CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Hasil Menuai Yang Ketiga,"- Syatilla Dan Sam Tunjuk Muka Bayi, Beri Nama Salama Samheizy

11-5-2022 03:03 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3505| Komen: 53

Description: Selepas dua hari dilahirkan, pelakon Shaheizy Sam berkongsi wajah dan nama anak ketiganya menerusi satu hantaran di media sosial miliknya pada Rabu.
Selepas dua hari dilahirkan, pelakon Shaheizy Sam berkongsi wajah dan nama anak ketiganya menerusi satu hantaran di media sosial miliknya pada Rabu.

Bayi perempuan seberat 3.05 kilogram yang dilahirkan isterinya Syatilla Melvin secara pembedahan itu diberi nama Salama Samheizy.


Foto: IG

"Assalamualaikum... Salama Samheizy Binti Shaheizy Sam di sini.

"Jadilah yang terbaik wahai duniaku, aku akan menjadi sahabat terbaikmu," tulis Sam.




Syatilla selamat melahirkan bayi perempuan tersebut kira-kira pukul 11 pagi Isnin di sebuah pusat perubatan di Kuala Lumpur.

Dalam pada itu, Sam turut memberitahu Syatilla akan menjalani proses berpantang di Melaka bersama ibunya iaitu pelakon Khaty Fauziah yang kini menetap di sana.




Untuk rekod, Sam dan Syatilla mendirikan rumah tangga pada 8 Februari 2016 dan turut dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Syeriv Samheizy, 5, dan Sarima Samhiezy, 2.-CARI

Sumber: mStar Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mizruncing 11-5-2022 03:07 PM
comel anak nyaa. hope perangai semegah laa nanti ye. nama nak dekat fatima
Quote kaoru44 11-5-2022 03:09 PM
Comel baby tu senyumm..
Quote hanihan16 11-5-2022 03:12 PM
teringat pulak i dekat salama bini si khalid al ameri
Quote meah_kelabu 11-5-2022 03:13 PM
menuai?
halahhhh halahhhh
Quote kiah_mai_pulak 11-5-2022 03:14 PM
jarang tak rempit pompuan nehh.. once bohsia u cant go back. gituhhhhh
Quote MatDeghem 11-5-2022 03:15 PM
Agak2 kena ain tak?

Kalau baby kena ain itu kerana pak mak nya ramai haters dan musuh. Berlagak riak. Menunggang agama.

kalau mak pak baik tentu ramai yg akan bagi doakan yang baik untuk anak mereka.

Manis senyuman baby..... sejuk mata memandang.



Quote kakakko 11-5-2022 03:19 PM
Comelnya baby Salamaa.. Tapi ku macam turn off sikit nama Salama. Acam tak kena je. Tapi tulah. anak2nya nama 'unik'2 belaka kan..
Quote cintasuraya 11-5-2022 03:24 PM
Edited by cintasuraya at 11-5-2022 03:37 PM

Geli baca caption

Anak tu Anugerah Allah ucap saja syukur atas nikmat tu tak boleh ke?

Menuai?seolah2 anak tu hasil benih dan baja

Pelik dgn perangai mak ayah mcm ni

Bila diawal kelahiran pun mak ayah buat ayat

Tak senonoh dekat anak sendiri
Quote virgo19 11-5-2022 03:29 PM
mizruncing replied at 11-5-2022 03:07 PM
comel anak nyaa. hope perangai semegah laa nanti ye. nama nak dekat fatima

Nama lebih kurg mcm kakaknya la.. sarima
Quote TabletSusu 11-5-2022 03:29 PM
pandai baby dia senyum
Quote royaldanish 11-5-2022 03:30 PM
tahniah.. cute gambar baby senyum
Quote ezacbee 11-5-2022 03:32 PM
Nasib baik xde letak sticker kat baby
Quote prince_marhaen 11-5-2022 03:38 PM
asal tak tulis je caption hasil mengongkek siang malam sambil buat live jual mekap & vape berjurai kat leher? sama je kan maksud double meaning tu.... sohai punya rempit...ucap Alhamdulillah pun nak bahasa bohsia...
Quote missHaidiD 11-5-2022 03:42 PM
Walau iols tak suka mak dan apak bdk salama ni tp iols akui salama ni comel. Dagu mmg mahal

Harap mak salama si rempit tu jadi senonoh sikit bila salama da lahir ni.
Quote ketambangkang 11-5-2022 03:48 PM
Sarip, Sarimah, Salamah
Quote ninnamina 11-5-2022 03:54 PM
comelnye baby. pandao senyum
Quote Lavender_Violet 11-5-2022 03:57 PM
Bagus Sam...lek2 je tayang rupa anak
X de lah nk tunggu ank dah sunat (agaknya) baru nk tunjuk
Quote tulip-rain 11-5-2022 04:13 PM
Rileks je Tilla rempit mengandung dan beranak lagi. Tahu2 ade je.
Takde pun keluarkan kenyataan mcm ade sekor bimbo tua tu, ade ke cakap mmg nak anak lagi tapi sayang badan, baru je kurus.
Quote Nenasketum 11-5-2022 04:39 PM
Walau aku meluat kedua2 bingai nih, anak ko comey, Alhamdulillah

Lihat semua komen(53)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 07:14 AM GMT+8 , Processed in 0.076729 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top