CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Siapa Penyanyi Lelaki Pernah Jatuh Sakit, Tak Insaf Hantar Mesej Lucah?

7-10-2021 11:14 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 12990| Komen: 92|Original author: Oleh: LilRose

Description: Menerusi laporan Murai hari ini, difahamkan seorang pembaca mendedahkan diganggu penyanyi lelaki yang mengirim pesanan berbaur lucah.
Menerusi laporan Murai hari ini, difahamkan seorang pembaca mendedahkan diganggu penyanyi lelaki yang mengirim pesanan berbaur lucah.

Berdasarkan tangkap layar diberikan kepada Murai, penyanyi berkenaan membalas hantaran di Instastory netizen berkenaan dengan bertanyakan mengenai foto makanan yang dimuat naiknya di platform itu.


Gambar hiasan

Kedengaran agak menjijikkan apabila dia menyamakan gambaran ???sedap???pada gambar makanan itu dengan tubuh badan netizen terbabit.

Menurutnya, ia bukan kali pertama penyanyi itu berkelakuan tidak senonoh sedemikian.

Dedahnya, dia pernah melakukan perkara sama beberapa tahun sebelum ini.

Katanya, dia tidak menyangkan penyanyi itu masih tidak insaf memandangkan dia sebelum ini dikhabarkan jatuh sakit hingga hampir maut.


Gambar hiasan

"Malah, kononnya sebelum ini dia pernah berkata ingin kembali ke pangkal jalan namun masih lagi bersikap sedemkian.

"Sekadar info, penyanyi ini pernah popular suatu ketika dahulu dengan sebuah single hits yang kini masih menjadi siulan ramai," antara petikan laporan di laman Murai.

Siapakah penyanyi lelaki yang pernah sakit sampai hampir maut itu? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mini.Me 7-10-2021 11:20 PM
Awal pulak masuk...park...nak p gugel sat penyanyi mane
Quote missHaidiD 7-10-2021 11:21 PM
Sapa pulak retis sangap  ni
Quote libertygirl 7-10-2021 11:22 PM
Hmmm…esok masuk lagi nak baca jawapan
Quote None68 7-10-2021 11:40 PM
Alaaa saper plak tu
Quote Revolver 7-10-2021 11:42 PM
One hit wonder je ke? Mmg x kenal la
Dah pernah sakit pun x insaf2 lg...
Quote VirginLady 8-10-2021 12:01 AM
ngaper gambar hiasan kedua tu macam hael?

tp obviously bukan dia lah
Quote KelisaOren 8-10-2021 12:01 AM
Yg sakit teruk baru2 ni fz je setau iols
Quote hinata_holic 8-10-2021 12:03 AM
KelisaOren: Yg sakit teruk baru2 ni fz je setau iols

Kannn i pon terspeku name yg samee
Quote Dahlia.Julia 8-10-2021 12:09 AM
Err.. Takkan la fz ituu. Dah sakit teruk kan hari tu
Quote Dahlia.Julia 8-10-2021 12:11 AM
Mula2 baca tajuk tadi aku terpikir nd brnadee.. Jahatnya aku berlintasan buruk terhadap beliau
Quote trexxxxxi 8-10-2021 12:17 AM
Clue kena cobid kah?
Eh heshe tu ai tot heshe gayah?

Quote Acikgomen 8-10-2021 12:29 AM
KelisaOren replied at 8-10-2021 12:01 AM
Yg sakit teruk baru2 ni fz je setau iols

Tapi heshe ada ke lagu yg menjadi siulan sehingga kini
Quote FrikoE 8-10-2021 12:53 AM
Tak kan Mus..
Quote SpyLeman 8-10-2021 01:01 AM
Acikgomen replied at 8-10-2021 12:29 AM
Tapi heshe ada ke lagu yg menjadi siulan sehingga kini

Siapakah FZ ittewww
Quote jayjazz 8-10-2021 01:01 AM
macam fz jer....menjurus ke dia jer
Quote jargon 8-10-2021 01:41 AM
Handi berrnandiieee kahh?
Quote Manjalalu 8-10-2021 02:04 AM
Siapakahh...
Quote KelisaOren 8-10-2021 03:12 AM
Acikgomen replied at 8-10-2021 12:29 AM
Tapi heshe ada ke lagu yg menjadi siulan sehingga kini

Lagu tidak kesampaian cinta kita tu acik....tajuk apa pun iols lupa dah haha
Quote apedehal 8-10-2021 03:16 AM
Fz anta mesej lucah kat pempuan ka?i tot he's bengkang bengkok

Lihat semua komen(92)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 09:07 AM GMT+8 , Processed in 0.132590 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top