jadi fire stone
Quote Masukkeluar 9-12-2022 01:25 PM
KBW2 replied at 9-12-2022 12:59 PM
Sejujurnya benang anak-anak retis tak perlulah lagi-lagi yang kecik-kecik ni. Apa gosipnya kat sini? ...

aku rs ptut buat bod ank ank retis bru tak semak kt bod gosip

btw, suka tgk timoh petah potpetpotpet..
Quote KBW2 9-12-2022 01:27 PM
Nozot replied at 9-12-2022 01:24 PM
Itulakan..saja nak jadi fire stone

Tak cukup benang makpak dengan anak-anak sekali jadi modal kat sini sudahlah sendu jah cerita budak-budak setahun jagung.
Quote KBW2 9-12-2022 01:32 PM
Masukkeluar replied at 9-12-2022 01:25 PM
aku rs ptut buat bod ank ank retis bru tak semak kt bod gosip

btw, suka tgk timoh petah potp ...

Jadi modal berantem jah nanti. Anak retis dah beso macam anak tapak suleiman tu aku pahamlah adalah content jugak untuk digosipkan. Budak beringus lagi jadi bahan gosip apooo nak tengok pilah kat ig depa sendiri. Benda poremer boleh selit-selit dalam ruang komen perlu ke jadi benang khas?
Quote Masukkeluar 9-12-2022 01:40 PM
KBW2 replied at 9-12-2022 01:32 PM
Jadi modal berantem jah nanti. Anak retis dah beso macam anak tapak suleiman tu aku pahamlah adala ...

kan..penat dh tgk fans bergasak..atleast buat bod ank retis, xde la semak kt sini..lgpn biasa bod cmtu sendu je mcm bod kelab peminat..xde nk berantem dh aku rs melainkan yg jenis dgn baby pn cari psl LOL

Lihat semua komen(229)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 01:01 AM GMT+8 , Processed in 0.085069 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top