CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Tangan Berbalut, Aqeef Anaqi Jadi 'Super Gecko'?

1-9-2020 11:02 AM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 7442| Komen: 35|Original author: Oleh: kp5x

Description: Aqeef Anaqi Jadi 'Super Gecko'?Aqeef Anaqi, 2 anak kepada pasangan pelakon Amar Bahrin dan Amyra Rosli baru-baru ini terpaksa 'disimen' tangan kirinya selama tiga hari akibat terseliuh.Amar berkata in ...

Kredit foto : Instagram Aqeef Anaqi, pjmaskstoy.net

Aqeef Anaqi, 2, anak kepada pasangan pelakon Amar Bahrin dan Amyra Rosli baru-baru ini terpaksa 'disimen' tangan kirinya akibat terseliuh.

Kata aktor itu, insiden berkenaan berlaku ketika isterinya, Amyra mahu memberi makan kepada Aqeef. Ketika Amyra memegang tangannya, Aqeef dikatakan telah melepaskan badannya.

"Kami terus bawa ke hospital dan kena tahan. Doktor kata tak teruk sangat. Cuma kena 'plaster cast'. Biasalah hero kan. Sekarang dia sudah kembali melompat dengan tangan berbalut itu," kata Amar ketika dihubungi Harian Metro.

Menerusi video yang dimuat naik di laman Instagramnya, Aqeef yang diusik sama dengan karakter 'Super Gecko' Shield' masih lagi mampu tersenyum walaupun dengan tangan berplaster.




Kredit foto : Harian Metro
Kredit foto : Harian Metro

Semoga Anaqi cepat sembuh. - CARI 
1

Bagus

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote husna_amal 1-9-2020 12:57 PM
Semoga cepat sembuh hero kecik ni.
Quote wickedwisdom 1-9-2020 01:03 PM
alalal si comey gecko
Quote JiEunTak 1-9-2020 01:06 PM
comei2 anak depa nih...
gws Super Gecko
Quote RatuDunia94 1-9-2020 01:14 PM
Masa kecik2 mcm muka tikus.. dh besar sikit dh hilang rupa tikus tu..
Quote kambinggila 1-9-2020 01:16 PM
wow prince court tu.. have have
Quote dudaberhias 1-9-2020 01:47 PM
kesiannya... comel plak tu...
Quote Nana_Man 1-9-2020 02:12 PM
I prefer this boy dari anak kekrul tu. Gws aqeef.
Quote mizruncing 1-9-2020 02:30 PM
anak theyols ni good looking btol. hensem n cute sangat
Quote TomyamPuteh 1-9-2020 03:44 PM
Anaqi yg super comel. Maknya plak super cantikbapaknya aku x nk komen
Quote imanjannah 1-9-2020 03:47 PM
semoga cepat sembuh
Quote sukacactus 1-9-2020 04:14 PM
TomyamPuteh replied at 1-9-2020 03:44 PM
Anaqi yg super comel. Maknya plak super cantikbapaknya aku x nk komen

Kannn
Xdinafikan maknya cantik sgt
Bapaknya hurrrmmm....
Quote makton 1-9-2020 04:14 PM
TomyamPuteh replied at 1-9-2020 03:44 PM
Anaqi yg super comel. Maknya plak super cantikbapaknya aku x nk komen

tp anaqi ikut muka bapak, harus la kena komen skali
Quote CikDaNdeLi0n 1-9-2020 04:25 PM
Iols ada kwn yg kira sedara bapak Amyra kat Ganu. Muka anak2 amyra nih sama dgn belah sana. Ada yg seiras nau dgn Anaqi nih tp bdk tu umo few years older than Anaqi.
Quote anony-mous 1-9-2020 04:53 PM
Alahai comel ank depa. Anaqi ni 60% ayah, 40% mak sbb tu shomel. Gabung muka dua2
Quote belilies 1-9-2020 06:15 PM
Yahampun... Iols tatau nak gelak ke hape bila baca part "..ketika dihubungi harian metro.." . Semata2 anak retis jatuh sampai berbalut ko kol nak buat berita. {:nose Apalah value kewartawanan arini
Quote aijinmisaki 1-9-2020 06:50 PM
Walaupun anaqi banyak ikut muka bapak tapi aku rasa besar nanti dia hensem
Quote nazzse 1-9-2020 07:18 PM
TomyamPuteh replied at 1-9-2020 07:44 AM
Anaqi yg super comel. Maknya plak super cantikbapaknya aku x nk komen

Irl amar tu handsome ya..
Uols tu cantik/handsome sangat ke
Quote haruslah 1-9-2020 08:12 PM
Knp ramai kutuk amar ni
Bg i, amar ni ok ler jugak
Gud looking...hmm maybe kpi i x tinggi kot...sejenis sedo dighi
Quote Fettybombom 1-9-2020 08:52 PM
Comey sungguhla anaqi ni

Lihat semua komen(35)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:56 PM GMT+8 , Processed in 0.086027 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top