CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Kongsi Gambar Ulang Tahun Perkahwinan, Netizen Kagum Wajah Sofea Jane Kekal Muda

10-9-2020 04:28 PM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 49515| Komen: 172|Original author: Oleh: rikuren

Description: Kongsi Gambar Rai Ulangtahun Perkahwinan, Netizen Kagum Wajah Sofea Jane Kekal Muda


Sudah lama tidak mendengar khabar berita pelakon jelita dan sensasi 90-an Sofia Jane Hashim, 48, di dada akhbar atau media sosial.  

Namun, baru-baru ini Sofia berkongsi foto dirinya bersama suami sempena ulang tahun perkahwinannya ke-25. 


Kredit Foto - Twitter Sofea Jane

"Jubli Perak," catat pelakon filem Mira Edora itu di Twitter dengan beberapa foto bersama Datuk Meor Zain Azman waktu majlis pernikahan hingga kini.



Hantarannya itu disukai lebih 16,000 dan dikongsi lebih 4,500 pengguna Twitter. 

Warga maya kagum dengan kejelitaan wanita kacukan Inggeris-Melayu kelahiran London yang kelihatan seperti tidak dimamah usia. 


Kredit foto: Twitter Sofia Jane @MemHanyut

Untuk info, Sofia Jane berkahwin pada 1995 dan dikurniakan empat cahaya mata. Artis paling popular 1993 itu turut terkenal dengan filem Harry Boy, Kekasih Awal dan Akhir, Perempuan, Isteri dan... serta Sayang Salmah.

Memang kekal muda dan jelita. Selamat Ulang tahun Perkahwinan yang ke 25 Sofea Jane. - CARI
4

Bagus
5

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
4

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (23 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • loladaily

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zulka 10-9-2020 04:35 PM
wow..masih cantik, dulu minat gila dgn dia ni haha
Quote bondeh 10-9-2020 04:36 PM
Sheolls lebih manis daripada anaknya Arissa dah macam bibior Donatella Versace...
Quote bambimo 10-9-2020 04:50 PM
Ooo I ingt anak dia 3 perempuan sja
Rupanya empat yg sorang tu girl ke boy?
Pernah brtembung dgn dia dkt IKEA lawa sgt even be rambut pendek petite je org nya
Quote addamnor 10-9-2020 04:56 PM
Diana Daniel ada rupa & gaya beliau. Macam re incarnation of her pun ada..
Quote Analisaxx 10-9-2020 05:04 PM
Masih cantik dan maintain je macam dulu2
Quote beni_nikaido 10-9-2020 05:04 PM
lawonye acik ni....
Quote arffa 10-9-2020 05:06 PM
bambimo replied at 10-9-2020 04:50 PM
Ooo I ingt anak dia 3 perempuan sja
Rupanya empat yg sorang tu girl ke boy?
Pernah brtembung dgn d ...

yang boy meninggal
Quote swateng1 10-9-2020 05:07 PM
lawanyaaa sofea jane ni
Quote BoongaKertas 10-9-2020 05:08 PM
lawanya alahai wanita ni. so anggun!
Quote seri_mawr 10-9-2020 05:10 PM
Edited by seri_mawr at 18-5-2021 12:31 PM

"Jubli Perak," catat pelakon filem Mira Edora itu di Twitter dengan beberapa foto bersama Datuk Meor Zain Azman waktu majlis pernikahan hingga kini.

dia ni ada berlakon mira edora ke..?
mira edora tu bukan ke julia rais...


ni sofea jane...perempuan isteri dan ..........
edited:

oh dia yang cari contact lense....pelakon tambahan..huhuhu
Quote Tudungpink 10-9-2020 05:11 PM
Lawanya dia ni..
Quote imanjannah 10-9-2020 05:11 PM
cantik sangat orangnya
Quote kristalbaby000 10-9-2020 05:12 PM
happy anniversary kak... u have a nice family... lama x jumpa adik kak... hope kak sekeluarga dlm lindungan Allah selalu. aamin
Quote mamapea 10-9-2020 05:15 PM
thn 90an dulu sofea jane pernah berlakon kt rumah sedara aku...mmg cantik sgt2...
slalu jumpa dia kt klcc bw anak jln2...mmg x sombong la...
Quote jijilaaa 10-9-2020 05:15 PM
dia kawen sekali je ke? wow dah la cantik..pandai jaga rumahtangga. slalu retis dah cantik..dah popular bertukar2 suami
Quote exclusive_vvip 10-9-2020 05:15 PM
Zaman dia tgh popular dulu, ada dia tunjuk gmbar dia masa umo 13..posing kat sekolah pakai uniform sekolah..time tu pun dah cantik..membawa smpi ke tua cantiknya tu..dlm citer PGL je dia x berapa lawa sbb rambut palsu pelik..hihi
Quote ezzre 10-9-2020 05:16 PM
dia ni kekal cantek tanpa cucuk2 kann..lawa betul.diana danielle ada sikit iras dia..
Quote apedehal 10-9-2020 05:19 PM
seri_mawr replied at 10-9-2020 05:10 PM
"Jubli Perak," catat pelakon filem Mira Edora itu di Twitter dengan beberapa foto bersama Datuk Meor ...

ada...kwn mira
Quote umbut 10-9-2020 05:19 PM
Itulah untungnya org cantik tangkap lelaki kaya... dok umah jadi mem besar.... gunakanlah kecantikan tu tangkap org kaya... senang hidup

Lihat semua komen(172)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 02:04 PM GMT+8 , Processed in 0.085377 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top