CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Sebab Ko Gemok..." - Pelawak Mana Body Shaming Shiqin Kamal?

10-9-2020 04:55 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 32419| Komen: 120

Description: Shiqin Kamal kesal dengan cara seorang pelawak bergurau tidak kena tempat yang didakwanya melakukan 'body shaming'.
Shiqin Kamal kesal dengan cara seorang pelawak bergurau tidak kena tempat yang didakwanya melakukan 'body shaming'.

Pelakon drama Degup Cinta itu mendedahkan perkara itu bersama tangkap layar perbualan dengan pelawak terbabit di Instastorynya.


Contoh artis Malaysia yang suka body shaming, katanya.


Kredit foto: IG Shiqin

"Jangan risau, aku tak emo pun. Cuma aku rasa nak kenalkan kau dekat peminat aku dan hargai usaha kau selama ini," tulisnya.

Justeru, Shiqin memberi amaran kepada sesiapa yang mengirim mesej sedemikian kepadanya, dia tidak teragak-agak mendedahkan identiti individu terbabit.


Kredit foto: IG/Gempak


"Ada je yang terkenal, dah kahwin pun sibuk dengan saiz badan saya. Tak faham dah ada isteri, tapi sibuk nak komen saiz badan perempuan lain," ujarnya.



Tegasnya, individu bersikap sedemikian sangat menjengkelkan padanya. - CARI
3

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (16 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • marigold90

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Orix 10-9-2020 04:59 PM
sapa? amirrajalawak? xkan  la...... dia kalo lari pun selangkah brp cm je
Quote BoongaKertas 10-9-2020 05:10 PM
kenapa iols rasa cara retis laki tu mcm saja nak pancing perhatian syikin ni sbnrnye? hmm..
Quote mizruncing 10-9-2020 05:17 PM
erkkkk amir raja lawak ke???
Quote jijilaaa 10-9-2020 05:17 PM
lah mula2 gelak ahahahah lepastu sentap. ni amirrajalawak kena buat PC mintak maaf kat semua org gemuk ke apa ni?
Quote beni_nikaido 10-9-2020 05:20 PM
adakah pelawak tu sekadar bergurau sahaja?
sbb minah ni bukan gemuk pun
Beni dengan kawan2 slalu gurau " tepi la gemuk" walhal kami idok la gemuk pun
Quote kechikchomel 10-9-2020 05:23 PM
Dorg ni rapat ke? Iolss klu kawan2 rapat gurau2 ckp iolss gemuk iolss ok je.
Kalau yg tak rapat tu yg mcm 'pehal ko ni?'
Quote AyaqMeloSuam 10-9-2020 05:26 PM
kaki sentapkahhh? Mcm dm tu biasa2 jer antara kwn2..
Quote jane_hopper 10-9-2020 05:27 PM
Ntah la, zaman skrg ni dh x bole gurau kot
Quote TomyamPuteh 10-9-2020 05:39 PM
Mana gemok? Sape gemok? Mana? Mana?
Quote KIM.K 10-9-2020 05:43 PM
Athletic, mana dia tak marah usik gemuk
Quote Mfzg89 10-9-2020 05:58 PM
Trik lama..diri dah laku saja create fake news petik nama org
Quote Mfzg89 10-9-2020 05:58 PM
Trik lama..diri dah laku saja create fake news petik nama org
Quote Mfzg89 10-9-2020 05:58 PM
Trik lama..diri dah laku saja create fake news petik nama org
Quote claudya 10-9-2020 06:02 PM
bukan amir la.. orang lain.
Quote prettyuglybabe 10-9-2020 06:09 PM
borak-borak dok gurau private dengan dia pastu ko gi sebar kat semua..
ko pun sama je bangang..
kalau tak puas hati, settle je la dengan kawan ko tu..
lain la kalau dia komen public ke apa..
Quote knnk 10-9-2020 06:14 PM
Baru google tadi, cantik je dia.
Tak gemok pun cuma dia jenis heavy top. Okay je tengok.
Quote Kurex 10-9-2020 06:56 PM
Lantak kau la, bukan ada sumbangan utk Malaysia pun
Quote giyomi 10-9-2020 06:58 PM
klu akak tak kisah pon org kata gemok sebab mmg akak gemok. akak gemok sebab makan dr duit titik peluh aku sendiri bukan duit rasuah atau curian, so ybotha
Quote unguaurora 10-9-2020 07:01 PM
Saje je kan nak viral padahal xde apa pun..

Lihat semua komen(120)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2021 05:04 PM GMT+8 , Processed in 0.088601 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top