CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Jangan Pergunakan Shima Untuk Naikkan Rating Story Korang!'

15-8-2022 02:37 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1795| Komen: 23

Description: Penyanyi Baby Shima menerusi Instagram Story memberi peringatan kepada beberapa individu agar tidak menggunakan namanya demi menaikkan ‘rating’ bacaan.
Penyanyi Baby Shima menerusi Instagram Story memberi peringatan kepada beberapa individu agar tidak menggunakan namanya demi menaikkan ‘rating’ bacaan.



Akuinya, dia bukanlah seorang yang baik, namun tidak pernah menggunakan orang lain untuk kepentingan dan kepuasan diri.

"Shima tahu Shima jahat, tapi jangan sampai buat story tu tahap memfitnah," ujarnya.



Bagaimanapun, setakat artikel ini ditulis (10.30PM, 14/8/2022), Shima tidak menyebut secara spesifik tentang pihak yang dimaksudkan.





Semoga isu ini dapat diselesaikan dengan baik.


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 15-8-2022 02:57 PM
DIAMMMMM LAHH SUNDALLL!!!! Orang buat story ke tidak ke, kau tetap retis sangkak paling sundal!!! Patutnya mommy Mas Idayu terajang je muka kau masa pertandingan dangdut tu dulu...dah la tak lawa, body macam dah beranak 8, perangai pun macam musibat tak habis-habis feeling orang nak kecam kau... KAU SIAPA SUNDALLLL???
Quote babelina 15-8-2022 03:07 PM
jijikssssssssss la ko.. tlg la suh dia dok indon jer..
Quote awexgaban7 15-8-2022 03:17 PM
bawak2 insaf la... tak payah bangga sgt jd merapu camni... sedih sgt idop ko dek
Quote akuHavocczz 15-8-2022 03:37 PM
sendiri yang mengundang, sendiri yang meroyan
Quote ayukpingu 15-8-2022 03:39 PM
paling sampah. tak pernah abis dengan kontroversi...
Quote Omai 15-8-2022 04:20 PM
Acah terpaling femesssss.. yiiihhh
Quote Afifi82 15-8-2022 04:23 PM
Tiap minggu cerita bebicima kena ada.
Quote AshkieLa 15-8-2022 04:44 PM
sampah + bimbo..
dengan nama baby2 tua bangka layut mcm tu.. baby konon.
ehhh pegidahhhhhh
Quote epullipan 15-8-2022 05:54 PM
awak bukan jahat shima..awak tu level BITCH dah
Quote DeLuna85 15-8-2022 06:24 PM
Bila senyum dah nampak kedut2 tepi mata Masih nak berbaby.
Quote KucingBiru 15-8-2022 06:27 PM
Tak bebishima, jahtek. Tak jahtek, bebishima.
Quote nakkomenjugak 15-8-2022 06:58 PM
ohmaigawdddddd
bila sheol nak pindah yendonnnnn
Quote Ninani 15-8-2022 08:51 PM
Macam manalah si baby shima ni nk cari makan sebagai penyanyi kt Indon nun. Indon tu banyak suara sedap. Even komedian si Rina Nose tu pun suara kemain merdu.
Quote apikwaeh 15-8-2022 08:55 PM
Ini mesti berkaitan show sheols kat aeon danau
Tiktokers post penonton yg dtg tertunduk2 malu tgk sheols bergelek atas stage
Quote slyfynx 16-8-2022 01:02 AM
Bijik la
leh gi mam semua sekali
Quote hangdenim 16-8-2022 02:43 AM
Dah tau jahat taknak bertobat ke diknon? Angkuh yg kuban2 arreetissss skrg. Takde ke nak bukak bebenang lan solo menganjing netizen demi back up anak yg semakin membebishima?
Quote stingergrumpy 16-8-2022 03:47 AM
hangdenim replied at 16-8-2022 02:43 AM
Dah tau jahat taknak bertobat ke diknon? Angkuh yg kuban2 arreetissss skrg. Takde ke nak bukak beben ...

Tanya tanya org ini, Have you, yourself? Taubatnya?

Quote winky1 16-8-2022 03:49 AM
I tengok gelagat depa berdua ni mcm terencat. No better ideas Ka
Quote winky1 16-8-2022 03:53 AM
Lopek tak nak ke kawan dgn Cheema nih. Ajak lah ke mejelis ilmu....

Lihat semua komen(23)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 04:32 AM GMT+8 , Processed in 0.070374 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top