CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 6437|Reply: 75

Manjanya, Anak Tiri Duduk Di Bahu Dan Uli-Uli Kepala Caprice

  [Copy link]
Post time 18-11-2021 11:38 AM | Show all posts |Read mode
Manis sungguh bila Farra Inalis mengaku dia jatuh cinta dengan Caprice sebab sangat suaminya itu sangat penyayang terhadap anaknya perempuannya.


Di Instagram, Farra ada memuat naik video anaknya sedang bermanja dengan Caprice.


Foto: IG






Memang terbukti dua beranak tersebut sangat mesra.


Diuli-uli kepala daddynya. Sweet kan?


"Daddy tengah kerje dia kacau," tulisnya sebagai kapsyen.




  



Menjengah ke ruangan komen, ramai yang terharu melihat kemesraan Caprice dan Aleesya.


Namun ada juga yang kurang senang. Kurang ajar dan tak beradab katanya.




  



  



Tak mengapalah Daddy pun rela kan? Asal bahagia. Tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 11:41 AM | Show all posts
baik betul anak caprice tolong buat rawatan kepada kepala ayahnya supaya boleh tumbuh rambut tanpa penat2 pergi yun nam hair care..

jangan lupa titik castor oil dan sapu2...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 11:43 AM | Show all posts
hoii jgn main kepala
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 11:44 AM | Show all posts
yo la tu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 11:52 AM | Show all posts
Entahlah aku xberkenan kalau anak duduk atas bahu main kepala pak.  Bagi org lain maybe biasa2... eh entahlah... hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 11:56 AM | Show all posts
kenapa aku rasa normal je budak tu nk bekasih sayang...maybe kurang kasih sayang bapak sebelum ni ke...tk suka caprice tpi kesian budak sekecik tu kena attack...main kepala kurang ajar? bukannya die pegi sepuk kepala bapak tiri die..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Takdan dan Sepol nak post thread sampai typo Daay

More threads about them pls
Acik2 porem mesti syok sebab binik heols macam binik abejo suka fame
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Cute je ank dia..tu cara deme berkasih sayang..bia je lah
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 12:36 PM | Show all posts
teringat kat minik si rahimok terpaling tu..x padan bapak kandung ada tapi sampai ke sudah dok cakap rahimok tu bapak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
oh dah kawin
dah lama dah xfollow
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 01:17 PM | Show all posts
hopefully bila dah ada anak sendiri, still treat anak tiri dgn baik ye.  Jgn esok dah ada anak sendiri, mula la ungkit segalanya pasal anak tiri.  Based on true story kenalan rapat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
aku nmpk mcm xmanis..selaku aku pun remarried and anak2 aku pun rapat dgn bapa tiri..tp xde la smpi dipanjatnya bahu..lg2 perempuan..aku yg anak2 semua boys ni pun rs xmanis..tah la..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 18-11-2021 11:41 AM
baik betul anak caprice tolong buat rawatan kepada kepala ayahnya supaya boleh tumbuh rambut tanpa p ...

Hahahahahahah tak pernah mengecewakan
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 01:23 PM | Show all posts
uli kepala ponnn nak jadi thread.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 01:36 PM | Show all posts
aku rs lebih pade xde adab...main kepala is a big NO la..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau budak kecik lagi ok tp ni dah besar.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 01:49 PM | Show all posts
woiit..dh besar, main kepala pak
kalu baby lagi tu mmgla xpe
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tengok muka caprice tu mcm tk rela je hahaha yo la baru kawin terpaksa pun jd rela. So tunggu dulu nk komen
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 01:57 PM | Show all posts
muka caprice pun mcm malas melayan.. hmm udah dpt maknya, anak tiri pun dia dah tak pedulikkk
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 02:28 PM | Show all posts
Aku panatnag kalau anak aku main kepala..
Ni topi nasik ni mcm terpaksa jer merelakan kepalanya di mainkan oleh anak tiri jahh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 04:55 PM GMT+8 , Processed in 0.086160 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list