CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

'Menggeletis Tak Macam Syamel, Ernie' - Ayda, Nabil Dikecam Berpelukan Sebelum Kahwin

1-9-2020 04:37 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 17955| Komen: 64

Description: Sweet betul pasangan romantis Ayda Jebat dan Nabil Mahir berkongsi foto sempena Hari Kebangsaan Malaysia Ke-63.
Sweet betul pasangan romantis Ayda Jebat dan Nabil Mahir berkongsi foto sempena Hari Kebangsaan Malaysia Ke-63.


Kredit foto: IG Ayda


Bagaimanapun, tindakan mereka itu mendapat kritikan ramai kerana memaparkan aksi mesra sebelum sah bergelar suami isteri.

Dalam kemas kini terbaru Nabil, dia memuat naik gambar berpelukan dengan Ayda di hadapan hiasan tanaman berbentuk bendera Malaysia berserta ucapan sempena sambutan hari kemerdekaan.


Kredit foto: IG Nabil

Selain mendakwa perbuatan mesra mereka itu haram, ada juga yang membuat perbandingan dengan hubungan Syamel dan Ernie Zakri yang masih menjada batas.



Kredit foto: IG Nabil

Malah, ada juga mendakwa mereka sebagai artis tidak menunjukkan contoh baik ketika berdepan pandemik Covid-19. - CARI
2

Bagus
3

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote apedehal 1-9-2020 04:44 PM
Gitulahh netizen sebuk halal haram retis...dah pun namanya retis
Quote anony-mous 1-9-2020 04:50 PM
Awww shomel pulak ayda buat rambut mcm tu. suits her well. And nabil pon nampak la wangi sket dlm both gmbar. Kasi la kredit bila kena pd masa
Quote mijot 1-9-2020 04:57 PM
lawa lak rambut AJ..
Quote LindaCat 1-9-2020 04:59 PM
dh mmg dari awal dua ni mmg mengeletis je..yg hadap jugak scroll ig retis buat apo??
Quote lil_honey 1-9-2020 05:01 PM
ayda ni dah makin putih pucat. sheols makan ape
Quote Huwanadam 1-9-2020 05:01 PM
Artis ni tgk sama sekata je putih kulit diorg ni ye
Quote mamapea 1-9-2020 05:08 PM
Huwanadam replied at 1-9-2020 05:01 PM
Artis ni tgk sama sekata je putih kulit diorg ni ye

aku pun baru nk ckp benda yg sama...
Quote Belibis 1-9-2020 05:18 PM
Ya lahhhh..suwit muwit la belum nikah ni.sbb yg haram ni iblis bagi nampak indah,sedap,seronok.
Jangan bila dah halal nanti tak sampai setahun porak peranda.
Quote limaubali007 1-9-2020 05:19 PM
Edited by limaubali007 at 1-9-2020 05:21 PM

Malas lah dgn couple ni.. Nothing special at all.. Terlalu gigih sangat menayang. Good luck je laa.. Next!!..
Quote unguaurora 1-9-2020 05:26 PM
Elok la syamelina dgn ernie tu x mesra2. Hrp2 dh kawin pun x pyh tunjuk mesra sbb x sesuai langsung 2 org tu..
Quote umbut 1-9-2020 05:31 PM
unguaurora replied at 1-9-2020 05:26 PM
Elok la syamelina dgn ernie tu x mesra2. Hrp2 dh kawin pun x pyh tunjuk mesra sbb x sesuai langsung  ...

Kan... baguslah syamel erni x tunjuk mesra... nak termuntah pulak nengok nanti.. cam sarahsoeb
Quote umbut 1-9-2020 05:33 PM
Netz yg komen halal haram bagai ajet2 baik je semua padahal dating2 pegang2.. hipokrit
Quote dekmieDandy 1-9-2020 05:38 PM
cute , si nabil ni apa je job sekarang agaknya? hlive takda dah dia kan
Quote Joysparta 1-9-2020 05:40 PM
Pelok jgn x pelok...
Dah dok serumah kang...jgn rasa panas lak..sorg kesana..sorg ke sinun...
#based on pengalaman & pemerhatian
Quote prettyuglybabe 1-9-2020 05:46 PM
macam ada satu couple ni..
sebelum kawin menggesel melekat..
dapat anak cerai pun tak aman
Quote TomyamPuteh 1-9-2020 05:51 PM
Klau semua dh dpt sblm kawin, lps kawin nnti nk tinggal apa je ye?
Quote 3480 1-9-2020 05:59 PM
Bosan pulak tgk majoriti retis warna kulit sama.. putih pucat
Aku suka kulit tan nabila Amy.. x putih tp cantik bersih
Quote PintuKayu 1-9-2020 06:03 PM
Syamel mcm lg helokkk masa chubby dulu..sbb lani muka dia tirus sikit..
Quote nooriesz 1-9-2020 06:24 PM
sebok je netz ni.. korang nk harap kan ape kt retis korang ni.. lindungan kaabah?? gituu??

Lihat semua komen(64)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 10:13 AM GMT+8 , Processed in 0.117996 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top