CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Hantar Gambar B*gel Dibalas Dengan Ilmu Hitam, "Baru Tahu Takut Gamaknya"

13-4-2020 01:30 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 10602| Komen: 34

Description: Lelaki hidung belang ada dimana-mana. Pantang ada perempuan cantik dan seksi pasti cuba dipikatnya.Apatah lagi dengan media sosial dihujung jari memudahkan lagi lelaki ini mencari mangsa. Namun, ia ti ...



Lelaki hidung belang ada di mana-mana. Pantang ada perempuan cantik dan s*k*i pasti cuba dipikatnya.

Apatah lagi dengan media sos**l dihujung jari memudahkan lagi lelaki ini mencari mangsa. Namun, ia tidak terhenti setakat itu. Ada lelaki yang menggunakan gambar ini sebagai tempat memuaskan nafsu.

Itulah yang dikongsikan oleh pengguna Facebook, Ain April yang menerima gambar b*g*l seorang lelaki.

Bengang dengan mesej tersebut, Ain membalas dengan gambar juga yang akhirnya membuatkan lelaki itu pula terkedu.

FB


Bukan setakat itu, lelaki tersebut itu mengakui yang melan**p dengan melihat gambar Ain.

FB
FB

Oleh sebab itu, Ain menjawabnya dengan cara berbeza. Dia memintal tudung berwarna kuning lalu dijadikan anak patung dan menyucuknya dengam jarum. Diatas patung tersebut, sehelai kertas bertulis nama pemangsa lengkap dengan nama ibunya konon dijadikan ritual sihir.

Fb

Lelaki ini tiba-tiba takut apabila Ain melakukan ritual ilmu hitam lalu menasihatkan wanita bahawa itu adalah khurafat.

FB

Agak kelakar apabila lelaki yang meminta gambar mangsa lalu menasihatinya pula. Seolah-olah dosa melan**p tidak mengapa tetapi haram membuat sihir. Namun, bagi Ain ia adalah rahmat kerana tindakannya itu berjaya membuatkan lelaki itu menyekat akaunnya sendiri.

FB

Rata-rata warganet terhibur dengan cara membalas kepada lelaki gila s**s ini.


Bagaimanapun ada pula yang menyalahkan pemakaian Ain hingga mengundang lelaki itu terangsang.


Apa pun lelaki sebegini memang ramai dan mungkin ini antara cara untuk menakutkan mereka. Apa kata anda? - CARI 

6

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rogayahtop 13-4-2020 01:56 PM
kelakar la pulak tgk. kalau pakai patung doraemon pun ok dah kut. sama je  
Quote otai_g 13-4-2020 02:16 PM
dosa melancap dgn dosa sihir mn lg besar?

melancap x anianya org. Tp sihir sah2 la akan beri kesan buruk pd mangsa dan family dia.
Quote Eric.n9 13-4-2020 02:17 PM
lepas ni mesti geng2 mcm ni takut nak guna modal awek ni, ahhaha
Quote cahaya_almas 13-4-2020 02:17 PM
Gmbr cin aien penuh tkde ke...n tgk ...
Quote Catpaw 13-4-2020 02:26 PM
{:smile lawak pula kisah ni, adan uke
Quote Artemesiaa 13-4-2020 02:31 PM
Baru tahu gigih lagi nak buat benda tak betul
Quote Tinot7 13-4-2020 02:35 PM
Siapa ain april ni?
Camne mamat tu boleh main msg2 ni?
Lepas ni org gigih ke nak mencari sapa mamat tu?
Quote nefnefnef 13-4-2020 03:20 PM
Ain Azam 1-0. Cerdik budak Ain ni. Ailaikk
Quote Haliho 13-4-2020 03:23 PM
otai_g: dosa melancap dgn dosa sihir mn lg besar?melancap x anianya org. Tp sihir sah2 la akan beri kesan buruk pd mangsa dan family dia.


Dia acah je bukan betul2 sihir pon. Tak nampak ke lawaknya? Melancap, siap hantar gambar lucah, tp bila orang acah gitu terus jadi ustaz.   memang patut kena pon jantan mcm tuh.
Quote ikanmasin 13-4-2020 03:29 PM
hahahaha beria2 sanggup bg nama penuh dgn nama mak tu dah kenapa,terdesak sgt last2 padan muka sendiri..
Quote belilies 13-4-2020 03:53 PM
Tapi kalo heols balas yg betol betol cana eh?
Quote syidasaleh 13-4-2020 04:01 PM
Hahahahha. Padan muka azam. Tau takut. Eh igt tuhan pulak ye
Quote RatuDunia94 13-4-2020 04:08 PM
Kno gambar lelaki bogel tu mcm 2 lelaki yg berbeza ek?
Quote rjnadiah 13-4-2020 04:11 PM
Bijak orangnya
Quote nowhite 13-4-2020 04:49 PM
Euw..layak kena santau laki macam ni
Quote kivio 13-4-2020 05:16 PM
Same je si betinanya jual muka, si jantannya sangap.
Konon masing-masing nak marah pihak masing-masing.
Quote beatgirlX 13-4-2020 05:35 PM
Asal x dpt tgk gmbarnyaaa?
Quote salmon-suki 13-4-2020 06:57 PM
Jgn main2 deknon..jantan keparat tu ada pic kamu..nti kamu buat olok2,jantan tu plak santau kamu betul2..patutnya report je jantan tu..tak pun viralkn je..

Netz tgh xde keje ni..tp ai is heran,caner dia boleh berkenan ngn cik ain tu?kalau betul gmbr dp tu gmbr cik ain,ai is turned off..kekekek~
Quote kibodwatriuh 13-4-2020 08:04 PM
Ewwwwwww

tercirit memasing

Lihat semua komen(34)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 06:53 PM GMT+8 , Processed in 0.091399 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top