CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

60 Tahun Sorok Seksualiti, Atuk Bangga Jadi Gay Paling Tua!

19-9-2019 12:23 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 9153| Komen: 45|Original author: Oleh: LilRose

Description: Seorang veteran yang pernah berjuang ketika Perang Dunia Kedua akhirnya berkahwin dengan lelaki idamannya selepas lebih 60 tahun menyembunyikan seksualitinya.
Seorang veteran yang pernah berjuang ketika Perang Dunia Kedua akhirnya berkahwin dengan lelaki idamannya selepas lebih 60 tahun menyembunyikan seksualitinya.


Kredit foto: The Sun

George Montague, 96, yang pernah berkhidmat dengan Tentera Udara sebelum ini pernah berkahwin dengan seorang wanita dan memiliki tiga cahaya mata.

Lebih 60 tahun 'bersembunyi', Montague akhirnya berani mengakui dirinya seorang gay.


Montague ada tiga anak bersama bekas isterinya, Vera
Kredit foto: The Sun


Katanya, dia sebelum ini tidak berani mengakuinya kerana takut ditangkap dan mengecewakan ibunya.

Menurut The Star, Montague berasal dari Brighton kini dengan bangga menggelar dirinya sebagai 'gay paling tua di kampungnya' yang mengahwini pasangan songsangnya yang jauh lebih muda, Somchai, 50.


Kredit foto: The Sun

"Sepanjang hidup ini, saya telah banyak menghabiskan masa dengan bersembunyi. Kini, saya rasa seperti nak menjerit, biar seluruh dunia tahu!" katanya.


Kredit foto: The Sun

Aduhai Atok, usia dah hampir seabad pun ada nafsu lagi ke? Usia dan jantina bukan penghalang cinta gamaknya. 

Kasihan bekas isterinya, berpuluh tahun berkongsi hidup dengan lelaki gay rupanya. - CARI
10

Bagus
11

Marah
10

Terkejut
10

Sedih
12

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (63 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Boomibulat 19-9-2019 12:30 PM
Atuk top ke bottom..
Quote sarah82 19-9-2019 12:31 PM
Adoiii... Lawak pun ada
Quote yuki812 19-9-2019 12:32 PM
dah tua2 pon sedap memburit lagi ker...pelik..pelik..
Quote awanysss 19-9-2019 12:32 PM
geli nau nengoknye..
Quote SWORKS27 19-9-2019 12:36 PM

aku bajet atok ni bottom...main tadah ja..lubang jubo pun dah bekerak agaknya..
yarkkk..tiba2 terbayang jubo babun...


Quote Buritan 19-9-2019 12:50 PM
SWORKS27 replied at 19-9-2019 12:36 PM
aku bajet atok ni bottom...main tadah ja..lubang jubo pun dah bekerak agaknya..
yarkkk..tiba2 ter ...

Hahahahaha.. tak sakit ke jubo kena tonyoh dgn penis yg keras dan panjsng tuu.. dr segi perubatab cmn ek.. dr ipes bagi pencerahan
Quote sarah82 19-9-2019 12:51 PM
SWORKS27 replied at 19-9-2019 12:36 PM
aku bajet atok ni bottom...main tadah ja..lubang jubo pun dah bekerak agaknya..
yarkkk..tiba2 ter ...

Woiii.. Boleh tak jgn detail sgt.. Karang aku x makan nasi
Quote Gomea 19-9-2019 12:51 PM
Boleh kemut lagi ke atuk?
Quote Boomibulat 19-9-2019 12:52 PM
SWORKS27 replied at 19-9-2019 12:36 PM
aku bajet atok ni bottom...main tadah ja..lubang jubo pun dah bekerak agaknya..
yarkkk..tiba2 ter ...

Takkan bekas askar jd bottom..malu je kat bapok siam yg kawin dgn dia tu
Quote SWORKS27 19-9-2019 01:01 PM
Boomibulat replied at 19-9-2019 04:52 AM
Takkan bekas askar jd bottom..malu je kat bapok siam yg kawin dgn dia tu

askar tua bai....askar amarika pun bukan kuat tara mana pun..keja menadah je lahhhhh....
Quote RatuDunia94 19-9-2019 01:13 PM
Yerrrr ko gayy.. tp perlu ke sampai nk buat kereta berhias keliling kampung mcm tu?
Quote crazybeach 19-9-2019 01:17 PM
@Kurex iols tengok heshe nampak helok jua masa muda dulu. chuols tak nak semoga ke dengan heshe. bekas tentera kekdahnyer harus stamina performance mantopp yachh
Quote Kurex 19-9-2019 01:33 PM
crazybeach replied at 19-9-2019 01:17 PM
@Kurex iols tengok heshe nampak helok jua masa muda dulu. chuols tak nak semoga ke dengan heshe. bek ...

Agak2 la.. Nanti fizo marah kurex..
Quote delsmomm 19-9-2019 01:57 PM
euwwwww.. knape atukkk...whyyyy???

kesian ex-wife & anak2 beliyau..

haruss lari migrate ke negara lain gamaknya...
Quote lkick2113 19-9-2019 02:04 PM
Gay tua ni relax je dah 70 lebih gay tetap gay
Quote eLiaD 19-9-2019 02:06 PM
lahaii tgh cepak cepuk trus kojol
Quote Bedah.Cun 19-9-2019 02:07 PM
lkick2113 replied at 18-9-2019 06:04 PM
Gay tua ni relax je dah 70 lebih gay tetap gay

Eueww, sembooorettt
Quote Cpkay 19-9-2019 02:49 PM
SWORKS27 replied at 19-9-2019 12:36 PM
aku bajet atok ni bottom...main tadah ja..lubang jubo pun dah bekerak agaknya..
yarkkk..tiba2 ter ...

tak mungkin top.. 96 tahun dah kot.. mana mau tegak lagi..huhuhuhu
Quote kentel 19-9-2019 03:12 PM
nothing to be proud sis..... @harkktuih aman2 adja sembunyi identiti

Lihat semua komen(45)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 04:43 AM GMT+8 , Processed in 0.777741 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top