CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Sidang Media Bersama Muhyiddin Hari Ini Ditunggu-tunggu Seluruh Rakyat

29-7-2015 10:12 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 23080| Komen: 190

Description: Selepas disingkirkan daripada jawatan Timbalan Perdana Menteri, seluruh rakyat Malaysia ternanti-nantikan jawapan balas daripada Tan Sri Muhyiddin Yassin.
Oleh Adib Za

Selepas disingkirkan daripada jawatan Timbalan Perdana Menteri, seluruh rakyat Malaysia ternanti-nantikan jawapan balas daripada Tan Sri Muhyiddin Yassin.


Berita baiknya, Muhyiddin bakal mengadakan sidang media di kediamannya yang dijadualkan pada pukul 11 pagi ini, memetik laporan Astro Awani. 

(Sumber foto: Astro Awani)


Dalam pada masa yang sama, kediaman bekas Timbalan Perdana Menteri ini terus menjadi tumpuan sejak semalam di kalangan pemimpin dan juga media. 

Kepada seluruh rakyat Malaysia, sama-sama kita nantikan jawapan daripada Muhyiddin berhubung perlucutan jawatannya sebagai pemimpin nombor 2 negara itu pada hari ini. - CARI Infonet
29

Bagus
31

Marah
29

Terkejut
25

Sedih
25

Lawak
27

Bosan

Friends Rank (166 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote gaara_X 29-7-2015 08:46 AM
kemah keming bohh...
Quote EJALTI 29-7-2015 08:47 AM
TT, tolong buat lintas langsung pukul 11 pagi kang okeehhhhh
Quote fifie_olin 29-7-2015 08:51 AM
"Kecuali dalam isu 1MDB, saya mempunyai prinsip dan pendirian saya sendiri dalam mempertahankan hak rakyat, nama baik parti dan kepentingan negara.


mesti ade isu maha bsr ni....
Quote miabebe 29-7-2015 08:51 AM
Kucut tulur jibby nnt
Quote harkktuih 29-7-2015 09:03 AM

jibby tak bertulur adek mia..
Quote alieyrina 29-7-2015 09:05 AM
Buat pc nak tnya apa lg..aku rasa mcm dia dh jwb semua nya kan...satg balik2 ulang soklan yg sama..jwpn dah tentu2 sama gak  
Quote GhostWalking 29-7-2015 09:06 AM
EJALTI replied at 29-7-2015 12:47 AM
TT, tolong buat lintas langsung pukul 11 pagi kang okeehhhhh

iols serah pada uols dan yg lelain untuk hapdate kat sini kul 11 iols tak sempat
Quote miabebe 29-7-2015 09:07 AM
harkktuih replied at 29-7-2015 09:03 AM
jibby tak bertulur adek mia..

Maap kn mia...

Mia terlupa...lol..
Quote liton 29-7-2015 09:12 AM
Nasib Muhyiddin ni dah macam Abdul Wahub dalam citer 3 Abdul...

Abdul Wahub -" Sebut hospital jer harta kena potong?"

Muhyiddin- "Sebut 1MDB jer sume jawatan kena potong?"
Quote bluehedgehog 29-7-2015 09:13 AM

nanti saiful no.2 muncul...
Quote limau_lemon 29-7-2015 09:16 AM
sape2 bole hapdate nanti, tulunnnn
Quote chinta89 29-7-2015 09:16 AM
GhostWalking replied at 29-7-2015 09:06 AM
iols serah pada uols dan yg lelain untuk hapdate kat sini kul 11 iols tak sempat

iols nk tgu abam ghost update.. xmo org lain.
Quote mikasa 29-7-2015 09:21 AM
Pukul 10am..keluar berita ada bekas menteri akan ditangkap berkaitan isu bestari?
Quote GhostWalking 29-7-2015 09:22 AM
chinta89 replied at 29-7-2015 01:16 AM
iols nk tgu abam ghost update.. xmo org lain.

Arini abam bz sikit petang nnt baru dpt update xpe sesapa yg sempat boleh termasuk uols mmuah
Quote tongkatwaran75 29-7-2015 09:29 AM
aku tak rasa Wak Yidin akan all out mcm anwar...
caya la...
Quote fredbok87 29-7-2015 09:35 AM
kali ni lah kena all out wak yiddin.... kasi hantam sama itu ex big boss yang lupa daratan ....
Quote flying_cow 29-7-2015 09:40 AM
kamon wak yidin..spill the beans
Quote toxicated 29-7-2015 09:49 AM
rasanya jib dah warn yg kaki2 jilat tu..if aku ke dalam, aku tarik ko jugak
dlm kes ni yidin mmg takde sangkut paut ngan 1mdb nampaknye..tidak pernah berkolaborasi ni
Quote roy3 29-7-2015 09:53 AM
Mgkin byk pertanyaan xkn dijawab..jawapan pn standard je..ok done

Lihat semua komen(190)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 06:24 AM GMT+8 , Processed in 0.070965 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top