CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Kreatifnya, Ramai Teruja- Hanis Zalikha Kongsi Tips Cara Potong Buah Mangga Guna Gelas

7-1-2022 10:57 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7331| Komen: 82|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sebelum ini perkongsian Hanis Zalikha selalu menjadi perhatian.
Sebelum ini perkongsian Hanis Zalikha selalu menjadi perhatian.

Tak kisahlah dari segi penjagaan rumah atau cara mendidik anak-anak, tips yang diberikan selalu ikutan dan inspirasi kepada orang ramai.



Foto: IG

Baru-baru ini, Hanis ada memuat naik video memaparkan cara untuk memotong buah mangga.

Dapat dilihat dalam rakaman, isteri kepada Hairul Azreen ini menggunakan gelas minuman untuk memotong buah tersebut.



Unik sungguh, tak begitu?

Di ruangan komen ramai yang meberikan reaksi. Ada yang kata mereka langsung tak terfikir untuk memotong buah mangga sedemikian.




Hanis Zalikha sangat kreatif kata mereka.

Ramai yang berterima kasih dengan perkongsian Hanis dan akan mencuba cara itu kelak.




Namun ada juga kata kalau mak mereka akan bising kalau melihat potong mangga pun sampai menggunakan dua pinggan, gelas dan pisau.

Anda pula bagaimana, nak cuba tak? Selamat mencuba! -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Suchi 7-1-2022 11:02 AM
Edited by Suchi at 7-1-2022 11:04 AM

Itu tangan dia ker? Elok plak nampak lengan tak kena kecam ke huhuhu
Yg penting jari runcing yaa iols suka jari jemari runcing kalau video masak2 ni.
Quote EvieWanKenobi 7-1-2022 11:02 AM
biasa je.. Met Daan lagi terer..
Quote princessmiang 7-1-2022 11:04 AM
eh membongak la nak jadi terpaling...mat saleh dah lama buat kat tiktok tu....jijik la nak claim perangai macam indon
Quote MsKathryn 7-1-2022 11:08 AM
Okayyyyyyyy
Quote ayukpingu 7-1-2022 11:10 AM
hahaha...iyo iyo la
Quote missHaidiD 7-1-2022 11:10 AM
Kreatif hape. Dah ramai buat cmtu. Dia pentiru jee. Koser la netizen. Agak2 la
Quote gujiwa 7-1-2022 11:10 AM
ini pun masuk forum.. hahahahahahahha
Quote Orix 7-1-2022 11:11 AM
iols kalau makan mangga potong silang menyilang pastu ngap ! anyway aritu iols jalan2 kt guardian nmpak la produk sheols tojors ke hapa eh. mahalnya pstu xde bgtau brp jumlah collagen dlm tu... choiii
Quote prince_marhaen 7-1-2022 11:19 AM
followers dia memang semua tongong ke? benda tu pun nak kagum, nampak sangat hidup ngadap IG retis & mak retis je.... tibehhhhh petik mak retissss...hahahaha
Quote slyfynx 7-1-2022 11:20 AM
It has been on the internet since forever la weh
Jadahnye mende ni pun kene bukak thread.
Quote CikDaNdeLi0n 7-1-2022 11:20 AM
Org tua ai dolu gtau kalau kita nk potong buah biar hujung tangkai tuh mengadap kita. Sheols potong terbalik ler nih kalau ikutkan org tua ai tuh
Quote TabletSusu 7-1-2022 11:20 AM
aku tetap kupas kulit mangga tu.. pastu slice21 mcm dulu2.. baru nampak byk isi dia kat pinggan tu hahaha. baru puas makan
Quote slyfynx 7-1-2022 11:21 AM
[youtube]0F9-Nkj3Bb4[/youtube]

2015 pun dah ade orang share. Sblm tu pun ade.
Malas nk cari.
Quote fizamn 7-1-2022 11:24 AM
eee x bukak cincin??? kot yea pun nak tunjuk masak masak or potong potong ni tolonng la jgn pakai aksesori or nail polish..
Quote stingeritters 7-1-2022 11:28 AM
Setakat pakai gelas mana boleh celen kaka dudahias slice mangga pakai puting buah susunya....

Kahkahkahkahkah
Quote kookiechip 7-1-2022 11:29 AM
Video potong mangga gitu dah banyak kali I tengok lalu lalang dkt socmed. Apa nak kagum nya? Followers retis ni memang jenis bodo2 senang rasa  teruja.
Quote babelina 7-1-2022 11:56 AM
Allah.. bkn dia sorg buat.. lama dh ada..
Quote ninjago 7-1-2022 12:14 PM
dia punya posting macam la dia 1st to invent tips tu. kasila credits kt org2 yg dah mula dulu, ko cuba follow and berjaya. takde la propa sgt.
Quote awex^returns 7-1-2022 12:27 PM
kookiechip replied at 7-1-2022 11:29 AM
Video potong mangga gitu dah banyak kali I tengok lalu lalang dkt socmed. Apa nak kagum nya? Followe ...

pemuja fakenis ni semua nak kagum
nampak bodoh sangat kan
benda tu dah lama ada kat socmed
kemon lah

bodoh tu simpan sikit tuk anak cucu, jangan habiskan semua

Lihat semua komen(82)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-1-2022 05:30 AM GMT+8 , Processed in 0.075305 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top