CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Bimbang 'Pergi' Dalam Keadaan Tak Aman Dan Kesal, Fynn Jamal Mohon Maaf

3-7-2020 01:51 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8262| Komen: 38

Description: Fynn Jamal yang sering disebut-sebut sejak mengeluarkan kenyataan berhubung isu rogol baru-baru ini, membuat permohonan maaf.
Fynn Jamal yang sering disebut-sebut sejak mengeluarkan kenyataan berhubung isu rogol baru-baru ini, membuat permohonan maaf.



Dalam hantaran di Instagram semalam, Fynn memaklumkan dia akan menjalani prosedur pembuangan sista (cyst).

Berikutan itu, dia tidak bimbang andai ditakdirkan meninggal dunia dalam keadaan tidak aman.

"Saya tidak mahu meninggalkan dunia ini dalam keadaan tidak aman dan kesal. Takut apa yang terbaki menjadi punca tak diterima Allah pula.

"Maaf salah silap dari pihak aku kalau ia tidak selari dengan apa Allah syariatkan. Dan untuk semua yang ada salah dan silap,
jangan serabut-serabut. Dari belah aku - halalan toiyiban," tulisnya.


Kredit foto: IG Fynn


Fynn berkata, dia menyerahkan semuanya kepada Allah. - CARI
1

Bagus
3

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (11 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Fairy88

  • Marah

    Anonymity

  • Acikgomen

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Orix 3-7-2020 02:00 PM
Apa kokping cakap ni sama jah dgan apa lobai cakap. Perempuan xleh pakai perfume wangi2 nnt lelaki naik syahwat. Perempuan xleh mendayu2kan suara nnt lelaki naik syahwat. Perempuan xleh filter cantik2 sbb x bersyukur dgan kurniaan sebenar tuhan / mengubah ciptaan sebenar tuhan jadi lebih cantik, nnt lelaki naik syahwat. Perempuan xleh amek gmbar feeling2 cantik, comel nnt lelaki naik syahwat. Bila lelaki naik syahwat, perempuan kena rogol. Yg bersalah pmpuan
Quote nolya 3-7-2020 02:09 PM
Orix replied at 3-7-2020 02:00 PM
Apa kokping cakap ni sama jah dgan apa lobai cakap. Perempuan xleh pakai perfume wangi2 nnt lelaki n ...

Cuba tanyakan, apakah Tuhan jadikan perempuan semata2 untuk dipersalahkan dan lelaki semua untuk 'yg selalu benar'?  So, apa yg perempuan harus buat?
Quote bluebutter 3-7-2020 02:11 PM
Kenapa pakaian dia dah serupa starwars kenobi?.
Quote cmf_premierleag 3-7-2020 02:16 PM
apsal la korang bagi perhatian kat si kepam nih
si fynn kepam ni sangap attention je
maklumlah semakin sendu
suara sumbang pun ada hati nk menyanyi
Quote umbut 3-7-2020 02:20 PM
Dah kenapa kelubung camtu.. x kepam ke
Quote tagas 3-7-2020 02:28 PM
dah btul la tu apa yg dia ckp

tak perlu apologies

umat islam akhir zaman suma buta mata hati

apa depa taw

Quote Orix 3-7-2020 02:43 PM
nolya replied at 3-7-2020 02:09 PM
Cuba tanyakan, apakah Tuhan jadikan perempuan semata2 untuk dipersalahkan dan lelaki semua untuk ' ...

tanya lah lobai. iols bukan lobai.


Quote Skuau 3-7-2020 03:14 PM
apabila sesama mereka pon..mereka berbalah mengenai agama mereka.
Quote labulaba 3-7-2020 03:17 PM
nabi berhujah dengan kapir dan yahudi pun masing2 nak menang even hujah dah ke laut.

sampai last2 kapir ni mengaku Allah tu tuhan, tapi kalau mereka tak teruskan tradisi nenek moyang, siapa lagi?
Quote dubuk 3-7-2020 03:22 PM
perbuatan kita di dunia.. kau tak boleh jatuh hukumkan..
kita masuk syurga dalam rahmat Allah SWT. fynn jamal kalau terlampau memikir nanti gila isim
Quote EvieWanKenobi 3-7-2020 03:24 PM
sape ajelah yang masih layan dia ni..
Quote awenda507 3-7-2020 04:50 PM
Nanti buat hal lg dia ni. Mmg sejenis attention seekers
Quote arm_band 3-7-2020 04:53 PM
sukurr alhamdulillah (dibaca) fynnnnnn individu moooliaaaaaa
Quote belilies 3-7-2020 05:11 PM
Kalo ko serahkan pada Allah tu ko takkan cakap mcm aritu. Btw, best of lucklah buat surgery. Hopefully ko tak tunggu nak buat surgery baru nak mohon mahap.
Quote chandrahusin 3-7-2020 05:13 PM
overthinking pempuan ni
Nabi pesan bersederhana
Quote Nenasketum 3-7-2020 05:17 PM
Apa motip dia pakai macam ni ek? Kalau bawak keta, jelas ke penglihatan dia?
Quote nolya 3-7-2020 06:49 PM
Orix replied at 3-7-2020 02:43 PM
tanya lah lobai. iols bukan lobai.

I bukan tanya U tapi I minta U tanyakan kpd Fyn soalan yg sama. Cepat no sensitifnya....
Quote inspektoremos21 3-7-2020 07:46 PM
arm_band replied at 3-7-2020 04:53 PM
sukurr alhamdulillah (dibaca) fynnnnnn individu moooliaaaaaa

Lol dibaca Siapa la yang start trend alfatihah (dibaca) ni eh.. mcm takut org tak yakin pulak dgn dia
Quote salamon 3-7-2020 09:54 PM
mohon kalian maafin aja sama kokping iya kan..hahaha

Lihat semua komen(38)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:28 PM GMT+8 , Processed in 0.112129 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top