CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Abby Abadi Mengaku Suka Muat Naik Video Norman Hakim Sebab View Tinggi- "Kalau Suami, Anak View Rendah"

4-8-2022 03:06 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 4777| Komen: 58|Original author: Saiful

Description: Norman Hakim, Abby Abadi, Memey Shuhaiza dah macam kembar siam kata orang.
Norman Hakim, Abby Abadi, Memey Shuhaiza dah macam kembar siam kata orang.

Ke sana ke mari melekat bersama, sampai ramai yang kurang senang bila tengok bekas suami isteri itu akrab.


Foto: IG

Baru-baru ini, Abby ada memuat naik video di TikTok, menunjukkan Norman datang rumah hantar anak-anaknya.

"Taraaaa!! Oman datang lagi. Saya dan suami sibuk, thank you Oman tolong ambil anak-anak balik sekolah."



Tambah Abby kalau dia muat naik video anak-anak dan suaminya dapat view sikit je, tapi kalau video Oman tinggi viewnya.

"Yang kat sini, katanya tak suka, tak suka tapi video Oman view tinggi, video anak, suami kita so-so je.. jadi kita masukkanlah video yang orang tak suka. Yang orang suka, benda2 yang biasa/tak kontrversi memang kurang menyengat khenn!?? Jadi layannnnn."




Wah, Abby perli netizen ke tu? Asal bahagialah, tak gitu? -CARI





Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rosedemon 4-8-2022 03:33 PM
mesti jauh di sudut hati yebby teringin nak peluk badan sasa oman kan...
Quote lattehazelnut 4-8-2022 03:35 PM
Kalau nak tgk oman baik view ig oman je
Quote reporter_kalut 4-8-2022 03:38 PM
Geram dari jauh letew body ketak ketuks..
Quote jijilaaa 4-8-2022 03:47 PM
memeh memerhati je dari jauh kegedikkan acik menapous baru lepas operate kurus
Quote reporter_kalut 4-8-2022 03:48 PM
jijilaaa replied at 4-8-2022 03:47 PM
memeh memerhati je dari jauh kegedikkan acik menapous baru lepas operate kurus

Menopaus pun ahpem masih denyut degup..
Quote jihyomelly 4-8-2022 03:59 PM
ps patut blajar dgn yebby mcm mana nak haunted penyondol selamanya
Quote ReginaGeorge 4-8-2022 04:07 PM
Norman nampak sangat tua. Adakah disebabkan oleh rambutnya?
Quote nurkasih74 4-8-2022 04:07 PM
Dgn somi baru tu ada anak ek? Tak folo.. ingat kawen baru dah menopos
Quote reporter_kalut 4-8-2022 04:08 PM
nurkasih74 replied at 4-8-2022 04:07 PM
Dgn somi baru tu ada anak ek? Tak folo.. ingat kawen baru dah menopos

Ada tapi lahir tak cukup bln meninggal
Quote reporter_kalut 4-8-2022 04:09 PM
jihyomelly replied at 4-8-2022 03:59 PM
ps patut blajar dgn yebby mcm mana nak haunted penyondol selamanya


Ada yg tersirat di sebalik yg tersurat..
Quote prince_marhaen 4-8-2022 04:10 PM
cakap je lah asam keping kau yang berdenyut-denyut tengok badan noman makin sasa...while laki kau macam kain buruk lap kaki kau je kan... so denial...nak acah-acah akrab konon... orang nak tengok video noman orang boleh je pergi IG dia atau memeh!
Quote jalfa 4-8-2022 04:12 PM
Tempat jatuh lagikan dikenang .inikah pula tempat besedapan
Quote pekanwoohoo 4-8-2022 04:12 PM
Sabar jugak ye laki baru Ebi ni nak ke rumah duda lama bini dia. Tapi aku syak, dia sambil menahan hati ke rumah Oman, mesti ada masa jeling-jeling dengan Memey jugak. Sekadar menabur fitnah.
Quote prince_marhaen 4-8-2022 04:15 PM
nurkasih74 replied at 4-8-2022 04:07 PM
Dgn somi baru tu ada anak ek? Tak folo.. ingat kawen baru dah menopos

ada, lahir tak cukup bulan, masuk nicu, pastu masa anak tengah nazak boleh pulak dia tinggalkan gi umrah katanya, bukan wajib pun umrah... gi umrah ngan noman & memy sekali...kau raseee?

"Selepas 70 hari dirawat di Unit Rawatan Rapi Neonatal (NICU), Hospital Sungai Buloh, bayi penyanyi dan pelakon Abby Abadi, Muhmammad Danial Firman, menghembuskan nafas terakhir, malam tadi. Perkara itu dimaklumkan Abby menerusi akaun Instagram miliknya kira-kira jam 2 pagi tadi. Pelakon Gerak Khas itu bagaimanapun, tiada di sisi anaknya kerana berada di Tanah Suci Makkah bagi mengerjakan umrah bersama keluarganya sejak dua hari lalu."

"....
Turut berangkat sama, pasangan pelakon Norman Hakim dan Memey Suhaiza serta anak-anak mereka Muhammad Darwisz Hakim, Muhammad Dikhriz Hakim dan Mikayla Delisha Hakim."


Quote Mizlyn 4-8-2022 04:17 PM
Euwwww.......  
Quote KamikuP 4-8-2022 04:18 PM
Makin lama makin geli tengok keluarga ni
Quote auntyonion 4-8-2022 04:23 PM
Bangangnya statement lapar perhatian ke pe
Quote reporter_kalut 4-8-2022 04:30 PM
prince_marhaen replied at 4-8-2022 04:15 PM
ada, lahir tak cukup bulan, masuk nicu, pastu masa anak tengah nazak boleh pulak dia tinggalkan gi ...

Kijam seorg ibu..
Quote prince_marhaen 4-8-2022 04:35 PM

kan...meols cannot brain lah apa dia fikir...semata-mata tak nak burn ticket/pakej umrah? tak nak lepaskan noman? dah tu kan dia pun baru lepas beranak kan..sanggup nak berkepit jugak "1 family".... baby tu dah nyawa-nyawa ikan kat NICU... lepas tu kekonon menyesal.. husband dia mcm tak function eh..

Lihat semua komen(58)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 03:07 AM GMT+8 , Processed in 0.073326 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top