CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Didakwa Cengkung, Tak Bermaya, Muka Tua, Tak Berseri- Mira Filzah Diserang Bertalu-Talu

4-1-2022 05:03 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12900| Komen: 31|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sebelum ini ramai juga dah mula bercakap tentang Mira Filzah yang didakwa semakin kurus dan cengkung.
Sebelum ini ramai juga dah mula bercakap tentang Mira Filzah yang didakwa semakin kurus dan cengkung.

Ramai pula yang membuat spekulasi bukan-bukan antaranya, terkena penyakit ain ke? Atau ada sakit apa-apa ke?



Foto: IG

Mukanya kelihatan pucat dan tak bermaya, malah ada yang kata sudah kurang berseri walaupun pakai mekap tebal.

Umum mengetahui, Mira merupakan duta kepada jenama tudung.



Tak cukup netizen komen di IG Mira, sampai ke IG tudung pun mereka bercakap tentang dirinya.

Melihat di ruangan komen, ada juga yang perasa perubahan Mira yang didakwa sekarang ini memakai tudung tak tutup dada.




Malah mereka juga merindui Mira yang dulu.

Setakat ini Mira masih berdiam diri dan tidak memberi sebarang reaksi tentang perubahan yang berlaku dengan dirinya, seperti yang didakwa ramai netizen.



Sama-sama kita nantikan, mana tahu Mira nak jelaskan bagi menghilangkan kerisauan netizen ni. Tak gitu? -CARI




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bulanbulat 4-1-2022 05:18 PM
Pregnant kut?
Quote cikatilia 4-1-2022 05:28 PM
tiba2 mcm berumur nau
ingat dah 30s rupanya baru 28
Quote umbut 4-1-2022 05:28 PM
Sibuk je x top dada lah.. mak soeb bertudung pun ikat leher je tau .. mak zizang dulu bertudung ala2 yuna
Quote luvly_snow8608 4-1-2022 05:49 PM
bila basic nak jalan yuropeeee? kata nak g hornymoon sebulannn
Quote Normabaru 4-1-2022 05:59 PM
Bila cengkung Gini..dh mcm alien..kepala besar dagu tirus

Mohon kurex bg seperenggan dua ayat..hehe
Quote slyfynx 4-1-2022 08:28 PM
Eh jap, bukan dah ade ke thread ni tahun lepas?
Quote slyfynx 4-1-2022 08:30 PM
Sepul, thread ko bukak pasal basic cekung ni bulan 10 tahun lepas

Ramai Risau, Gelabah Tengok Mira Filzah Semakin Kurus Dan Cengkung

6 Oktober 2021
Quote kitmal 4-1-2022 09:13 PM
macam makcik pula..tua sebelum usia
Quote nakkomenjugak 5-1-2022 03:25 AM
laki ko vampire keee basic average essential?
ngisap darah sampai muka dah beyond basic ni?
Quote Cintakapuri 5-1-2022 03:55 AM
Pregnant or diet x sihat kot
Quote F685 5-1-2022 06:56 AM
luvly_snow8608 replied at 4-1-2022 05:49 PM
bila basic nak jalan yuropeeee? kata nak g hornymoon sebulannn

Dah pi dah pun
Quote sunshinelady 5-1-2022 09:44 AM
i specu dia dah kurang pakai mekap tu yg nampak her real skin?
Quote bulalof 5-1-2022 09:52 AM
kesiannnn.........
Quote babelina 5-1-2022 09:55 AM
klau tgk iklan dia kt tv.. nmpk sgt cengkung sbb gigi cam nmpk sgt tekluar.. br aku taw gigi dia cam senget..
Quote Suchi 5-1-2022 09:57 AM
Biarlah kuruihhh iols lebih rela kuruihh daripada org kata gemss

Quote dudaberhias 5-1-2022 10:00 AM
haritu ada orang kata dia kena penyakit ain... dan sebagai ratu penghantar ain di forum ni iols nak menjawab....

Nauzubillah min zalik, jangan pitenah iols ainkan sheols yach walaupun takde sape pitenah lagi, terus iols nafikan dulu demi menjaga nama & maruah iols. Takde sape tergamak nak ainkan pompuan wajah basic yang kahwin laki rambut beruban suka mencapub pakej tak mampu pergi buat rawatan percuma at yun nam hair care. Yihhhh  muka sheols dari dulu memang macamtu la. Mana ada seri, cengkung dan asas seasas pinggan eco warna putih RM2.20 yang sekali masuk microwave hancur lebur plastik tu menunjukkan kualiti murah macam sheols.
Quote pujanggacinta 5-1-2022 10:03 AM
penat layan abg uban mlm2
tu pasai cengkung pucat lesu... kecian!
Quote gigi 5-1-2022 10:30 AM
muka cepat tua....dapat laki pon tua tu la jadiknya
Quote mizruncing 5-1-2022 10:49 AM
jarang dah dia up story dengan husband dia. klu tak dlu lepas kawen hari2 tunjuk masak utk laki

Lihat semua komen(31)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 02:38 PM GMT+8 , Processed in 5.621782 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top