CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Shila Amzah Buang Apa Pula Tu Masa Tengah Buat Persembahan?

4-1-2022 01:08 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 6332| Komen: 39|Original author: LilRose

Description: Jika sebelum ini kecoh mengenai video pelitup muka Shila Amzah senget ketika berada di atas pentas, terbaru orang ramai membincangkan tindakannya membuang gula-gula dari dalam mulutnya pula!
Jika sebelum ini kecoh mengenai video pelitup muka Shila Amzah senget ketika berada di atas pentas, terbaru orang ramai membincangkan tindakannya membuang gula-gula dari dalam mulutnya pula!



Kredit foto: IG

Kata penyanyi itu, walaupun saiznya kecil namun ia mengganggu kelancarannya ketika membuat persembahan.


Kredit foto: IG

Perkara itu dijelaskan menerusi sebuah video yang dimuat naik di Instagramnya.

Malah, dalam satu hantaran di Instastory, Shila turut mengakui malu dengan perbuatannya itu.


Kredit foto: IGstory/Kisah Dunia


Bercerita mengenai video dirinya memakai pelitup muka yang senget, Shila agak kecewa apabila momen itu juga yang menjadi pilihan warganet untuk ditularkan.



Dah terjawab untuk semua yang tertanya-tanya apa yang dikeluarkan dari mulut Shila dan dilemparkan ketika menyanyi di atas pentas. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Samerosie 4-1-2022 01:18 PM
Berisinya dah dia.  Jari2 pun bulat-bulat.
Quote Kurex 4-1-2022 01:20 PM
Selekehnya
Quote Normabaru 4-1-2022 01:35 PM
Moknyeee mek silatekno ni..
Quote cmf_DetConan 4-1-2022 02:18 PM
mcm makcik2 dh tgk die ni..dgn mask senget mse dpt g final tu..
Quote pencintaABC 4-1-2022 02:25 PM
Kenapa bambam sgt shilalat? Stress-eating sbb isu rumahtangga ke?
Quote ninnamina 4-1-2022 02:29 PM
Banyak pulak benanh sheols ni..
Quote hannan_rayyan 4-1-2022 02:35 PM
tak macam pengotor ke, keluarkan gula dari dalam mulut dah tentu ada saliva dia pastu pegang mic stabd and the mic
Quote mrsbale 4-1-2022 02:45 PM
Dah rupa noraniza idris plak
Quote AshkieLa 4-1-2022 02:56 PM
hannan_rayyan replied at 4-1-2022 02:35 PM
tak macam pengotor ke, keluarkan gula dari dalam mulut dah tentu ada saliva dia pastu pegang mic sta ...

kan.. time2 covid ni..
pastu selet2 kat permukaan lain tanpa basuh tangan/sanitize..
aihhhh...
Quote AshkieLa 4-1-2022 02:57 PM
selalu orang kembali single ni makin meletop body kembali mcm anak dara...
dia ni muda lagi dah kenapa end up gini..
esok2 nyanyi pun semput...
Quote adeqbun 4-1-2022 02:58 PM
AshkieLa replied at 4-1-2022 02:56 PM
kan.. time2 covid ni..
pastu selet2 kat permukaan lain tanpa basuh tangan/sanitize..
aihhhh...

Ye pengotor..jijik aku tgk aksi die tu .yucks
Quote AKAZ85 4-1-2022 03:00 PM
Shilalat ni bawah umur kakyung bertiang jugak.. Tapi dah macam acik2 mid 40's lak nak dibandingkan ngan kakyung..
Quote stingerkaypoh 4-1-2022 03:03 PM
AshkieLa replied at 4-1-2022 02:57 PM
selalu orang kembali single ni makin meletop body kembali mcm anak dara...
dia ni muda lagi dah kena ...

Mmg semput. Sheols tak pernah menamg vokal sbb breathing sheols out.
Quote julia5094 4-1-2022 03:04 PM
Kenapa tak buang sebelum naik pentas...mengarut betul la...ha..ha..
Quote mamaneesa 4-1-2022 03:07 PM
dah tau nak perform dah yg duk kunyah gula2 lg tu nape? x paham aku
Quote bulalof 4-1-2022 03:16 PM
bosannyaaaaaaaaaaaaa.......
Quote akies 4-1-2022 03:30 PM
Kenapa dia makin tembam
Exercise sikit sis..jaga pemakanan tu..
Nampak tua penampilan dia skrg
Quote chekacheku 4-1-2022 03:32 PM
Lepas ni dia diet mendonia la..
Quote missbigrockstar 4-1-2022 03:33 PM
Takda disiplin, tak professional, pengotor

Lihat semua komen(39)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 01:55 AM GMT+8 , Processed in 0.173590 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top