CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Suami Hipokrit Dan Kaki Betina!"- Tauke Jambu Dan Isteri Gaduh Besar?

3-1-2019 05:14 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 75683| Komen: 509|Original author: Oleh: Saiful

Description: Kecoh bila isteri Tauke Jambu, Nadia Mohd Effendi menggelar suaminya sebagai kaki betina.
Kecoh bila isteri Tauke Jambu, Nadia Mohd Effendi menggelar suaminya sebagai kaki betina.

Bagaimanapun Tauke, 42 menafikan berlaku pertelingkahan antara dia dan isterinya.



“Biasalah, orang perempuan kalau tengah marah dia akan cakap benda-benda begitu. Kami tak ada masalah pun dan tidak bergaduh pun,” katanya kepada Harian Metro.

Hasil tinjauan mendapati yang akaun Instagram isterinya, @nadiayaya6 sudah tiada.

Foto: Harian Metro
“Bila sedang marah, isteri saya suka membuat kenyataan di media sosial seperti Instagram. Jadi, saya terpaksa tutup. Apa pun, semuanya sudah selesai,” tambahnya sambil menegaskan ia merupakan tindakan yang sepatutnya diambil oleh seorang suami.

Isu ini bermula bila gambar Tauke dan Nadia dimuat naik di Instagram Nadia.



Bagaimanapun menerusi satu komen yang dipercayai akaun baru Nadia, menyatakan bukan dia yang memuat naiknya sebaliknya akaun tersebut telah digodam oleh Tauke.

Bukan itu sahaja, Nadia turut menyatakan yang dia tidak perlukan suami hipokrit dan sering bertukar pasangan.

Foto: Google
“Cukuplah. Saya tak perlukan suami hipokrit sebegini."

Menurut Harian Metro, Nadia juga ada memuat naik status 'pedih'dan sesuatu berkenaan  orang luar yang menggunakan ‘ilmu’ menerusi akaun barunya @zamatul_aydin. -CARI
19

Bagus
19

Marah
21

Terkejut
16

Sedih
18

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (107 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zulka 3-1-2019 05:15 PM
lorr..baru tau perangai sebenar ke?
Quote Spicymami 3-1-2019 05:30 PM
Muka cam tauke ni pun ada juga ya sundel2 lawa nk melayan
Quote Meiizu 3-1-2019 05:32 PM
kaki betina rupa camni..pitam
Quote Beautifulliar. 3-1-2019 05:37 PM
Br je beranak aritu khuesnt..dh kluar ank br sedar xlarat nk hadap prgai laki kaki betina ke..kata dh btahun hadap prgai miang gitu xpnh berubah,dh tu gigih jgk nk ada ank ngn jate miang tu knp..asal blaki je lah
Quote mixed 3-1-2019 05:42 PM
Beautifulliar. replied at 3-1-2019 05:37 PM
Br je beranak aritu khuesnt..dh kluar ank br sedar xlarat nk hadap prgai laki kaki betina ke..kata d ...

ritu kemain romantika di amok
kali ke 2 bini nya meroyan kan psl taukeh

mmg dah terkenal kan pangai heols kan
gigih betina nk kawen dgn heols

Quote abangadek 3-1-2019 05:47 PM
sian kau baru tahu laki kau miang
Quote doubleA 3-1-2019 05:51 PM
Memang tauke muka pecah rumah ni masa kawen dengan nadia dengan ex wife anak berderet kan? Tak padan dengan rupa, player pulak. Asal poket tebal kan
Quote raihaneem 3-1-2019 05:51 PM
Pasal 'ilmu'... tauke ada pakai susuk ka...
Hrp dpt settle mslh rmhtgga adik2 yee
Quote smeetasmitten 3-1-2019 05:52 PM
Tauke kab kaya. Kasut je rm6000
Quote umbut 3-1-2019 05:56 PM
Emmm.. tauke anak ex bini berderet. Anak pun nyampah ngan bapak.. x pdn  muka mcm pecah rumah.. kaki betina...nasib ler nadia. Dah track record laki x baik ko nak jugak konon berubah..

Quote alizna82 3-1-2019 05:59 PM
awek2 mane la yg sudi dgn tauke ni
Quote doubleA 3-1-2019 06:01 PM
alizna82 replied at 3-1-2019 05:59 PM
awek2 mane la yg sudi dgn tauke ni

Awek takda komitmen, boleh kikis duit. Bini la kesian
Quote gigahertz 3-1-2019 06:02 PM
Spicymami replied at 3-1-2019 09:30 AM
Muka cam tauke ni pun ada juga ya sundel2 lawa nk melayan

aku rasa kan kalau tv3 amik taauke berlakon suami kaki betina confrim meletup
Quote Badigol 3-1-2019 06:03 PM
tauke ni dh berapa org wife dia?dia ni mgkin jenis sweet talker kot..
Quote giyomi 3-1-2019 06:07 PM
kaki betina...really, with such looks...faint sedar faint
Quote lilacomot 3-1-2019 06:08 PM
Sweet talker pun kalu rendang cmni iols trus turn off.. Cmno laa awek2 ni leh sangkut
Quote putehkundor 3-1-2019 06:09 PM
playboy kertu katanya walaupun muka macam tayar pecah
Quote Beautifulliar. 3-1-2019 06:13 PM
mixed replied at 3-1-2019 05:42 PM
ritu kemain romantika di amok
kali ke 2 bini nya meroyan kan psl taukeh


Ye lah chuols..gigih jgk she nk blaki n beranak.Jate ni klo mmg kaki betina,kaki judi,kaki arak xkn pnh berubah la.Lg satu kaki pukul.Xyh la pcaya ko kawen ngn dia,nti ko boleh ubah dia.This is tahik.
Quote Orix 3-1-2019 06:14 PM
Meiizu replied at 3-1-2019 05:32 PM
kaki betina rupa camni..pitam

hahahahhaha kejam chuolsss

Lihat semua komen(509)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 11:05 AM GMT+8 , Processed in 0.106502 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top