CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Banyak Dosa Ni Sampai Kaki Dia Cium" - Sweetnya Aril Pilus Dan Isteri Bermaafan

28-5-2020 09:30 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 14564| Komen: 127|Original author: Oleh: LilRose

Description: Sweet pula melihat sesi bermaafan antara penyanyi dan pengacara, Aril Pilus dan isterinya.
Kredit foto: IG


Sweet pula melihat sesi bermaafan antara penyanyi dan pengacara, Aril Pilus dan isterinya.

Mana tidaknya, sampai kaki Aril diciumnya! Gelagat Puteri Erma Edlinda yang dimuat naik Aril di IGTVnya itu secara tidak langsung mencuri tumpuan warganet.


Kredit foto: IG

"Raya ke-3 baru minta maaf? Banyak dosa ni sampai kaki pun dia cium. Takpelah lambat pun, janji minta maaf dan dimaafkan," tulis Aril di ruang kapsyen.



Berikutan itu, ramai juga memuji kecomelan dan kelucuan pasangan ini di ruang komen. Yang sampai keras perut menahan tawa pun ada!


Kredit foto: IG

Aril dan Puteri mendirikan rumah tangga pada Disember 2013 dan dikurniakan anak lelaki, Tun Adriel Mikael pada 24 November 2015. - CARI

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote noor2 28-5-2020 09:37 AM
Seriously? .........lepas tu post kat umum. ...wth. ...
Quote irvene 28-5-2020 09:40 AM
Yauolohh takotnya tengok makeup bini dia
Quote slyfynx 28-5-2020 09:42 AM
Pe mende ni pun bukak thread?
Adui la multinick Sepul.
Quote dua_chzy 28-5-2020 09:43 AM
Seblom ambik gamba huntok tepek IG, sempat kau lekat bulu mata pelesu plus gigih mekap? Tolong la pompuan. Propahnya. Moga betul2 ditapak kakikan Aril suatu hari nanti.
Quote dua_chzy 28-5-2020 09:44 AM
Ya Tuhan, bukan takat gambar, ada video lagik rupanya, mashaalllaahhh!!!
Quote sukacactus 28-5-2020 10:07 AM
Bodoh pya laki
Ni pun nak upload ke
Quote darkness 28-5-2020 10:15 AM
Quote missinpiece 28-5-2020 10:19 AM
Propa
Quote lazim 28-5-2020 10:24 AM
Adui teringat eja dulu berlkon nk mati pon bulu mata bertingkat
Quote WawaRaRa 28-5-2020 10:30 AM
adoiii cam ner org leh kata sweet... aku rasa cam dia merendahkan bini dia lak... actually nmpk kurang ajar disitu... cam x hormat bini... huhu... cium tapak kaki lak tu...
Quote KelisaOren 28-5-2020 10:45 AM
Bodoh punya jantan merendahkan isteri sampai mcm tu
Quote Sasa28 28-5-2020 10:51 AM
Laki bini tu ok je korang plk yg panas ade je lah yg xkena kat mata makcik2 kepam forum nih
Quote kelapaparut 28-5-2020 11:04 AM
Edited by kelapaparut at 28-5-2020 11:07 AM

mmg trend skrg sembahyang mekap ala indon ke, dgn bulu mate pelesu segale..
anyway kalu sanggup cium tpk kaki suami yg dah pijak lantai kotor2 ni, mesti biase buat sex kinky oral ke dgn somi sbb tu xkisah buat bende kotor2
Quote evlinne 28-5-2020 11:05 AM
Bini dia fetish bau kaki kepam keee
Quote Nenasketum 28-5-2020 11:07 AM
Fetish ke haper?
Gigih naw pakai make up ala2 light tapi tang mata tu siap bulu mata pelesu.
Quote KIM.K 28-5-2020 11:08 AM
irvene replied at 28-5-2020 09:40 AM
Yauolohh takotnya tengok makeup bini dia

Wei aku baru nak puji cantek cut crease
Quote lilpurplelady 28-5-2020 11:28 AM
ioll suka tgk Mr Mrs Camara, pmpn yg kahwin dgn negro tu, bila dia minta maaf dkt laki dia, laki dia appreciate sgt siap puji2 bini lagi, laki dia pon buat kerja rumah sama2

ini merajakan jantan sangat, rasa entitle sbb diri tu suami
Quote Boomibulat 28-5-2020 11:38 AM
kelapaparut replied at 28-5-2020 11:04 AM
mmg trend skrg sembahyang mekap ala indon ke, dgn bulu mate pelesu segale..
anyway kalu sanggup ciu ...

Citer melayu bnyk pakai benda tu..nak nangis pun susah..
Quote Boomibulat 28-5-2020 11:39 AM
Kiranya Siti Sarah lg ok kan..takat cium ketiak Shuib jer..

Lihat semua komen(127)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 04:33 AM GMT+8 , Processed in 0.076171 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top