CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

Kecoh Watak Jahat Lagi 'Helok' Dari Hero! Antara Aladdin Dan Jafar, Mana Pilihan Anda?

21-12-2018 11:07 AM| Diterbitkan: bawangkecik| Dilihat: 5476| Komen: 17|Original author: Oleh: intan

Description: Jika anda peminat animasi tahun 90-an 'Aladdin', anda pasti akan teruja menunggu filem yang diadaptasi daripada animasi tersebut ditayangkan.


Jika anda peminat animasi tahun 90-an 'Aladdin', anda pasti akan teruja menunggu filem yang diadaptasi daripada animasi tersebut ditayangkan.

Antara barisan pelakon yang akan membintangi filem tersebut ialah Will Smith sebagai Genie, Naomi Scott sebagai Jasmine dan Mena Massoud sebagai Aladdin.

Namun, pasti anda juga ingin tahu siapakah yang memegang watak jahat iaitu Jafar dalam filem tersebut. Ketika ini, laman Twitter kecoh apabila watak jahat lebih kacak dan tampan berbanding watak utamanya, Mena Massoud. 

Terlebih dahulu, jom kita tengok 'first look' filem ini setelah ianya ditayangkan untuk tontonan awal kepada umum.












Namun, ianya tiba tiba menjadi kecoh di medan sosial apabila watak Jafar yang dipegang oleh Marwan Kenzari kelihatan lebih menarik dan 'helok' bak kata netizen berbanding watak utamanya, Aladdin. 

Apa pendapat anda? Jom kita tengok antara komen netizen selepas trailer filem ini ditayangkan.








Antara Aladdin dan Jafar, mana satu pilihan anda?





Filem ini diarahkan oleh Guy Ritchie dan akan ditayangkan pada May 2019. - CARI
13

Bagus
10

Marah
12

Terkejut
12

Sedih
16

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (66 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Artemesiaa 21-12-2018 11:13 AM
Pasti hero kurang dapat perhatian nanti melainkan kalau lakonannya mantap
Quote Levespa 21-12-2018 11:19 AM
shallownya bandingkan rupa semata.. budak2 baru tumbuh bulu gitulah
Quote cicicumel 21-12-2018 11:32 AM
Lebih kurang je muka. Xde lah hodoh pon. Masih dlm kategori herlook.
Quote dekmieDandy 21-12-2018 11:43 AM
buruknya baju jasmine, harap dala movie nampak ok sikit
Quote mizruncing 21-12-2018 11:45 AM
ntah laa. meols suka lg watak kartun gituhh
Quote kroit92 21-12-2018 02:41 PM
ait, bila masa diorang buat movie ni?
ke masih shooting? baru tau
Quote skinsandstars 21-12-2018 03:19 PM
Muka dia memang macam aladdin.
Quote Suchi 21-12-2018 07:09 PM
Byk bulu aladin tu
Quote pisangbanana 21-12-2018 08:12 PM
wahhhh...eksiteddd
Quote borrow 21-12-2018 09:21 PM
jakpa lg howt. But bukak topi trus out.

Ai tak pnh tgk filem guy Ritchie.
Quote r_innalif 21-12-2018 09:31 PM
Will smith lg manis antara semua.. {:give
Quote biozipstar 23-1-2019 01:41 PM
okay boleh tunggu nak masuk dalam vod saje. kekekekekekee.. pemalas nak tengok kt wayang..
Quote yenil95 28-1-2019 09:37 AM
Terasa macam gambar dari filem hindustan.
Quote mieymiey 28-1-2019 10:35 AM
Dah muka Aladdin tu pun muka budak baik, sesuai sangat la dengan pelakonnya pun.
Quote paz 30-1-2019 11:03 AM
Elok-elok pelakon cerita ni.
Quote Orix 30-1-2019 08:14 PM

mana pulak chuols tgok bulu heols?
Quote Suchi 30-1-2019 09:33 PM
Orix replied at 30-1-2019 08:14 PM
mana pulak chuols tgok bulu heols?

Tahlah iols pun pelik knp iols komen gitu ke iols nk tulis lain ke org lain yg hack acc iols eh tahlah iols pun pelik ni.

Lihat semua komen(17)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 03:58 AM GMT+8 , Processed in 0.068753 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top