CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

9 Bulan Kahwin, Haqiem Rusli Syukur Dapat Isteri Memahami, "Dia Dengar Je Luahan Saya"

4-8-2022 03:18 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1087| Komen: 11

Description: Bersyukur dikurniakan seorang isteri yang memahami, penyanyi Haqiem Rusli mengakui seronok melalui kehidupan sebagai suami kepada Anis Sofea.
Bersyukur dikurniakan seorang isteri yang memahami, penyanyi Haqiem Rusli mengakui seronok melalui kehidupan sebagai suami kepada Anis Sofea.

Kata Haqiem atau nama sebenar Ridzuan Haqiem Rusli, 24, kehidupan dan aktiviti hariannya berubah selepas bergelar suami.

Foto: IG

“Dia sangat memahami apa sahaja yang saya nak luah, contohnya kalau saya balik kerja kalau saya ada masalah saya akan luah dan dia mendengar.

“Sofea juga banyak membantu saya untuk menjadi manusia lebih baik.


“Tipulah kalau tiada saat sukar tapi kami dapat tempuhi sama-sama,” katanya kepada mStar.

Dalam pada itu Haqiem juga tidak menolak rezeki dikurniakan rezeki cahaya mata jika sudah sampai masanya.




“Saya dan Sofea tidak menolak rezeki kalau ada ada, kalau tiada kita doa la banyak-banyak,” ujarnya.





Untuk rekod, Haqiem dan Sofea mendirikan rumah tangga pada 19 November 2021. -CARI

Sumber: mStar Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote reporter_kalut 4-8-2022 03:22 PM
Br 9 bln.. Belum 9 tahun lagi..
Quote Reira77 5-8-2022 02:34 AM
Bbnu nya lahai
Quote supernaturalee 5-8-2022 09:43 AM
mmmmm

beria2 menayang ni adalah tanda2 awal

Quote ReginaGeorge 5-8-2022 09:45 AM
Muda, muda lagi. Perkahwinan belum diuji lagi tu. Tunggu la setahun dua lagi. Good luck.
Quote prizadane 5-8-2022 10:54 AM
dik, memang la wife kau dengar je cakap kau. dia tu kawin muda... umur baru 19. kang rebel, kena cerai. income yillek...
Quote cmf_DetConan 5-8-2022 03:06 PM
tunggu la 3,4 tahun lg(kalau masih bertahan)..ko dgr jela die membebel
Quote reporter_kalut 5-8-2022 05:02 PM
cmf_DetConan replied at 5-8-2022 03:06 PM
tunggu la 3,4 tahun lg(kalau masih bertahan)..ko dgr jela die membebel

Kalau masih bertahan le.. Nampak mcm nan hado harapan ni..
Quote sleepandream 5-8-2022 05:26 PM
tgh wangi lagi khen...
tapi sweet la theyols ni....
Quote I.K.A888990 5-8-2022 07:14 PM
ye la dik oi
bersyukur la anda
Quote ekselen 5-8-2022 10:28 PM
cmf_DetConan replied at 5-8-2022 03:06 PM
tunggu la 3,4 tahun lg(kalau masih bertahan)..ko dgr jela die membebel

Cam ozlyn..bebel bebel bebel... Nasib johan plk yg terpaksa mendengar je
Quote rayna_raynes 6-8-2022 12:04 AM
jgnla 11 tahun lg keluar kisah cerai pulak. semoga marriage korang kekal sampai jannah dan baik2 saja keadaannya

Lihat semua komen(11)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 03:22 AM GMT+8 , Processed in 0.074645 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top