CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Ladylista Cinta & Perhubungan Lihat artikel

Tak Percaya Pada Hubungan,Sanggup Bayar Lelaki Yang Buatnya Mengandung

23-3-2015 03:14 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 2202| Komen: 4

Description: menganggap daripada membazir masa dalam perhubungan yang dianggap tidak ke mana baik dia membayar lelaki yang mampu memberikannya bayi
LadyLista - Adelina Albu, 25 menganggap daripada membazir masa dalam perhubungan yang dianggap tidak ke mana baik dia membayar lelaki yang mampu memberikannya bayi dengan harga  £350 atau pun kira-kira RM2 ribu.


Sebagai seorang yang tidak percaya kepada hubungan, Adelina mengiklankan tawaran tersebut didalam laman Facebooknya beserta dengan tuntutan hak anaknya diberikan sepenuhnya kepadanya.

Dia didakwa tidak berminat menjalinkan mana-mana hubungan dengan seorang yang bernama suami mahupun teman lelaki. 

Sebabnya mudah: Kerana mereka tidak matang.

Dalam laman facebooknya dia menulis :'Meeting men is not a problem. Meeting one who wants a baby is."
(Bertemu lelaki itu bukan masalahnya. Bertemu lelaki yang mahukan anak, itulah masalahnya.)


"Jadi, dari membazir masa pada hubungan yang tak kemana, ada baiknya saya membayar untuk mendapatkan bayi.

"Untuk £350, lelaki tersebut boleh bergembira, sementara saya mendapat anak."





Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote krustykrab 24-3-2015 12:29 PM
suh je la org derma sperm...tak yah susah2 ko  nak ngesek dgn jantan tak guno tu
Quote crazecousa 24-3-2015 10:17 AM
muka macam ni sapa xnak?
Quote khailya 23-3-2015 05:13 PM
mcm cantikkk jer....
Quote MellyNad 23-3-2015 05:03 PM
muka comel.. tentu tentulah ramai yang berebut..

Lihat semua komen(4)

Sub-category


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 04:41 AM GMT+8 , Processed in 0.047244 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top