CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

"Lebih 5,000 Unfollow Aku Dekat IG" - Ikram Yang Jahat, Fizo Omar Yang Kena

14-1-2020 11:17 AM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 8751| Komen: 49|Original author: Oleh: rikuren

Description: Siapa sangka, penangan watak Ikram yang dibawa Fizo Omar dalam drama bersiri Adellea Sofea menyebabkan pelakon itu hilang lebih 5,000 pengikut di Instagram.
Kredit Foto - Instagram Fizo Omar


"Penangan Ikram! Lebih 5,000 unfollow aku dekat IG! Hahahha...tuan pengarah @budakijat gelakkan aku siot!"

Siapa sangka, penangan watak Ikram yang dibawa Fizo Omar dalam drama bersiri Adellea Sofea menyebabkan pelakon itu hilang lebih 5,000 pengikut di Instagram.



Betul-betul menjiwai watak jahat sampai ramai yang unfollow dia di IG!



"Ni abang punya pasal lah. Hahahhaha. Apapun, terima kasih @budakijat yang menjahatkan Ikram dan mengasah aku dekat set.

"P/s: Yang dah unfollow tu jangan emo sangat ya, nanti dah habis #adelleasofea ni, korang ikut aku balik okey.

"Lagi dua hari je, lepas tu aku taubat dah! Dan aku sanggup berubah kalau dapat Sofea!" tulisnya.

Turut didedahkan menerusi posting itu adalah paparan skrin perbualannya dengan pengarah drama berkenaan, Budak Ijat atau nama sebenarnya, Shahrulezad Mohameddin. 

Sampai macam tu sekali ya penangan Ikram.


Kredit foto: Instagram Fizo Omar

Nampaknya, lakonan Fizo membawa watak antagonis berjaya mengundang kebencian penonton. Ini petanda lakonannya menjadi, kan? - CARI
1

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • JalenCCP

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 14-1-2020 11:50 AM
alololo sian dia..  aumm cakkkk!!!!
Quote shernazz 14-1-2020 12:09 PM
Ingatkan dia menari dgn ikram dunzly sampai kena unfollow ramai orang
Quote makneng 14-1-2020 12:11 PM
Erk... Ntah Instagram yg auto remove account tu sume..
Quote Nt-ViruS 14-1-2020 12:19 PM
dia ni cerai kan?
Quote Bittalker 14-1-2020 12:23 PM
Masih relevankah retis anak mok ni? Saja nak up story
Quote wadiunong 14-1-2020 02:05 PM

wpon iols tak pernah tau drama apo SSKJP ni belakon, tapi iols percaya yg 5000 unfollow dia tu bukan sebab watak dia dalam drama . marketing sangat nak up diri yg sendu itew
Quote Mr_MS 14-1-2020 02:17 PM
syukurla tak kena baling telur ke ape lagi kan
Quote chicozinn 14-1-2020 02:18 PM
relevan ke benang nih???
Quote epal21 14-1-2020 02:21 PM
wadiunong replied at 14-1-2020 06:05 AM
wpon iols tak pernah tau drama apo SSKJP ni belakon, tapi iols percaya yg 5000 unfollow dia tu buk ...


Betul, main ribu2 aje dia ni. Dulu katanya restoran serve berpuluh ribu orang. Ni unfollow beribu juga. Ntah kenapa tapi iols menyampah tengok dia ni. So annoying dengan fake marketing dia tu. Too trying.
Quote rbmy 14-1-2020 02:23 PM
mula2 ingat FIR yg setan. sekali.. IK lg setan.
Quote TerataiMelur02 14-1-2020 02:27 PM
Tu ke rumah pijo duduk skrg? Ingatkan dah ada banglo
Quote MadameOnion 14-1-2020 02:27 PM
instagram removed account kurus tinggi putih ketat sendat padat la pijo ooiii
Quote Joysparta 14-1-2020 02:39 PM
baguihla abe pijo dah dpt keje..berdiri atas kaki sendiri...
Quote bulalof 14-1-2020 02:41 PM
alahai.... much attention seeker...
Quote nolya 14-1-2020 02:44 PM
Bittalker replied at 14-1-2020 12:23 PM
Masih relevankah retis anak mok ni? Saja nak up story

Laa.. bagilah dia peluang mencari rezeki dgn bakat dn kebolehan yg dia miliki. Sudah begitu jalan rezekinya, dptlah juga dia hulurkan nafkah untuk anaknya.  Tak kerja nanti, masyarakat kutuk pulak.
Quote dudaberhias 14-1-2020 02:45 PM
ye ke... entah2 beli followers... tu yang drop memanjang beli pulak yang murah...
mek mawar dah takde nak sponsor servis mahal
Quote Nham22 14-1-2020 02:47 PM
Ok i mmg nK credit lakonan die bersahaja tp sgt menjadi... Natural lakonan die.. Tp best... Mcm cite aritu yg best dulu cite yg ade fahrin ahmad n faezah elai tu.. Tu pon ok sgt die berlakon
Quote innocent_me 14-1-2020 03:25 PM
Sebelum komen bebukan chuols dah tgk ke belum lakonan dia dlm drama tu?
Mmg menjadi jahat syaitonirrojim hokey. sampai terlupa kes anak mak dia tu.
Tahap meols malas nk tgk klip yang ada dia kalau trailer drama tu lalu lalang dlm IG.
Rasa nk lempang hahaha. Tahniah la lakonan sgt menjadi.
Quote Bittalker 14-1-2020 03:31 PM
nolya replied at 14-1-2020 02:44 PM
Laa.. bagilah dia peluang mencari rezeki dgn bakat dn kebolehan yg dia miliki. Sudah begitu jalan  ...

Story morry dia mmg hebat2 ya? Ribu riban, juta juta. Bagus anak didik AO ni. Dgr kata sifu betul! Dia dah habis ke belum? Yg tahu aje yg faham.

Lihat semua komen(49)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 10:51 AM GMT+8 , Processed in 0.094991 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top