CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Bruce Jenner: Berubah Dari Lelaki Kepada Wanita!

2-6-2015 09:08 AM| Diterbitkan: CMFreporter2| Dilihat: 25260| Komen: 104

Description: Membuat kemunculan pertama sebagai wanita, Bruce Jenner mencetuskan banyak reaksi di media massa!
Oleh: CMFreporter2

Lihatlah! Pemenang pingat emas Olimpik ini, Bruce Jenner sudah transform dirinya 100% kepada wanita!


Bekas bapa tiri Kim Kardashian ini bukan sahaja tampil begitu seksi dan yakin, malah penampilannya diangkat khas sebagai cover Vanity Fair.

Dengan nama baharunya, "panggil saya Caitlyn.." ujar atlet ini. 


Wajahnya kini terpampang di semua media massa sejak Bruce mengumumkan penampilan terbaharunya itu melalui laman sosial, Twitter. Malahan, penampilannya itu turut mendapat reaksi yang bagaikan letusan gunung berapi.
Masakan tidak, ia turut mendapat perhatian Presiden Obama yang memuji Bruce kerana berani berkongsi diri dan kisahnya pada orang ramai. 



Kalau di luar negara selebriti boleh menampilkan imej berani, kami di Cari Infonet mengharapkan selebriti di Malaysia juga berani untuk tampil namun dengan versi yang lebih positif dan ke arah kebaikan. - CARI Infonet

Sumber: STLToday






12

Bagus
20

Marah
14

Terkejut
14

Sedih
21

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (94 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lolali 2-6-2015 09:00 AM
oh my.....
Quote mokcikKSKB 2-6-2015 09:08 AM
Edited by mokcikKSKB at 2-6-2015 09:10 AM

Call me caitlyn uolssss...after mekap berkati2 akhirnya u look stunning bruce..erk..caitlyn...bukan kaitlyn okeh!!
Quote merrissa 2-6-2015 09:21 AM
ramping nya perut....kaya mampu la suntik besar kecik sana sini....kihkihkihkih

macam citer glee lak...cume pompuan tuh tuka jadi laki, ni laki jadi pompuan
Quote dubuk 2-6-2015 09:21 AM
bru jenner orang tua rupanya
Quote alieyrina 2-6-2015 09:27 AM
Edited by alieyrina at 2-6-2015 09:32 AM

Aku xleh hadam kes ni..kesian kendall n kylie...tp knowing depa memg family yg open so xdak problem la kut  
bye2 bruce ...hellllo caitlyn  
Quote lizaluvliz 2-6-2015 09:36 AM
hakak x kisah ..tp kesian kt anak2 dia...
nk panggil daddy ke mummy
Quote miabebe 2-6-2015 09:43 AM
What the......???

Apekehe jantan neh..gender confused to da max
Quote zuliana29 2-6-2015 10:03 AM
tu la nk tye td.. agak2 anak panggil mummy ke daddy... huhuuu... suka tgk bruce ngan anak2 dia..
Quote LipasComel 2-6-2015 10:39 AM
pandai pilih nama
Quote fifie_olin 2-6-2015 11:15 AM
dia belakon cite ape ye...jenuh aku nk igt blk citer tu...
x sangka plk nk pmpn...
dh jd pmpn nmpk muda blk ....ms lelaki kedut bersepah2 kot
Quote bazinga 2-6-2015 12:09 PM
Sekali imbas aku tgk mula2 cover ni,, aku ingtkan pompuan.
Sudah jd cantik bruce
Quote nicuya 2-6-2015 01:32 PM
mcm janice dickinson
Quote meiya_loya 2-6-2015 03:00 PM
perghh....boobs. sejak biler ade boobs neh.. last time tgk leper lagi.
Quote cmf_blingblings 2-6-2015 04:02 PM
kepit jangan tak kepit
Quote sweetgirl 2-6-2015 04:13 PM
Quote sweetgirl 2-6-2015 04:15 PM


sebelum bertukar jd gegel
Quote sweetgirl 2-6-2015 04:18 PM
Quote sweetgirl 2-6-2015 04:19 PM
Quote sweetgirl 2-6-2015 04:24 PM

Lihat semua komen(104)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 11:53 AM GMT+8 , Processed in 0.091178 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top