CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pandai Jebat Tolong Jawabkan Andaian Keretakan Rumah Tangga Nabila & Engku Emran

15-8-2022 03:03 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 10851| Komen: 109|Original author: LilRose

Description: Kredit foto: TikTokTeka-teki keretakan rumah tangga Noor Nabila Mohd Noor dengan Engku Emran terjawab apabila kakak kepada Neelofa itu berkongsi sebuah video.Menerusi video TikTok berdurasi 53 saat it ...
Kredit foto: TikTok


Teka-teki keretakan rumah tangga Noor Nabila Mohd Noor dengan Engku Emran terjawab apabila kakak kepada Neelofa itu berkongsi sebuah video.

Menerusi video TikTok berdurasi 53 saat itu, kelihatan Jebat menjadi makmum Engku Emran ketika solat berjemaah.


Kredit foto: IG

Pada mulanya, kamera itu hanya merakam bahagian belakang seorang lelaki yang menjadi imam.


Namun, Jebat yang perasan ada kamera sedang merakam mengalihkannya ke bahagian hadapan, sekali gus memperlihatkan wajah Engku Emran.



Kredit foto: TikTok

Halus betul penjelasan diberikan Nabila bagi menamatkan spekulasi berhubung dakwaan keretakan rumah tangganya.

Bagaimanapun, ada juga ragu-ragu sama ada ia video baru atau lama.


Kredit foto: TikTok

Tapi tidak kisahlah video baru atau lama. Kalau Nabila dah post video Jebat dengan Engku Emran tu, maknanya hubungan mereka baik-baik sajalah, kan? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mizruncing 15-8-2022 11:35 AM
mana netizen yg bersorak ari tu?? percaya nau ngan yindonnnn
Quote Acikgomen 15-8-2022 11:36 AM
Bijak betul pet kaknab yg ke3 ni. Heshe rajin dok rumah solat jemaah bagai, abis segala mak mentua adik2 ipar, makcik bini, kengkawan kelempok bini semua tak bertunggu tangga kat situ dah
Aman2 heshe bentang sejadah sekejap kat atas sekejap kat bawah
Next acik nak tgk kaknab make over bilik jahpamtek kat top floor tu
Quote dejure 15-8-2022 11:50 AM
Aku dulu pon ex adik ipar pernah juga tumpang solat,tak de masalah pon.bukan dorang beromen ke kat bilik.setakat solat aje ponn.
Quote epal_putih 15-8-2022 12:14 PM
Moga bahagia je ank.cucu ya knabb
Quote juruterra 15-8-2022 12:23 PM
saja je kak nab nk netijen berckp tentang beliau. suka perhatian. kalau tak apa keperluan di padam gambar laki tu??? biar je la..post dh lepas kot. takkan tetiba nk sorok laki
Quote Mary_jane 15-8-2022 12:47 PM
Kenapa solat kat ruang tamu?
Quote MatDeghem 15-8-2022 01:07 PM
Mary_jane replied at 15-8-2022 12:47 PM
Kenapa solat kat ruang tamu?

Dah kena ban tak bleh masuk bilik kot


Bg mat rasa mereka ada masa'alah .... dalam process nak membaiki. Bila Jenab bagi hint sipi2 ...mereng baru sedor.


Quote orkidorkido 15-8-2022 01:42 PM
Iols rasa takde apa lah ..
Si nab ni jer nak attention yang tak berbelah bagi.
Bang engku tak larat weh nak gatih basikal, nak baik belon, nak ke majlis sana majlis sini.
I think ee memang dah berumur, tak berminat nak yang bukan-bukan. Maybe on bed pun dah kurang. Kak nab yang masih banyak tenaga
Quote Whitney72 15-8-2022 02:08 PM
MatDeghem replied at 15-8-2022 01:07 PM
Dah kena ban tak bleh masuk bilik kot



Rasa cam tu gak abg Mat...x kan lar ttba nk padam gmbar somi kan.,,mcm lar somi kna tutup aurat ...

Patut gmbar dia yg free hair tu yg kna padam..kata tokey tudung...

Kata jutawsn tp x kan x da ruang solat utk kluarga ( klau bkn dlm bilik pun) sampai kna buat di ruang tamu dan nmpk mcm x berkopiah  je
Quote HoneyManjer 15-8-2022 02:11 PM
elok la kalau aman2 sajah...semoga berkekalan sajia
Quote hidet 15-8-2022 02:14 PM
juruterra replied at 15-8-2022 12:23 PM
saja je kak nab nk netijen berckp tentang beliau. suka perhatian. kalau tak apa keperluan di padam g ...

khennnn, apa motip buang gambar laki beliau ??
Quote tasha 15-8-2022 02:44 PM
mizruncing replied at 15-8-2022 11:35 AM
mana netizen yg bersorak ari tu?? percaya nau ngan yindonnnn


Yindon tak puas hati apa lagi bukan ke janda yindon sheol dh berkawin dgn pangeran dubai katanya...
Quote Lilrose 15-8-2022 03:03 PM
Kredit foto: TikTok




Teka-teki keretakan rumah tangga Noor Nabila Mohd Noor dengan Engku Emran terjawab apabila kakak kepada Neelofa itu berkongsi sebuah video.


Menerusi video TikTok berdurasi 53 saat itu, kelihatan Jebat menjadi makmum Engku Emran ketika solat berjemaah.




Kredit foto: IG




Pada mulanya, kamera itu hanya merakam bahagian belakang seorang lelaki yang menjadi imam.


Namun, Jebat yang perasan ada kamera sedang merakam mengalihkannya ke bahagian hadapan, sekali gus memperlihatkan wajah Engku Emran.




[carivideo]202208up_166054681172[/carivideo]



Kredit foto: TikTok




Halus betul penjelasan diberikan Nabila bagi menamatkan spekulasi berhubung dakwaan keretakan rumah tangganya.


Bagaimanapun, ada juga ragu-ragu sama ada ia video baru atau lama.




Kredit foto: TikTok




Tapi tidak kisahlah video baru atau lama. Kalau Nabila dah post video Jebat dengan Engku Emran tu, maknanya hubungan mereka baik-baik sajalah, kan? - CARI
Quote MadameOnion 15-8-2022 03:42 PM

keletah jebat ni sebijik bapaknya..hopefully tak baran mcm bapaknyalah..comel jebat ni
Quote Nenasketum 15-8-2022 03:44 PM
Aku rasa yindon netizen bengang Bella diperlakukan begitu.
Pak tiri Nabila lubuk emas kot?
Quote Rogue98 15-8-2022 04:02 PM
Bila si isteri delete gambar2 suami samada dia dah fedup dgn suami and sedang dalam proses cerai ataupun dia tengah lari and play hard to get n nak suami kejar. EE kan suka chasing. Tapi kalau aku jadi kaknab aku letgo jer lelaki mcm ni....dah tua pun perangai mcm budak2.
Quote laksmanabentan 15-8-2022 04:09 PM
kenapa tak solat kat bilik ekkk....
bilik tak luas?
bilik tak boleh letak camera?
bilik terlalu privacy?

so kalau ada tetamu datang camna ekk?
solat kat mana pulak?

#busybody
Quote freyayong 15-8-2022 04:14 PM
haha kak nab nak letgo baju2 beskal dia.. adakah vid tiktok ni vid lama?
Quote bungarose 15-8-2022 05:55 PM
Pelik bethol peel tunggang agama puak2 jah
Solat pun tayang..aperkes ngko sorg2 solat kat living room? Tempat lalu lalang laks tuh

Lihat semua komen(109)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 09:26 PM GMT+8 , Processed in 0.201367 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top