CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Jumpa Tikus Hidup Dalam Bungkusan Roti

17-4-2015 10:11 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 7071| Komen: 28

Description: Menurut Dailymail, Andrew Odell Berkongsi Penemuan Berkenaan Di Laman Mikro Twitter Dengan Harapan Dapat Menarik Perhatian Pengurusan Kedai @Aldiuk.
Jumpa tikus hidup dalam bungkusan roti


MILTON KEYNES - BRITAIN. Seorang pelanggan sebuah kedai terkejut apabila mendapati terdapat seekor tikus yang masih hidup di dalam bungkusan roti yang dibelinya, Selasa lepas.

Menurut Dailymail, Andrew Odell berkongsi penemuan berkenaan di laman mikro Twitter dengan harapan dapat menarik perhatian pengurusan kedai @AldiUK.

"Ini kali pertama dan terakhir saya membeli di kedai anda," kata Odell di laman Twitternya.

Jurucakap Aldi hari ini memberitahu mereka sedang menyiasat perkara berkenaan.

8

Bagus
3

Marah
13

Terkejut
12

Sedih
8

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (48 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bangcak 16-4-2015 09:47 PM
sib baik dia twit kat britain.
kalu kat sini komfom kene tangkap dgn ketua twitter
Quote sgbuloh 16-4-2015 10:21 PM
macam tak masuk akal je
Quote bellaa 16-4-2015 10:23 PM
ratatouille nih..

Kaler pon sama..
Quote Chekti 16-4-2015 10:23 PM
Xkan beli x tengok dlu..kot2 tikus dalam kereta die...
Quote EJALTI 16-4-2015 10:26 PM
Chekti replied at 16-4-2015 10:23 PM
Xkan beli x tengok dlu..kot2 tikus dalam kereta die...

Tu la pasal uols.....

Masa beli/ambik.....masa bayar.....tak kan la tak perasan tikus sebesar alam tuh...
Quote ice_sky92 16-4-2015 10:32 PM
Takkan la masa beli tak perasan
Quote kemaruk 16-4-2015 10:33 PM
EJALTI replied at 16-4-2015 10:26 PM
Tu la pasal uols.....

Masa beli/ambik.....masa bayar.....tak kan la tak perasan tikus sebesar a ...

alaaaa

mungkin waktu dekat pasaraya, masih telur lagi

jadi tak perasan sebab telur tikus tu tersepit di celah2 roti

dalam kereta, telur tu menetas, lalu keluar la tikus ni

benda camtu pon taktau ke
Quote EJALTI 16-4-2015 10:37 PM
kemaruk replied at 16-4-2015 10:33 PM
alaaaa

mungkin waktu dekat pasaraya, masih telur lagi

Tak terpikir pun macam tuh uols......
Quote skippy 16-4-2015 10:47 PM
kemaruk replied at 16-4-2015 10:33 PM
alaaaa

mungkin waktu dekat pasaraya, masih telur lagi

ehhhhhhhh tikus bertelur kaaaaa
Quote kemaruk 16-4-2015 10:47 PM
EJALTI replied at 16-4-2015 10:37 PM
Tak terpikir pun macam tuh uols......


Quote kemaruk 16-4-2015 10:49 PM
skippy replied at 16-4-2015 10:47 PM
ehhhhhhhh tikus bertelur kaaaaa

abis, ni ape?

telur masih belum keluar dari badan


Quote EJALTI 16-4-2015 10:54 PM

Cute plak tikus tuh uols.....
Quote kemaruk 16-4-2015 10:57 PM
EJALTI replied at 16-4-2015 10:54 PM
Cute plak tikus tuh uols.....


Quote skippy 16-4-2015 11:02 PM
kemaruk replied at 16-4-2015 10:49 PM
abis, ni ape?

telur masih belum keluar dari badan

hahaha gigih ko mencari gambar telur tu yer
Quote dani-rox 16-4-2015 11:04 PM
Menurut Dailymail, Andrew Odell berkongsi penemuan berkenaan di laman mikro Twitter dengan harapan dapat menarik perhatian pengurusan kedai @AldiUK.


Kalau media barat, terang2an bg tahu nama kedai/premis.
kat msia, pandai2lah rakyat berteka teki.
Quote lavaparia 16-4-2015 11:07 PM
wa bukan apa

wa geli tengok roti tu

sama geli nak duduk sebelah bangla dalam komuter
Quote pinksarah 16-4-2015 11:23 PM
ALDI ni tmpt grocer,pembeli pon jenis org2 susah kebanyakkan nya..

Mmg murah lah klu nak banding dgn waitrose..

Quote CrowneGlory 16-4-2015 11:33 PM
Nasib baik kat msia hbs teruk pun anak lipas... Syukur
Quote FOTHER-MUCKER 16-4-2015 11:35 PM
pinksarah replied at 16-4-2015 11:23 PM
ALDI ni tmpt grocer,pembeli pon jenis org2 susah kebanyakkan nya..

Mmg murah lah klu nak banding  ...

Tempat pprt shopping je tu.

Itu mouse memang cute dan tak mengerikan. Tapi kalau rat aku tengok pun geli.

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 05:11 AM GMT+8 , Processed in 0.065617 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top