CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Hawa Rizwana Dimaki Bab* Penyondol Kejar Lelaki?

4-7-2020 10:16 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 16999| Komen: 91

Description: Mungkin dengki apabila nama Hawa Rizwana semakin kerap disebut-sebut membuat seorang pengguna Instagram memaki personaliti televisyen itu menerusi Direct Message (DM).
Kredit foto: IG Hawa


Mungkin dengki apabila nama Hawa Rizwana semakin kerap disebut-sebut membuat seorang pengguna Instagram memaki personaliti televisyen itu menerusi Direct Message (DM).



Namun, Hawa dilihat tenang berdepan situasi itu sambil berseloroh dengan Fedtri Yahya.

Sesuai tak luahan marah dan makian individu berkenaan ditukar dalam bentuk puisi?


Kredit foto: Twitter


Kenapa marah sangat dengan Hawa tu? - CARI

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Normabaru 4-7-2020 10:24 AM
Alaaa.. Acah rilek.
Tp semua nk posting.

Sentap lettew so nk netz tlg dia bg reply.  Koserrr Haha..
Quote miszclassique 4-7-2020 10:30 AM
Sebagai gegirl, mesti dia ni menggeletis jugak ni tu yang ada orang maki tu...tengok gaya posting konon2 nak cool je padahal sentap..kalau tak sentap kekdahnye nak pos bagitau serata alam
Quote cmf_premierleag 4-7-2020 10:34 AM
lps tgk muka dia yg belum mekap dan belum kene groom tu, biasa je muka dia ni.muka busuk je
dh mekap baru nmpk mcm lopa
Quote adeqo 4-7-2020 10:36 AM
apeniii tak fahammm.. sapa hawaa ni? dia artis baru ke??

cite apa dia berlakon?
Quote BicaraHatiku 4-7-2020 10:41 AM
Edited by BicaraHatiku at 4-7-2020 11:12 AM

Ohh dia ni kan yg si Fizo test market waktu dia cover news live hari Pertabalan YDAgong...acah2 Jah Lop.

Staf Tv3 niii...sekrang dok gigih kayuh basikal dengan Zizang secara berkumpulan.
Quote misc 4-7-2020 10:54 AM
Yg dm tu mesti jeles sebab dia ni lawa kan.
Quote KIM.K 4-7-2020 10:58 AM
misc replied at 4-7-2020 10:54 AM
Yg dm tu mesti jeles sebab dia ni lawa kan.

Exactly. All the time
Jangan jadi macam forumer acah rba bodoh yang kulur kilir meratip nak jantan
Quote RatuDunia94 4-7-2020 10:59 AM
Tetap x suka intonasi suara sheol membaca berita.. x natural.
Quote Kurex 4-7-2020 11:06 AM
Tak kenal, tak berbakat
Quote MissYouSayang 4-7-2020 11:08 AM
macam muka lofa
Quote BicaraHatiku 4-7-2020 11:08 AM
misc replied at 4-7-2020 10:54 AM
Yg dm tu mesti jeles sebab dia ni lawa kan.

market abe2 melayu la chulos...kontrol ayu tapi getik yg jenis.."awak..awak..awak dah makannnn?" ...ni mesti kes merenyeh dgn jantan kat seri pentas sampai org meluat.
Quote anony-mous 4-7-2020 11:09 AM
cmf_premierleag replied at 4-7-2020 10:34 AM
lps tgk muka dia yg belum mekap dan belum kene groom tu, biasa je muka dia ni.muka busuk je
dh meka ...

Tu pon ada certain angle je. Jauh la lopa lg lawa. Apa yg org gila sgt dgn dia ni xtau la. Gmbar basikal tu pon x ada yg seksi. Ke dia dah delete? Sbb body xmenggiurkan pon
Quote umbut 4-7-2020 11:09 AM
adeqo replied at 4-7-2020 10:36 AM
apeniii tak fahammm.. sapa hawaa ni? dia artis baru ke??

cite apa dia berlakon?

Konon dikatakan muka iras lofa.. ni version muda ada,version kanak2 pun ada..
Quote adeqo 4-7-2020 11:18 AM
umbut replied at 4-7-2020 11:09 AM
Konon dikatakan muka iras lofa.. ni version muda ada,version kanak2 pun ada..

oo baru teringat.. hmm tp napa mcm xnmpk pun seirass.. muka hajjah meolss fierce sikitt..

tp cantik gakk la.. cuma muka dia ni nmpk lbih melayu sikit.
Quote ReginaGeorge 4-7-2020 11:38 AM
Jauh panggang dari api
Quote slyfynx 4-7-2020 11:41 AM
Bijik ape mende ni pun jd thread.
Komen netizen la.
Mesej netizen la.
Wartawan cari ni mmg dok tgk ig stories je ke?

- CARI
Quote mosti 4-7-2020 11:47 AM
RatuDunia94 replied at 4-7-2020 10:59 AM
Tetap x suka intonasi suara sheol membaca berita.. x natural.

Samalah...kalu dengar berita kalau boleh taknak pandang, sbb mukut macam susah nk sebut
Quote Fairy88 4-7-2020 11:59 AM
Sapa dia ni? Artis?
Quote TerataiMelur02 4-7-2020 12:05 PM
BicaraHatiku replied at 4-7-2020 10:41 AM
Ohh dia ni kan yg si Fizo test market waktu dia cover news live hari Pertabalan YDAgong...acah2 Jah  ...

Ya.. Tapi tak rasa dia nak kat pijo

Lihat semua komen(91)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 07:46 AM GMT+8 , Processed in 1.912771 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top