CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Amin Idris Minta Maaf, Padam Gambar Berkhutbah Pegang Tongkat Loki

27-5-2020 11:51 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 12386| Komen: 74

Description: "Sebagai tanda menerima teguran Menteri Agama dengan hati terbuka, Bro Amin padam gambar khutbah memegang septor Loki."
"Sebagai tanda menerima teguran Menteri Agama dengan hati terbuka, Bro Amin padam gambar khutbah memegang septor Loki."


Kredit foto: IG Amin/HMetro


Penceramah motivasi Amin Idris memohon maaf selepas Datuk Seri Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri menegur tindakan beberapa individu menjadikan tongkat khutbah seolah-olah bahan jenaka.

Lantaran itu, beliau turut memutuskan untuk memadam gambar berkenaan dari laman sosialnya selepas muhasabah diri dan menyedari kekhilafan dirinya.





Dalam video yang dimuat naiknya, Amin sertakan sekali petikan hadis mengenai tongkat khutbah.




Kredit foto: IG Amin

Semoga semua pihak jelas dengan pencerahan disampaikan Bro Amin ini. - CARI
2

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
3

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (11 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Themilo 27-5-2020 11:59 AM
sekejap nak jadi ironman, sekejap nak jadi loki..
Quote MadameOnion 27-5-2020 12:30 PM
loki scepter..banyak betui merchandise marvel dia ni..scepter tu berapa duit la agaknya
Quote slyfynx 27-5-2020 12:30 PM
Haish.
Aku still musykil lg kes die ni kene tap video dgn org Filipina dulu
Quote irvene 27-5-2020 12:32 PM
geli tengok muka dia. tu je nak cakap.
Quote bondeh 27-5-2020 12:45 PM
Amin Idris nih bukan macam PU-PU, Daie2.. macam poyo2 batak2
Quote Sazida 27-5-2020 12:46 PM
irvene replied at 27-5-2020 12:32 PM
geli tengok muka dia. tu je nak cakap.

ahahh sama lah kita!! geli betul..xtau kenapa.. mcm bajet hnsem pastu acah classy..
Quote CiliPadiSedap 27-5-2020 12:55 PM
akhir zaman iron man pun jobless sibuk bg khutbah. tugas iron man selamatkan captain america
Quote JunkMail 27-5-2020 12:55 PM
Dah tua pun bodoh. Nak jugak join bandwagon membatakkan agama sendiri.

Ni antara bukti selebriti socmed ni semua ramai yg batak populariti.
Quote eLiaD 27-5-2020 01:23 PM
poyo eyh padan la muka kne catfish kahkahkah
Quote KIM.K 27-5-2020 01:47 PM
slyfynx replied at 27-5-2020 12:30 PM
Haish.
Aku still musykil lg kes die ni kene tap video dgn org Filipina dulu

Dia buat apa..

Malu muka dia kena setepek dgn ulama. Mamat ni kira 'terpelihara' la selalu duk lam circle ahlul bait. Kalau aku dah terasa teruk
Quote babyorange 27-5-2020 02:00 PM
slyfynx replied at 27-5-2020 12:30 PM
Haish.
Aku still musykil lg kes die ni kene tap video dgn org Filipina dulu

Aah ape cite sbnrnye tu ek? Senyap gitu je. Kne scam ke or mmg die trlibat?
Quote acikbajuhijau 27-5-2020 03:28 PM
Haaa tu lah. Lain kali janganlah bod** sangat. Aiyo. Ko dah tau benda benda agama ni ko tak bole nak buat main tapi ko buat juga.
Quote edoraixora 27-5-2020 03:41 PM
Nampak mcam org2 berilmu, dikelilingi orang yg baik2 berilmu, sekali batak perhatian jugak.
Quote husna_amal 27-5-2020 03:46 PM
Syok sangat show off dengan koleksi dia ada kan dah jadi lain sekarang.
Quote Loh_83 27-5-2020 04:55 PM
Bapak dia director co aku.. Tu je nak share
Quote cruz2 27-5-2020 05:05 PM
Dia ni selagi boleh selagi ada kesempatan nk show off koleksi2 yg dia ada.relaks la brother.collector2 lain aman2 jer reporter dtg rmh masuk tv masuk suratkabar majalah bagai
Quote giyomi 27-5-2020 06:20 PM
bila kena tegur baru nak selongkar hadis bagai.
Quote aliazulaikha 27-5-2020 06:55 PM
Sape dia ni
Quote Tinot7 27-5-2020 07:00 PM
eh iols tak ingat la... ironman dan loki mati kan dua2?

Lihat semua komen(74)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 10:11 AM GMT+8 , Processed in 0.102328 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top