CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

"Takkan Tak Tahu" Didi & Friends Makin Popular, Boleh Lawan "Mengantuknya Mumia"?

3-7-2020 02:04 PM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 11123| Komen: 86|Original author: Oleh: kp5x

Description: Jika sebelum ini, lagu "Mengantuknya Mumia" meraih lebih 70 juta tontonan di YouTube. Kini. lagu terbaru rancangan kanak-kanak popular Didi & Friends itu, "Takkan Tak Tahu" pula bakal menyus ...

Sumber foto : Youtube

Jika sebelum ini, lagu "Mengantuknya Mumia" meraih lebih 70 juta 
tontonan di YouTube. Kini. lagu terbaru rancangan kanak-kanak popular Didi & Friends itu, "Takkan Tak Tahu" pula bakal menyusul popularitinya.

Tidak sampai dua minggu, tontonan untuk video Takkan Tak Tahu kini melebihi 2.5 juta tontonan.

Daalam video lagunya menunjukkan tiga ekor ayam serama bernama Didi, Jojo dan Nana ini mendapat kawan baru, seekor "pony" yang mana suaranya disumbangkan oleh Sarah Suhairi, juara Astro Big Stage 2018.



Ayam serama pandai menyanyi, 'pony' boleh rap. Video-video Didi & Friends ini betul-betul dapat menghiburkan kanak- kanak. Tahniah diucapkan! - CARI
3

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote msdummy.2018 3-7-2020 02:34 PM
yg ni serious best
Quote husna_amal 3-7-2020 03:01 PM
best, terikut2 nyanyi sama pula.
Quote tomitomes 3-7-2020 03:07 PM
Best gak..ralit aku dengar
Quote wajibalQuyub 3-7-2020 03:27 PM
bukan budak ja suka ni
Quote edoraixora 3-7-2020 03:38 PM
ada yg nak kena report spam ke nih
Quote Halimahwhite 3-7-2020 03:43 PM
Quote lotionmilo 3-7-2020 03:48 PM
Annoying jugak kalau bebudak nanti cakap takkan tak tahu on repeat
Quote labulaba 3-7-2020 03:51 PM
orang indonesia pun suka nonton ya. pasti mantul view nya
Quote johan-adx 3-7-2020 03:53 PM
dh siap download dan save dlm fon..
Quote CiliPadiSedap 3-7-2020 06:48 PM
moga boleh lawan kartun doraemon
Quote bonggo 3-7-2020 06:50 PM
Aku kat rumah pon asyik takkan tak tahu.  Part awal aku hafal dah lirik dia.

Nak minum kopi ikut trend terkini,
Baru hip kan,  cool kan,  
Nak beli lagi kan...

Best lagu dia
Quote slyfynx 3-7-2020 08:02 PM
So ape gosipnye?
Didi telah curang ke?
Quote Purlylilac 3-7-2020 10:16 PM
Haha Lagu Ni mmg best. Me enjoy nyanyi ni lagu dgn ank . Tarian xkan xtahu tu pun kitaorg ikut sama buat
Quote Sazida 3-7-2020 10:50 PM
Ank aku yg 9bulan obses betul dgn didi. Bunyi muzik je dia dah tersengih2. Siang hari tv tu mmg channel 611 je.
Quote cha-cha 3-7-2020 10:55 PM
Oh laaaaaa.... Dorang ni ayam serama ke???????
Quote Normabaru 3-7-2020 10:56 PM
Nak tunggu ni masuk tik tok laaa.. Mesti comel

Anak ai xpandai lg nk joget2..klu tak mau ai bt video juga
Quote Minyakyuyi 3-7-2020 10:59 PM
cha-cha replied at 3-7-2020 10:55 PM
Oh laaaaaa.... Dorang ni ayam serama ke???????

haah didi nana jojo ayam la....cuma xsangka plak serama..ingt ayam besha2 jer

Quote pilssowe 3-7-2020 11:30 PM
Mula2 dengar je dah tau lagu ni mesti boleh melekat dkt kepala..lagi2 ank suka pasang lagu sampai sampai 10x..mmg hafal la
Quote Lolalala 3-7-2020 11:46 PM
cha-cha replied at 3-7-2020 10:55 PM
Oh laaaaaa.... Dorang ni ayam serama ke???????

Kita fikir benda yang sama lepas baca thread ni. Igt ada ayam, ada yg burung. Hahahaha

Lihat semua komen(86)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 07:52 AM GMT+8 , Processed in 0.659964 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top