CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Manjanya, Anak Tiri Duduk Di Bahu Dan Uli-Uli Kepala Caprice

18-11-2021 11:38 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6826| Komen: 75|Original author: Oleh: Saiful

Description: Manis sungguh bila Farra Inalis mengaku dia jatuh cinta dengan Caprice sebab sangat suaminya itu sangat penyayang terhadap anaknya perempuannya.
Manis sungguh bila Farra Inalis mengaku dia jatuh cinta dengan Caprice sebab sangat suaminya itu sangat penyayang terhadap anaknya perempuannya.

Di Instagram, Farra ada memuat naik video anaknya sedang bermanja dengan Caprice.

Foto: IG


Memang terbukti dua beranak tersebut sangat mesra.

Diuli-uli kepala daddynya. Sweet kan?

"Daddy tengah kerje dia kacau," tulisnya sebagai kapsyen.



Menjengah ke ruangan komen, ramai yang terharu melihat kemesraan Caprice dan Aleesya.

Namun ada juga yang kurang senang. Kurang ajar dan tak beradab katanya.




Tak mengapalah Daddy pun rela kan? Asal bahagia. Tak gitu? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 18-11-2021 11:41 AM
baik betul anak caprice tolong buat rawatan kepada kepala ayahnya supaya boleh tumbuh rambut tanpa penat2 pergi yun nam hair care..

jangan lupa titik castor oil dan sapu2...
Quote kelip2_07 18-11-2021 11:43 AM
hoii jgn main kepala
Quote babelina 18-11-2021 11:44 AM
yo la tu...
Quote Mamason 18-11-2021 11:52 AM
Entahlah aku xberkenan kalau anak duduk atas bahu main kepala pak.  Bagi org lain maybe biasa2... eh entahlah... hahahah
Quote melinda_kerr 18-11-2021 11:56 AM
kenapa aku rasa normal je budak tu nk bekasih sayang...maybe kurang kasih sayang bapak sebelum ni ke...tk suka caprice tpi kesian budak sekecik tu kena attack...main kepala kurang ajar? bukannya die pegi sepuk kepala bapak tiri die..
Quote trexxxxxi 18-11-2021 12:03 PM
Takdan dan Sepol nak post thread sampai typo Daay

More threads about them pls
Acik2 porem mesti syok sebab binik heols macam binik abejo suka fame
Quote chekacheku 18-11-2021 12:05 PM
Cute je ank dia..tu cara deme berkasih sayang..bia je lah
Quote mamajawie 18-11-2021 12:36 PM
teringat kat minik si rahimok terpaling tu..x padan bapak kandung ada tapi sampai ke sudah dok cakap rahimok tu bapak dia..
Quote damian_lee 18-11-2021 12:57 PM
oh dah kawin
dah lama dah xfollow
Quote Samerosie 18-11-2021 01:17 PM
hopefully bila dah ada anak sendiri, still treat anak tiri dgn baik ye.  Jgn esok dah ada anak sendiri, mula la ungkit segalanya pasal anak tiri.  Based on true story kenalan rapat.
Quote sitisitu25 18-11-2021 01:20 PM
aku nmpk mcm xmanis..selaku aku pun remarried and anak2 aku pun rapat dgn bapa tiri..tp xde la smpi dipanjatnya bahu..lg2 perempuan..aku yg anak2 semua boys ni pun rs xmanis..tah la..
Quote Cekgushilla 18-11-2021 01:20 PM
dudaberhias replied at 18-11-2021 11:41 AM
baik betul anak caprice tolong buat rawatan kepada kepala ayahnya supaya boleh tumbuh rambut tanpa p ...

Hahahahahahah tak pernah mengecewakan
Quote tipah89 18-11-2021 01:23 PM
uli kepala ponnn nak jadi thread.
Quote adeqbun 18-11-2021 01:36 PM
aku rs lebih pade xde adab...main kepala is a big NO la..
Quote LadyCarefree 18-11-2021 01:44 PM
Kalau budak kecik lagi ok tp ni dah besar.
Quote batmana 18-11-2021 01:49 PM
woiit..dh besar, main kepala pak
kalu baby lagi tu mmgla xpe
Quote helicornia 18-11-2021 01:49 PM
Aku tengok muka caprice tu mcm tk rela je hahaha yo la baru kawin terpaksa pun jd rela. So tunggu dulu nk komen
Quote makton 18-11-2021 01:57 PM
muka caprice pun mcm malas melayan.. hmm udah dpt maknya, anak tiri pun dia dah tak pedulikkk
Quote KamikuP 18-11-2021 02:28 PM
Aku panatnag kalau anak aku main kepala..
Ni topi nasik ni mcm terpaksa jer merelakan kepalanya di mainkan oleh anak tiri jahh

Lihat semua komen(75)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 03:28 AM GMT+8 , Processed in 0.117477 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top