CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Khai Bahar Sunyi, Pernah Suka Dari Jauh Tapi Orang Tu Dah Kahwin

17-1-2022 08:18 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6134| Komen: 50

Description: Mengakui adakalanya berasa sunyi, penyanyi Khai Bahar bagaimanapun memberitahu dia belum sedia untuk mempunyai kekasih.
Mengakui adakalanya berasa sunyi, penyanyi Khai Bahar bagaimanapun memberitahu dia belum sedia untuk mempunyai kekasih.

Khai atau nama sebenarnya Muhammad Khairul Baharuddin, 28, berkata, pendapatan dan kerjaya yang belum stabil membuatkan dia bimbang untuk bercinta atau apatah lagi berkahwin.


Foto: IG

“Memanglah ada rasa sunyi, namun apabila difikirkan tentang kerja rasanya saya belum bersedia.

“Saya rasa perlu lebih stabil dalam kerjaya dahulu. Saya letakkan sasaran usia 30-an untuk mencari pasangan,” ujarnya kepada mStar.




Penyanyi lagu Nafas Cinta ini juga mendedahkan pernah menyimpan perasaan pada seseorang.

Namun, kata Khai, dia hanya sekadar melihat dari jauh dan insan tersebut kini sudah mendirikan rumah tangga dengan seorang lelaki.



“Pernah ada suka pada seseorang. Saya pun tak tahu dia kenal saya atau tidak.

“Hanya melihat dari jauh sahaja dan sekarang orang itu pun sudah berkahwin.

“Saya tak pasti ada atau tidak orang yang mahu dekati saya. Hanya sekadar menegur di media sosial sahaja,” ceritanya.



Khai ditemui di majlis pelancaran Konsert Nafas Cinta Khai Bahar di Hotel Royal Chulan, Kuala Lumpur pada Khamis.

Konsert anjuran Nova Music ini bakal berlangsung pada 12 Februari di Petaling Jaya Performing Art Centre (PJPAC). Malam itu nanti turut menampilkan Aina Abdul dan Adira sebagai penyanyi duet jemputan.



Tiket untuk konsert ini sudah habis dijual. Bagaimanapun peminat boleh menyaksikan secara maya dengan cara mendapatkan tiket di www.cloudtheatre.com.

Penganjuran konsert ini turut mendapat sokongan MyCreative Ventures, Penjana dan Kementerian Komunikasi & Multimedia. -CARI

Sumber: mStar Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lasagna 17-1-2022 08:23 AM
ohhh citenya.. tp xpe dik non.. ramai jer peminat hang yg beratur nk isi form.
igt kan dlu hang rapat dgn nana sendayan, skali tak de pape puloks.
Quote princessmiang 17-1-2022 08:28 AM
ni ke yang dah kawen tu





ossah la dekkk kalau tak bernafsu... jangan rosakkan anak dara orang
Quote princessmiang 17-1-2022 08:28 AM
eee baju ena bedol tu..ko ingat ko apa? bunga manggar bergerak?
Quote enot_sibudak 17-1-2022 08:33 AM
dulu kan gigi xbrapa siap... skrg dh hensem n duit berkepok.. xpa khai hg cari duit dulu.. lek2 la... aku pun sbb kena paksa n ada org tgh nak... hahahaha.. tidak malas jugak nk kawen????????????
Quote Buritan 17-1-2022 09:27 AM
Koh koh kohhh.. kan pompuan dia suke tuu
Quote pro-goals 17-1-2022 09:31 AM
dia hanya sekadar melihat dari jauh dan insan tersebut kini sudah mendirikan rumah tangga dengan seorang lelaki. -ape ke siall la ayat mstar ni????????????????‍♂️
Quote mamajawie 17-1-2022 09:38 AM
yaaalllllllllllllllll la kunyettt ni..
Quote cmf_premierleag 17-1-2022 10:01 AM
Ko cuba la jerit AHHH AKU SUNYI!!! mcm dialog missfake dlm manisnya cinta dia kapakdokia tu
Quote missyL 17-1-2022 10:35 AM
princessmiang replied at 17-1-2022 08:28 AM
ni ke yang dah kawen tu



Klo cmnie bujang je la smpi tua.

Unless dah btol2 berubah
Kesian anak dara org
Quote SherryZass 17-1-2022 12:19 PM
missyL replied at 17-1-2022 10:35 AM
Klo cmnie bujang je la smpi tua.

Unless dah btol2 berubah

manatau, kot2 dua2 pon jalan. hahaha
Quote inspektoremos21 17-1-2022 12:24 PM
pro-goals replied at 17-1-2022 09:31 AM
dia hanya sekadar melihat dari jauh dan insan tersebut kini sudah mendirikan rumah tangga dengan seo ...

Kan.. perlu ke letak 'dengan seorang lelaki' tu. Haiyooo
Quote cikpisang 17-1-2022 12:34 PM
princessmiang replied at 17-1-2022 08:28 AM
ni ke yang dah kawen tu



Euww mana satu bottom ni. Dedua nampak gayah
Quote September14 17-1-2022 12:39 PM
Susah jgk jd retis ni nak kna bpura2 str8 bila org  tnya
Quote epal_putih 17-1-2022 01:04 PM

neh kira yg belum polish la kekeke
Quote buragazz 17-1-2022 01:14 PM

Kejam... time ni tgh berkerak...
Quote missyL 17-1-2022 01:15 PM
SherryZass replied at 17-1-2022 12:19 PM
manatau, kot2 dua2 pon jalan. hahaha

Klo dua2 jalan lg lah elok bujangan saje
Quote ezacbee 17-1-2022 01:19 PM

Lain gigi dia, berterabur.. Skang elok
Quote ezacbee 17-1-2022 01:20 PM
cmf_premierleag replied at 17-1-2022 10:01 AM
Ko cuba la jerit AHHH AKU SUNYI!!! mcm dialog missfake dlm manisnya cinta dia kapakdokia tu

Aku suka part tu..
Quote 3chanceno 17-1-2022 01:28 PM
Edited by 3chanceno at 17-1-2022 01:29 PM
inspektoremos21 replied at 17-1-2022 12:24 PM
Kan.. perlu ke letak 'dengan seorang lelaki' tu. Haiyooo


Perlu doh untuk menjelaskan yg khai nie bukan sesuatu seperti yang digosipkan

Reporter pun asal cover crita seperti diarahkan bos

Lihat semua komen(50)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 02:59 AM GMT+8 , Processed in 0.081124 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top