CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ramai Gelabah Nak Tengok Muka Bayi- Mira Filzah Dan Suami Masih Kepenatan Sampai Tidur Pun Duduk

11-5-2022 03:16 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 2198| Komen: 10|Original author: Saiful

Description: Mira Filzah baru sahaja selamat melahirkan anak pertamnya Selasa lepas namun ramai dah tak sabar nak melihat wajah bayinya.
Mira Filzah baru sahaja selamat melahirkan anak pertamnya Selasa lepas namun ramai dah tak sabar nak melihat wajah bayinya.

Masih berada di hospital, Mira kata dia dan suami masih dalam keadaan kepenatan.

Foto: IG

Pelakon ini juga memohon maaf sebab tak mampu nak balas mesej-mesej yang diterima melalui WhatsApp dan Instagram.

"Dua-dua penat. Akan sentiasa berkongsi perkembangan dari semasa ke semasa (Insya-Allah) bila semuanya dah perlahan-lahan kembali seperti biasa.

"Mira tak dapat lagi nak balas mesej di WhatsApps dan DM satu persatu. Maaf tau. Terima kasih untuk semua doa,"tulisnya.




Mira juga sempat memuat naik gambar suaminya, Emir yang sedang tidur dalam keadaan duduk di sofa.



Sabar ya semua, sekejap lagi Mira tunjuklah tu gambar bayinya.

Kalau tak nak tunjuk macam Neelofa pun harap faham dan bersabar banyak-banyak.  -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote adelea 11-5-2022 04:16 PM
Tahniah Mira ..


Iols expect muka anak dia lebih kurang umar je ..
sonok aa umar dah ada cousin ..
boy plak tu ...

my baby nephew plak, masih tak lama pon nak dapat cousin juga
alhamdulillah , syukur rahmatmu
Quote Mr.Chen 11-5-2022 05:15 PM
Sangat cantik, tetapi malangnya anak itu bukan milik saya
Quote stingerflank 12-5-2022 08:52 AM
Mr.Chen replied at 11-5-2022 05:15 PM
Sangat cantik, tetapi malangnya anak itu bukan milik saya

Pinjam la lakinya ..kendian buat satu baby ...pastuh bagi balik lakinya.....bagus tak idea aku?
Quote mizruncing 12-5-2022 09:44 AM
meols pn x sabar nk tgk anak theyols. lg teruja tgk anak mira dari billie ain
Quote Normabaru 12-5-2022 12:39 PM
Tahniah Mira basic. N tok uban..welcome to parenthood
Quote doubleA 12-5-2022 12:44 PM
Lifestyle dorang nampak normal tak terpaling penonggang. So iols doakan yg baik2. Memang la letih awal2 nak adapt dengan semua benda, lagi2 mf nak recover lepas bersalin
Quote nolya 12-5-2022 06:50 PM
stingerflank: Pinjam la lakinya ..kendian buat satu baby ...pastuh bagi balik lakinya.....bagus tak idea aku?

Apa le ko ni. Ngarut je.  Yg bercakap tu MR Chen.  Pinjam laki MF pun bukan MR Chen boleh ngandung. Nambah dosa lagi ade le.

Quote hanihan16 12-5-2022 07:16 PM
biasa la baru2 ada baby tido duduk. nak2 minggu pertama. kadang2 tgh berjalan pun boleh tido
Quote gigi 13-5-2022 10:39 AM
tak kuasa nak gelabah
Quote gigi 13-5-2022 10:39 AM
tak kuasa nak gelabah

Lihat semua komen(10)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 07:19 AM GMT+8 , Processed in 0.081118 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top