CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Kejap Lagi Mesti Buka Tudung Terus,"-Liyana Jasmay Dikutuk, Pakai Snow Cap Nampak Rambut

7-1-2019 11:51 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 15607| Komen: 87|Original author: Oleh: Saiful

Description: Baru-baru ini Liyana Jasmay ke London dan banyak juga gambar-gambar yang dikongsikan di Instagram.
Baru-baru ini Liyana Jasmay ke London dan banyak juga gambar-gambar yang dikongsikan di Instagram.


Dalam banyak-banyak, ada satu gambar yang mengundang kecaman dan reaksi yang pelbagai dari netizen.

Selfie yang diambil aktres ini menunjukkan dia hanya memakai snow cap sahaja.


Bagaimanapun helaian rambut yang terkeluar telah menimbulkan rasa kurang senang pengikutnya.

Maka macam biasalah, ramai yang meninggalkan komen-komen negatif terhadapnya.

Kredit foto: IG
Ramai juga yang cuba memberikan nasihat agar Liyana segera bertaubat dan kembali ke pangkal jalan.

Ada juga yang menuduhnya pakai tudung main-main dan bakal membukanya terus satu hari nanti.

Tidak mahu dirinya terus dihina, Liyana dilihat membalas komen-komen netizen.

Apa pun, doa yang baik-baik sahaja untuk Liyana. -CARI
9

Bagus
8

Marah
4

Terkejut
8

Sedih
12

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (54 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote seth.lin14 7-1-2019 12:02 PM
Sapa suh mgundang kencaman lahanattttt. Iols sgt mymph dgn retis ginii. Dh tau ko tu public figure suka nauuuu mengundangg! P mams  retis gred f.
Quote seth.lin14 7-1-2019 12:02 PM
Sapa suh mgundang kencaman lahanattttt. Iols sgt mymph dgn retis ginii. Dh tau ko tu public figure suka nauuuu mengundangg! P mams  retis gred f.
Quote fushimi 7-1-2019 12:07 PM
kalau aku jadi dia neh aku bukak je tudung

buat apa kisah netizen kepam nak cakap apa
Quote putehkundor 7-1-2019 12:08 PM
dah tak nyanyi ke sheols...dah lama mak teh tunggu buah tangan terbaru. hey hey hey aku tak percaya cinta.
Quote bambimbom 7-1-2019 12:33 PM
PicsArt_01-07-12.37.05.jpg

geli aku baca wish LJ ni kat nazzy... our moments konon.. laki ko ke ni? wish la elok2 mcm Lisa tu..
Quote umbut 7-1-2019 12:41 PM
Liyana muka kepam
Quote allysumc 7-1-2019 01:15 PM
Baru kluar dgn program hijab journey kn? Sndiri pg oversea pakai snowcap jer. Nk bukak tdg kt oversea snyap2 je la.. Ni x.. Diuplod pulak kt ig
Quote RatuDunia94 7-1-2019 01:25 PM
Lantak lah.. dah x relevan pon sheols.
Quote sinalegna 7-1-2019 01:40 PM
Smlm tgk dia jd host hijab apa kenamanye ntah.. traveller ? Ah lupa..

Dia punya guest Mizz Nina, pastu depa jln2 kt area pavi la sg wang la.. Tgk apsal kt baju LJ kena blur.. dh la ms tu dia pkai legging skin kaler

Tgk2 upenye baju ni dia pakai..
5b2356b7b682664cb486fc2bee7496eb.jpg

Like duh... ko tak check dulu ke kak wardrobe, nak host rancangan ala2 dakwah tu biar la senonoh sikit. Tau la production family kome.. hukaloh
Quote meow_tompok 7-1-2019 01:44 PM
komen hudzaifah_nasir tu paling berhemah.
kalau semua netizen komen mcm tu, aman la dunia
Quote BoLapciOus 7-1-2019 01:51 PM
Semoga dia berubah jadi lebih baik..
Quote kibodwatriuh 7-1-2019 01:53 PM
bambimbom replied at 7-1-2019 12:33 PM
geli aku baca wish LJ ni kat nazzy... our moments konon.. laki ko ke ni? wish la elok2 mcm Lisa  ...

erkkkk moment bersama kawan? apa masalahnya?
Quote jin_lampu 7-1-2019 01:54 PM
MUKA iNDON SGT
Quote mieymiey 7-1-2019 01:55 PM
Masa sheols bertudung haritu sheols ada jual tudung ker?
Quote whadda 7-1-2019 02:02 PM
dah tau ig banyak orang membawang takyah la post benda yang mengundang
Quote irsa 7-1-2019 02:16 PM
Maybe sheols masih belom betul2 bersedia utk berhijab perfectly. Hmmm nama pon retis!
Quote (ツ) 7-1-2019 02:35 PM
betina gedik ni mmg tak pernah lawa di mata aku...
Quote puanbintang 7-1-2019 02:35 PM
rajin betul dia membalas komen- komen..fuhhh...
Quote salmon-suki 7-1-2019 02:40 PM
meow_tompok: komen hudzaifah_nasir tu paling berhemah. kalau semua netizen komen mcm tu, aman la dunia

y tu statement tak kecam,tp sinis dlm diam..hikmah betul cara dia..salute kt dia{:love

Lihat semua komen(87)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 12:10 PM GMT+8 , Processed in 1.745703 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top