CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

Tak Kering Gusi Dengan Filem Spy

2-6-2015 10:52 AM| Diterbitkan: CMFreporter2| Dilihat: 1966| Komen: 5

Description: Bersedia untuk sakit perut dan tak kering gusi dengan filem hebat ini, Spy..
Oleh: CMFreporter2

Stress dan penat bekerja? Apa kata anda luangkan masa untuk menonton filem yang satu ini, Spy.


Kombinasi genre komedi dan aksi pasti membuatkan anda tidak kering gusi dengan watak yang ditonjolkan oleh Melissa McCarthy. Ditambah dengan aksi-aksi yang mencemaskan, kadang kala membuatkan jantung berdegup kencang!


Siapa menyangka watak wanita bertubuh gempal boleh menjadi seorang 'spy' yang bukan sahaja menumpaskan pasukan pengganas antarabangsa, malah menyelamatkan dunia!

Gabungan lakonan antara Melissa, Jason Statham dan Jude Law menyaksikan keserasian yang sangat sempurna. Apabila seorang rakan sekerja menyimpan perasaan pada mentornya! Dia sanggup melakukan apa sahaja!


Trailer yang pasti menambat hati anda untuk ke panggung hari ini juga!

Jangan lupa menyaksikan SPY yang sedang rancak ditayangkan di pawagam!

Cari Infonet memberikan 4.5 bintang untuk filem ini! - Cari Infonet
3

Bagus
3

Marah
7

Terkejut
6

Sedih
13

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (52 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote helmeita 3-6-2015 12:05 PM
ha ha ha tak perasaaaaannnnn leeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Quote giyomi 3-6-2015 12:02 PM
helmeita: best ke>????? dah keluar panggung ker??
Kan kat bawah tu dah tulis JUNE 5
Quote amersudahbesar 3-6-2015 11:38 AM
setuju !
Quote helmeita 3-6-2015 10:05 AM
best ke>????? dah keluar panggung ker??
Quote amersudahbesar 2-6-2015 11:28 AM
lama x tgk bnde lawak smpai aku ase nk nagis hahaha

Lihat semua komen(5)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 10:56 PM GMT+8 , Processed in 0.069996 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top