CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Adik Elfira Loy Dituduh Berlagak, Menunjuk-Nunjuk Barangan Berjenama Yang Dipakai

3-7-2018 11:19 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 16369| Komen: 76|Original author: Oleh: Saiful

Description: Selain Elfira Loy, adik lelakinya, Ezzrin Loy juga adalah seorang pelakon.
Selain Elfira Loy, adik lelakinya, Ezzrin Loy juga adalah seorang pelakon.

Walaupun jarang muncul di kaca televisyen namun Ezzrin memang cukup terkenal di Instagram.




Jarang dengar kontroversi yang membabitkan dirinya, namun baru-baru ini Ezzrin mendapat perhatian ramai sebab dikatakan berlagak dan menunjuk-nunjuk jenama mewah yang digayakannya.

Melalui Instastory, Ezzrin memuat naik gambar dirinya. Di sekelilingnya penuh dengan tulisan jenama pakaian yang dipakai.

Foto: IG
Di Twitter, ramai netizen yang memerli dengan memuat naik gambar OOTD mereka dengan cara yang sama.

Macam biasa, penuhla dengan kata-kata kecaman yang dilemparkan kepada Ezzrin.

">Loading Tweet...

Bersangka baik sahajalah, mungkin Ezzrin mendapat tajaan dan dibayar untuk 'review' barang-barang yang digayakannya. Betul tak? -CARI
3

Bagus
7

Marah
4

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (23 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mieymiey 3-7-2018 11:24 AM
Gred AAA kah?
#akaktanya jer
Quote kucingitam 3-7-2018 11:32 AM
ala..baru lv, gucci, H&M..rileks2 lah..lainlah dia upload BIJAN...kikiki
Quote taji2906 3-7-2018 11:33 AM
poyonya... agaknya kalau aku nak buat mcm dia tu, penuh dgn apparel dari pasar tani, pasar malam, uptown danau.. bla bla.. spender je renoma ori.. hahahahah... sarcastic giteww
Quote Nham22 3-7-2018 11:33 AM
Ni bukan tektik nak jd duta ka
Quote BoongaKertas 3-7-2018 11:38 AM
alamak, look mcm show off sgt plak ko ni dik. alahai!
Quote goss79 3-7-2018 11:46 AM
hahaha padanlah kena kecam, mmg over betul tagging nya
Quote newyork 3-7-2018 11:49 AM
Perlu ke label mcm label belajar sains kat sekolah dik?
Quote Minami2013 3-7-2018 11:51 AM
Tu pun netizen nk sentap?
Quote niena90 3-7-2018 11:52 AM
Adik dia ni keje ape? Pelakon gak ke?
Quote Cyempaka 3-7-2018 12:04 PM
keje apa la budak2 ni... sejujurnya elfira pun aku xtau buat apa smp mewah gila muda2. berlakon pun kira dgn jari je. anak2 orka ka derang ni. nmpk mcm tak je
Quote beeeee 3-7-2018 12:08 PM
pebende adik bradik masalah show off tak tentu pasal. Hahaha tp iolls suka ezlisa ke apa tu
Quote miznora 3-7-2018 12:37 PM
biarla sesekali dia nak belagak.. hahahaha
Quote miu84 3-7-2018 12:49 PM
Acah acah old money?
Quote MeghanK 3-7-2018 12:54 PM
laaa batak nya dik
Quote minguk 3-7-2018 01:09 PM
i kenal dia melalui lapisan giginya.
Quote airmineral 3-7-2018 01:16 PM
try hard sgt
relax2 sudah
Quote de_ikea 3-7-2018 02:02 PM
Zaman skrg zaman ‘try hard show off harap2 dpt jd duta’. Bertabahlah netizens.

Ramai lg yg cenggitu. Boleh buat list
Quote gadis_tulip 3-7-2018 02:08 PM
kelakar nye la hai dok label setiap barang dipakai.

Spender, Hugo boss takmo show off ke?
Quote bottombikini 3-7-2018 02:14 PM
Edited by bottombikini at 3-7-2018 02:19 PM

fefeeling rich kids on socmed lettew

kalau kau anak billionaire bole lahhhh

Lihat semua komen(76)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 11:13 AM GMT+8 , Processed in 0.200668 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top