CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Mana Satu? Netizen Tak Sangka Suami Emma Maembong Ada Kembar Seiras

1-7-2020 11:31 AM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 12068| Komen: 47|Original author: Oleh: rikuren

Description: Pelakon cantik, Emma Maembong nampak semakin cantik dan bahagia selepas berkahwin dan sering berkongsi mengenai suaminya, Muhammad Shazli menerusi laman Instagramnya.


Pelakon cantik, Emma Maembong nampak semakin cantik dan bahagia selepas berkahwin dan sering berkongsi mengenai suaminya, Muhammad Shazli menerusi laman Instagramnya.



Dalam pada itu, laman IG Shazli turut menjadi tumpuan para peminat mereka.

Mungkin ramai yang tidak tahu bahawa suami Emma sebenarnya mempunyai pasangan kembar seiras yang sama kacak dan tampan.

Perkongsian Shazli mengenai foto saudara kembarnya, membuatkan ramai dalam kalangan peminat agak terkejut. Tak sangka rupanya Shazli adalah pasangan kembar. 



Berusia 32 tahun, Shazli dan kembarnya memang seiras sampai ramai sukar untuk membezakan yang mana satu sebenarnya suami Emma.



Yang pasti, perkongsian gambar-gambar kembar ini mengundang pelbagai reaksi netizen.



Kredit foto: Instagram Shazli

Pasangan kembar adalah sesuatu yang sangat unik di mana mereka boleh menjadi begitu serupa, dan juga sebaliknya. 

Kalau kita orang luar mungkin susah nak bezakan, tapi keluarga terdekat mesti dah tahu bagaimana nak bezakan mereka. - CARI
2

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
4

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (13 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Themilo 1-7-2020 11:37 AM
satu laki emma, satu lagi @Kurex dah chup..
Quote sukacactus 1-7-2020 11:40 AM
Kembar dia mcm pipi pau skit
Quote zuriey 1-7-2020 11:42 AM
Couple ni asal npk busuk je..
Quote chekacheku 1-7-2020 11:42 AM
Kembar kpd laki kpd retis pun nk diglemerkan ke??...
Quote lolipopbiru 1-7-2020 11:50 AM
zuriey replied at 1-7-2020 11:42 AM
Couple ni asal npk busuk je..

busuk ke? nampak segak je hensem je laki emma tu. mix kot

Quote Kurex 1-7-2020 11:53 AM
Themilo replied at 1-7-2020 11:37 AM
satu laki emma, satu lagi @Kurex dah chup..

Tak minat la sis muka jambu gini
Quote salamon 1-7-2020 11:57 AM
untung la kau ,timoh .kawen 1 percuma 1..
Quote Themilo 1-7-2020 12:30 PM
salamon replied at 1-7-2020 03:57 AM
untung la kau ,timoh .kawen 1 percuma 1..

sheols dengan chacha pun kembar jugak kan?
Quote Nes3in1 1-7-2020 12:49 PM
Couple ni nampak wangi jugak la.
Quote makadek 1-7-2020 12:55 PM
Sepadan ... Naaa ... Hemsem ema cute tp kdg2 nmpk mcm malas mandi
Quote mieymiey 1-7-2020 12:56 PM
Hah, boleh la Chacha peluk yang ni. Kot-kot la single.
Quote Mademoisellee 1-7-2020 01:09 PM
Themilo replied at 1-7-2020 12:30 PM
sheols dengan chacha pun kembar jugak kan?

Cacar tu adik sheols
Quote chandrahusin 1-7-2020 01:13 PM
boleh la bagi kat Caca ye
adik dia yg diorg cium2 masa sanding tu
takde la laki dia kena cium Caca tu
Quote CatMiow 1-7-2020 01:13 PM
Dah cantik guna filter jadi tak cantik pulak....  

Quote husna_amal 1-7-2020 01:18 PM
jangan berkongsi kasih sudah la......
Quote RatuDunia94 1-7-2020 02:21 PM
3 some lahhh
Quote umbut 1-7-2020 02:28 PM
Yg kembar gemuk sikit
Quote aleesyasofia 1-7-2020 02:28 PM
idok her ensem pon.. biasa jer
Quote 3480 1-7-2020 11:35 PM
Lama dh tau depa kembaq..

Lihat semua komen(47)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 06:23 AM GMT+8 , Processed in 0.080034 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top