CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Tak Sedar Beraya Sampai Lewat Malam, Bini Dah Tunggu Luar Rumah Kawan

12-5-2022 03:07 PM| Diterbitkan: Agent13k| Dilihat: 1182| Komen: 19|Original author: Agent13k

Description: Beraya di rumah sahabat ataupun saudara-mara yang terdekat, pasti ada seseorang yang datang beraya itu duduk berjam lamanya untuk bersembang pelbagai perkara.
Beraya di rumah sahabat ataupun saudara-mara yang terdekat, pasti ada seseorang yang datang beraya itu akan duduk berjam lamanya untuk bersembang dengan tuan rumah ataupun ahli keluarga yang lain.

kredit foto: TikTok


Menurut Redaksi, baru-baru ini ada video tular di video sosial TikTok yang memaparkan seorang lelaki yang baru keluar selepas beraya dirumah rakannya, kemudiannya lelaki itu bertembung dengan isterinya yang sedang tunggu di luar rumah itu.


Difahamkan, lelaki itu yang tidak sedar waktu telah berlalu sehingga lewat malam, isterinya pula datang untuk mencari suaminya untuk pulang ke rumah. Tetapi selepas suaminya menjumpai isterinya di luar rumah, lelaki lari lintang pukang dari isterinya.



Menjengah di komen pula, ramai yang terhibur dengan karenah suami dan ada yang mengatakan isterinya tidak jadi marah dengan suaminya. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote copy_paste 12-5-2022 03:40 PM
nasib lari keluar dari rumam member,bukan lari keluar rumah skandal
Quote Perawankota 12-5-2022 03:41 PM
Ni mesti umah dekat2 kan..
Quote awanearisu 12-5-2022 03:57 PM
Berlakon je. Agaknya pergi marhaban atau baraan JKK taman perumahan.
Quote nurul_akmar 12-5-2022 04:03 PM
aku tgk pon rasa kelakar.. mebi husband dia jenis lawak.. mesti meriah rumah dorg
Quote ally9970 12-5-2022 05:03 PM
sapa yg amik video?
Quote imransulaiman 12-5-2022 09:00 PM
Wakakakakaka! Aku gelak sampai batuk! [em:3:]
Quote miznora 13-5-2022 12:55 AM
Haa beraya tak ingat balik umah
Quote nesloice 14-5-2022 07:12 PM
hahaha lawak brader ni
Quote Zack8hunter 14-5-2022 10:48 PM
demi.... sambung sendri jer la
Quote Jitu 14-5-2022 11:07 PM
entah apa2 content
Quote MissyMolly 15-5-2022 06:43 PM
Jitu replied at 14-5-2022 11:07 PM
entah apa2 content

Hahaa enjoy je la chuols
Ray kn... amek vibe lawak je la
Happy2 gitew

Bg iols lawak la laki dia
Bdesup
Quote MissyMolly 15-5-2022 06:43 PM
Edited by MissyMolly at 15-5-2022 06:45 PM
Jitu replied at 14-5-2022 11:07 PM
entah apa2 content


Sorry.. double post. Line sedikit hanat hari ni
Quote Jitu 16-5-2022 06:52 AM
MissyMolly replied at 15-5-2022 06:43 PM
Hahaa enjoy je la chuols
Ray kn... amek vibe lawak je la
Happy2 gitew

tp bagi sy tak lawak pulak tengok tak suka org pompuan queen control ni
Quote MissyMolly 16-5-2022 07:23 AM
Jitu replied at 16-5-2022 06:52 AM
tp bagi sy tak lawak pulak tengok tak suka org pompuan queen control ni

Ahhhh anda sukar diseronokkan lah ginih
Quote Jitu 16-5-2022 07:31 AM
MissyMolly replied at 16-5-2022 07:23 AM
Ahhhh anda sukar diseronokkan lah ginih

lawak dan seronok dua benda yg berbeza
Quote MissyMolly 16-5-2022 10:47 AM
Jitu replied at 16-5-2022 07:31 AM
lawak dan seronok dua benda yg berbeza

Halah2... word quizziz puleksss
Acik dah tuwooo jitu
All in all... jitu tak funneh gittew koh2
Siyes amat... chill sket deq
Quote supernaturalee 16-5-2022 02:05 PM
Ewww
Annoying
Laki mcm bdk2 lg perangai


Quote Jitu 16-5-2022 08:58 PM
MissyMolly replied at 16-5-2022 10:47 AM
Halah2... word quizziz puleksss
Acik dah tuwooo jitu
All in all... jitu tak funneh gittew koh2

adoi mcm mana acik blh tahu ni sy jenis serius
tp komen2 acik kelakar
Quote MissyMolly 16-5-2022 09:09 PM
Jitu replied at 16-5-2022 08:58 PM
adoi mcm mana acik blh tahu ni sy jenis serius
tp komen2 acik kelakar

Koh2... dua hari ni acik merayap merata
Tang bod ni iols ketawa tgk tok laki dia
Noty bak hang lalu selit larik gituh

Tp chuols bole pikiaq pasal queen kontrol
Tu yg nmpk chuols serius
Biar kt depa la laki bini
Kita mkn super ring kt tepi jd tukang gelak

Lihat semua komen(19)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 05:53 AM GMT+8 , Processed in 1.099842 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top